Přerov – Opava 3:2 (kon.) | Břeclav – Val. Meziříčí 4:3 (po pr.) | Frýdek-M. – Vsetín 4:5 (kon.)
SHK Hodonín – SK Karviná 5:3 (kon.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 0:1 (kon.) | Jablonec n/N – Sokolov 3:2 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
HC Baník Sokolov
Středa 12.11.2014, 18:002. liga skupina Západ
Partner:
     
    57:30
    Vlci právě vstřelili branku!
    A tento trest se hostům nevyplatil. Tečovaná střela LUKÁŠE ABRAHÁMA doskákala až za Hrušku a k radosti všech domácích fanoušků, jde celek ze severu Čech necelé tři minuty před koncem zápasu do vedení. Asistence: Tomáš Zeman.
     
    51:59
    Baník právě vstřelil branku!
    Hostující hráči skórují v oslabení. JAKUB Flek vsítil svoji druhou branku v utkání a vyrovnává na 2:2, konec zápasu bude ještě velmi zajímavý. Asistence: Lukáš Vrána, Pavel Kuběna.
     
    42:37
    Vlci právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš. Nejprve se do úniku propracoval Flek, jehož pokus ale skončil jen v náručí Stejskala, z následné akce se tvrdou ranou do pravého horního růžku prosazuje JAKUB MULAČ, ten branku vsítil i přes faul bránícího hráče a dává svému týmu výhodu vedení. Asistence: Lukáš Abraham, Tomáš Brokeš.
     
    24:26
    Vlci právě vstřelili branku!
    A aktivita přinesla ovoce. Pulcovu nepříliš razantní střelu těsně před Hruškou tečoval TOMÁŠ BROKEŠ a střílí tak vyrovnávací branku. Asistence: Ladislav Pulec.
     
    15:38
    Baník právě vstřelil branku!
    JAKUB FLEK a Dominik Vaněk ujeli ve vlastním oslabení domácí obraně, první jmenovaný zvolil místo střely přihrávku, která se mu o chvíli později vrátila díky zákroku Stejskala. Pro hostujícího útočníka již nebyl problém zasunout kotouč do poloodkryté jablonecké branky. Asistence: Dominik Vaněk.

    RR

    Branky a nahrávky: 25. Brokeš (Pulec), 43. Mulač (Abraham, Brokeš), 58. Abraham (Zeman) – 16. Flek (Vaněk), 52. Flek (Vrána, Kuběna)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Stejskal (Bouška) – Petrmichl, Pilař, Čechura, Pavlů, Zeman, Abraham – Šulc, Bříška, Tondr L. – Nevyhoštěný, Demel (C), Homolka – Pulec, Brokeš, Frk – Mulač, Šír
    HC Baník Sokolov: Hruška (Honzík) – Rohan M., Přindiš, Schusser, Troška, Novák, Kečkeč, Gombár – Sýkora, Dobřemysl (C),Švec – Vrána, Flek, Vaněk – Rohan T., Kuběna, Csamango – Říha, Račanský, Škop

    Rozhodčí: Lučko – Beránek, Klouček
    bahis siteleri