Detroit – Tampa 3:4 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Edmonton 1:3 (kon.) | Ottawa – Toronto 3:5 (kon.)
Chicago – San Jose 5:2 (kon.) | Anaheim – Vancouver 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
Ottawa Senators
3:5 (2:1, 1:3, 0:1)
Toronto Maple Leafs
Pondělí 10.11.2014, 00:05 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    David CLARKSON - 3:5
     
    46:06
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí mohou promarněné přesilovku litovat. K puku se na modré dostal Rielly, najel si na vrchol kruhu zamířil a trefil se tak šikovně, že puk se otřel o hokejku DAVIDA CLARKSONA a zamířil do sítě. Asistence: Morgan Rielly.
    Mike SANTORELLI - 3:4
     
    30:53
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Ovšem v oslabení se prosazují Leafs. Holland sprintoval za pukem společně s Karlssonem, u mantinelu si ho šikovně obhodil, udělal kličku dovnitř hřiště, puk přenechal MIKEU SANTORELLIMU a ten kotouč zavěsil za záda Lehnera. To jsou věci. Asistence: Peter Holland.
    Josh LEIVO - 3:3
     
    26:20
    Toronto právě vstřelilo branku!
    To je zápas! Je opět vyrovnáno. Smith dobře zapracoval u mantinelu, vybojoval na obránci kotouč, předložil ho před bránu a tam ho do sítě usměrnil JOSH LEIVO. Asistence: Trevor Smith.
    Mark STONE - 3:2
     
    24:04
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku a berou si vedení zpět. Střelu Karlssona od modré Reimer jen vyrazil, puk před brankou se zmocnil Legwand posunul ho MARKA STONEA a ten ho uklidil do sítě. Asistence: David Legwand, Erik Karlsson.
    James van RIEMSDYK - 2:2
     
    22:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. JAMES VAN RIEMSDYK si to našlápl do útočné třetiny už na polovině, vystřelil, puk se od bránícího hráče odrazil a snesl až před branku, kde ho pak samotný van Riemsdyk doklepl v sítě. Asistence: Cody Franson.
    Kyle TURRIS - 2:1
     
    18:37
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Velká chyba v obraně hostí, možná spíše chyby. Ryan si poradil s obráncem na modré, předal puk Cowenovi, ten také obešel jednoho hráče a kotouč nahrál na KYLEA TURRISE, který z kruhu zamířil přesně a svou střelu nasměroval nad beton Reimera. Asistence: Jared Cowe, Bobby Ryan.
    Peter HOLLAND - 1:1
     
    16:25
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Trošku kuriózní moment. PETER HOLAND dostal ze středu hřiště přihrávku od Poláka, a z boku puk poslal tak přesně, že pod paží Lehnera zamířil pod horní tyč, kde také zůstal zaseknutý. Rozhodčí si šli ještě zavolat, ale o gólu nemůže bát pochyb. Je vyrovnáno. Asistence: Roman Polák.
    Mike HOFFMAN - 1:0
     
    02:58
    Ottawa právě vstřelila branku!
    To byla střela! Domácí vyhráli buly v útočné třetině, puk šel na modrou, kde se k puku dostal MIKE HOFFMAN, popojel si nikým neobtěžován až na kruh a vyslal ostrou a přesnou střelu přímo do šibenice. Bez asistence.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 3. Hoffman, 19. Turris (Cowen, Ryan), 25. Stone (Legwand, Karlsson) – 17. Holland (Polák), 23. van Riemsdyk (Franson), 27. Leivo (Smith), 31. Santorelli (Holland), 47. Clarkson (Rielly)


    Ottawa Senators: Lehner (Anderson) – Phillips, Karlsson, Cowen, Ceci, Borowiecki, Gryba – MacArthur, Turris, Ryan – Michálek, Zibanejad, Greening – Smith, Legwand, Neil – Hoffman, Lazar, Stone
    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Phaneuf, Franson, Polák, Rielly, Robidas, Gardiner – van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Pánik, Kadri, Clarkson – Komarov, Holland, Santorelli – Smith, Carrick, Leivo.

    Rozhodčí: Hebert, St. Laurent – Lazarowich, Shewchyk
    bahis siteleri