Ufa – Soči 6:2 (kon.) | Viťaz – Dynamo Moskva 0:1 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
6:2 (2:0, 3:0, 1:2)
HK Soči
Pondělí 10.11.2014, 15:00 • Ice Palace Salavat Julaev • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (17:18:49)
     
    58:23
    Další vyloučeni Ufy. Za držení hole dostane menší trest Hartikainen.
     
    55:03
    Přichází vyloučeni na domácí straně. Chlystov dostane 2 minuty za sekání.
     
    54;35
    Hraje se dlouho bez přerušení. Je již jisté, že dnes domácí zvítězí za tři body.
     
    52:15
    Prohrávající tým se nevzdává. Soči dvě vstřelené branky hodně nabudily, ale Ufa se v této chvili brání velice dobře.
     
    50:41
    Koledov hledal přihrávkou přes dvě čáry nastartovaného Krjukova, který ale přihrávku ne zachytil. Do útoku míří domácí.
     
    47:56
    Nutno dodat, že Soči se snaží a i za takového výsledku útočí. Ščerbina střílel z úhlu a poté i Anisin. Ani jedna rána ale mezi tři tyče nezamířila.
     
    46:54
    Soči právě vstřelilo branku!
    Lapenkov si nabruslil od mantinelu, otočil se kolem vlastní osy a poté přihrál na střed útočného pásma na ANDRÉHO PETERRSONA, který z těžké pozice dokázal vypálit z bekhendu, ale pro překvapení všech usměrnil puk k pravé tyči, kterou nestihl Sochackij svým betonem včas pokrýt. Asistence: Jevgenij Lapenkov.
     
    46:23
    Sražená střela Sjomina způsobila přečíslení Soči, jenže již ve středním pásmě nedokázal Kosticyn zpracovat skákavý puk a chvíli na to o něj přišel.
     
    45:17
    V této fázi hry se hraje poměrně plynule. Nikdo nikam nespěchá. Ufa hraje ve velké pohodě a domácí fanoušci si zápas užívají.
     
    43:12
    Soči právě vstřelilo branku!
    Pár vteřin na to ale hosté svůj debakl trochu zmírnili. Krutov obkroužil branku s cílem zakončit k bližší tyči. Sochatckij puk nezachytil a odražený kotouč se dostal k mezikruží, kde číhal ARŤJOM KRJUKOV, a ten se tvrdou střelou do odkryté části domácí svatyně nemýlil. Asistence: Alexej Krutov.
     
    43:01
    Ufa právě vstřelila branku!
    Je tu další gól v síti hostů. Po rychlé kombinační souhře se za obranu hostů dostal DENIS TOLPEKO, který si bekhendovým blafákem položil Gavrilova a poté bez potíží usměrnil kus černé pryže do prázdné branky.
     
    42:18
    Achmetov dostal nabito do jízdy od Anisina a tvrdě vystřelil z vrcholu kruhu. Sochackij je dnes nepřekonatelný a poradil i s touto ranou.
     
    41:12
    Vedoucí tým vyhrál vhazování a vydal se do protiútoku. Od modré čáry napřáhl až ke stropu Bodrov, jenže Gavrilov zakročil včas betonem.
     
    40:37
    Nepovedená rozehráva Ufy. Do útočného pásma si sjížděl Slepyšev, jenže nepřesná přihrávka Zubareva způsobila zakázané uvolnění. Hra se vrátí před branku Salavatu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    I ve druhé periodě byli domácí hráči jasně lepším týmem a zatím prokazují svojí výbornou produktivitu. Ufa přidala další tři góly a o vítězi dnešního střetnutí je tak rozhodnuto. Vidět je především Kajgorodov, který dva góly dal a na dva další přihrál. Třetí perioda začne přibližně v 16:38.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

    Libor Kucza

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 6. Dubrovskij (Gluchov), 16. Kajgorodov (Kolcov), 25. Kolcov (Skačkov, Kajgorodov), 26. Slepyšev (Hartikainen, Makarov), 30. Kajgorodov (Kulda, Skačkov), 44. Tolpeko – 44. Krjukov (Krutov), 47. Pettersson (Lapenkov)


    Salavat Julajev Ufa: Sochatskij (Irving) – Zubarev, Bodrov, Kutuzov, Heikkinen, Kolcov, Kulda, Lekomcev – Chlystov, Tolpeko, Sjomin – Slepyšev, Hartikainen, Makarov – Kajgorodov, Skačkov, Pihlström Dubrovskij, Gluchov, Stěpanov
    HK Soči: Pöpperle (26. Gavrilov) – Wilson, Derlyuk, Koledov, Ščitov, jarvinen, Whitney – Petersson, Emmerton, Ljuduchin – Ignatuškin, Kosticyn, Krikunov – Krjukov, Warn, Krutov – Ščerbina, Anisin, Achmetov, Lapenkov

    Rozhodčí: Jeřábek, Odins – Aljošin, Sazonov
    bahis siteleri