Boston – Edmonton 5:2 (kon.) | Philadelphia – Florida 4:1 (kon.) | Ottawa – Minnesota 3:0 (kon.)
Tampa – Calgary 5:2 (kon.) | St. Louis – New Jersey 4:3 (kon.) | Winnipeg – Pittsburgh 3:4 (1:2 po s.n.)
Dallas – Nashville 2:3 (kon.) | Colorado – Toronto 4:3 (3:1 po s.n.) | Los Angeles – NY Islanders 1:2 (0:2 po s.n.)
San Jose – Vancouver 2:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
5:2 (1:1, 0:0, 4:1)
Edmonton Oilers
Pátek 07.11.2014, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    LUCIC - 5:2
     
    59:53
    Bruins právě vstřelili branku!
    Prázdná klec Oilers přece jenom neodolala, po přihrávce Davida Krejčího se do ní trefil MILAN LUCIC. Asistence: David Krejčí, Dennis Seidenberg.
    HAMILTON - 4:2
     
    53:38
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to je ledová sprcha pro tým Edmontonu, který ve třetí třetině inkasuje už třetí branku. Dougie Hamilton si vyměnil puk s Erikssonem a švihem z levého kruhu poslal kotouč přesně mezi betony Bena Scrivense. Asitence: Loui Eriksson, Reilly Smith.
    SODERBERG - 3:2
     
    52:29
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí v přesilovce dávají další branku a poprvé v zápase se dostávají do vedení. Skvělou práci odvedl Patrice Bergeron, který se na pravé straně dostal přes několik obránců a poté přihrál na CARLA SODERBERGA, který střelou z mezikruží rozjásal vyprodané ochozy TD Garden. Asistence: Patrice Bergeron, Dougie Hamilton.
    ERIKSSON - 2:2
     
    51:04
    Bruins právě vstřelili branku!
    Devět minut před koncem je skóre opět vyrovnané! Střelu Hamiltona jeden z hráčů tečoval do míst, kde byl připravený LOUI ERIKSSON, jenž úspěšně dopravil kotouč za záda bezmocného Scrivense. Asistence: Dougie Hamilton, Carl Soderberg.
    ARCOBELLO - 1:2
     
    41:44
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers z nenápadné akce vytěžili druhou branku a vrací se do vedení! Celou situaci odstartovala nepřesná rozehrávka Raska, který následnou střelu vyrazil přesně na osamoceného MARKA ARCOBELLA, jenž zakončil do odkryté branky. Asistence: Nail Jakupov.
    SMITH - 1:1
     
    18:45
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston se v závěru třetiny přece jenom prosazuje a je srovnáno. Po přihrávce Marchanda se ve středním pásmu ujal puku REILLY SMITH, jenž prudkým švihem z vrcholku pravého kruhu překonal Bena Scrivense, kterému prošel puk nad levou rukou do branky. Asistence: Brad Marchand, David Warsofsky.
    GORDON - 0:1
     
    14:49
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři nabídnutou přesilovku rychle využili. Střelu Schultze Rask vyrazil pouze před sebe, kde se výborně zorientoval BOYD GORDON, jenž zasunul kotouč do brány. Hokejka Dougieho Hamiltona zasáhla až poté, co puk přešel brankovou čáru, což potvrdil také videorozhodčí. Asistence: Justin Schultz, Ryan Nugent-Hopkins.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 19. Smith (Marchand, Warsofsky), 52. Eriksson (Hamilton, Soderberg), 53. Soderberg (Bergeron, Hamilton), 54. Hamilton (Eriksson, Smith), 60. Lucic (Krejčí, Seidenberg) – 15. Gordon (Schultz, Nugent-Hopkins), 42. Arcobello (Jakupov)


    Boston Bruins: Rask (Svedberg) – Hamilton, Seidenberg, McQuaid, Morrow, Trotman, Warsofsky – Griffith, Krejčí, Lucic – Smith, Bergeron, Marchand – Kelly-Soderberg-Eriksson, Paille-Campbell-Gagne.
    Edmonton Oilers: Scrivens (Fasth) – Schultz, Nikitin, Fayne, Klefbom, Petry, Aulie – Eberle, Nugent-Hopkins, Pouliot – Perron, Arcobello, Pakarinen – Jakupov, Draisaitl, Purcell – Joensuu, Gordon, Hendricks.

    Rozhodčí: Hebert, Kowal – Amell, Morin

    Diváci: 17 565
    bahis siteleri