Přerov – Opava 3:2 (kon.) | Břeclav – Val. Meziříčí 4:3 (po pr.) | Frýdek-M. – Vsetín 4:5 (kon.)
SHK Hodonín – SK Karviná 5:3 (kon.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 0:1 (kon.) | Jablonec n/N – Sokolov 3:2 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
HC Baník Sokolov
Středa 12.11.2014, 18:002. liga skupina Západ
Partner:
     
    58:32
    Přeci jen ještě není rozhodnuto, dvě minuty za vysokou hůl totiž dostává Kamil Bříška (JBL).
     
    57:30
    Vlci právě vstřelili branku!
    A tento trest se hostům nevyplatil. Tečovaná střela LUKÁŠE ABRAHÁMA doskákala až za Hrušku a k radosti všech domácích fanoušků, jde celek ze severu Čech necelé tři minuty před koncem zápasu do vedení. Asistence: Tomáš Zeman.
     
    56:05
    Dnes se musejí rozhodčí opravdu činit. Další dvě minuty dostává Martin Kečkeč (SOK) za hákování, následně si desetiminutové tresty vysloužili Tomáš Sýkora (SOK) a Tomáš Brokeš (JBL), oba si v dnešním tedy již nezahrají.
     
    54:08
    A další trest na 2+10 tentokrát pro Martina Rohana (SOK), který na hrazení zezadu narazil protihráče. Jablonečtí tedy budou mít k dispozici další přesilovku.
     
    51:59
    Baník právě vstřelil branku!
    Hostující hráči skórují v oslabení. JAKUB Flek vsítil svoji druhou branku v utkání a vyrovnává na 2:2, konec zápasu bude ještě velmi zajímavý. Asistence: Lukáš Vrána, Pavel Kuběna.
     
    51:13
    Již v době kdy trestnou lavici opustil Přindiš, fauloval hostující Tomáš Rohan (SOK) útočícího hráče a obdržel trest menší trest+ osobní desetiminutový trest, následně se opět strhla potyčka, nyní však nebyla nikterak rozsáhlá a rozhodčí ji stihli včas rozpustit. Menší trest odpyká Martin Gombár.
     
    49:05
    Dnes již opravdu tradiční počin – vyloučení. Petr Přindiš (SOK) ve vlastním obranném pásmu najel do Šulce, který ještě při cestě na střídačku vypadal otřesený. Uvidíme tedy další početní výhodu Jablonce, ten má šanci odskočit do dvoubrankového vedení.
     
    48:29
    Přihrávku do výborné pozice dostal Martin Rohan, oba jeho pokusy však dokázal Stejskal zlikvidovat a udržel tak jednobrankové vedení svého týmu.
     
    43:17
    A další trest! Jablonecká lavička je potrestána za vyšší počet hráčů na ledové ploše, trest odpyká Marek Frk (JBL).
     
    42:37
    Vlci právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš. Nejprve se do úniku propracoval Flek, jehož pokus ale skončil jen v náručí Stejskala, z následné akce se tvrdou ranou do pravého horního růžku prosazuje JAKUB MULAČ, ten branku vsítil i přes faul bránícího hráče a dává svému týmu výhodu vedení. Asistence: Lukáš Abraham, Tomáš Brokeš.
     
    41:57
    V době kdy na ledovou plochu vjel Gombár, rozhodčí posílá Ivana Říhu (SOK) na dvě minuty za nedovolené bránění, jak je vidět třetí třetina bude pokračovat v trendu častých trestů.
     
    39:38
    Václav Dobřemysl (SOK) obdržel 2+5+ do konce utkání minut za hrubost, Petr Přindiš (SOK) dostal 2+2 minuty za hrubost a Adam Schusser (SOK) stejný trest, tedy 2+2 minuty za hrubost. Za Dobřemysla menší trest odpyká Martin Gombár.

    Dále je vyloučen Tomáš Demel (JBL) 5+ do konce utkání – hrubost, Tomáš Čechura (JBL) dostal 2+2 minuty za hrubost a Michal Pavlů (JBL) odpyká opět 2+2 minuty za hrubost.
     
    37:02
    Trestná lavice se začíná plnit. K Zemanovi, který odpykává desetiminutový trest a Novákovi, přibude Václav Dobřemysl (SOK), který tak svůj tým posílá do dvojnásobné početní nevýhody.
     
    36:22
    Otto Novák (SOK) ošklivě sekl Nevyhoštěného, který sice na střídačku odjel bez pomoci, ale s bolestivou grimasou v obličeji. Vlci mají k dispozici další, dnes již šestou regulérní přesilovku 5 na 4.
     
    32:20
    Zajímavá situace se odehrává v boxu časoměřičů. Martin Rohan (SOK) obdržel dvě minuty za držení, v samém čase jsou však vyloučeni Ladislav Pulec (JBL) za krosček a Tomáš Zeman (JBL), který od rozhodčího dostal osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    30:27
    Celé situaci ale předcházel faul, hosté jdou do tří, dvě minuty za hákování dostává Lukáš Vrána (SOK).
     
    30:25
    Brokeš posunul kotouč na Frka, který tvrdým projektilem natrefil rameno hostujícího brankáře, ten ještě chvíli netušil, kde se kotouč nachází, ale nakonec však šanci zlikvidoval.
     
    29:22
    Petr Přindiš (SOK) svého protihráče sekl a znovu tedy se tedy hostující celek bude muset bránit.
     
    24:26
    Vlci právě vstřelili branku!
    A aktivita přinesla ovoce. Pulcovu nepříliš razantní střelu těsně před Hruškou tečoval TOMÁŠ BROKEŠ a střílí tak vyrovnávací branku. Asistence: Ladislav Pulec.
     
    18:45
    Pavel Kuběna (SOK) obdržel 2+10 za vražení na hrazení zezadu. Dvouminutový trest odpyká Štěpán Csamango.
     
    15:38
    Baník právě vstřelil branku!
    JAKUB FLEK a Dominik Vaněk ujeli ve vlastním oslabení domácí obraně, první jmenovaný zvolil místo střely přihrávku, která se mu o chvíli později vrátila díky zákroku Stejskala. Pro hostujícího útočníka již nebyl problém zasunout kotouč do poloodkryté jablonecké branky. Asistence: Dominik Vaněk.
     
    13:48
    Početní výhoda Baníku však neměla příliš dlouhého trvání. Štěpán Csmamango (SOK) fauloval a i on putuje na nejobávanější místo k sezení v hale.
     
    13:15
    Uvidíme také přesilovku v podání Sokolova. David Homolka (JBL) přidržel protihráče a bude si muset odbýt dvě minuty na lavici v boxu časoměřičů.
     
    10:20
    Přesilovka pro jablonecké Vlky. Martin Kečkeš (SOK) se provinil krosčekem.
     
    3:50
    První trest na sebe nenechal dlouho čekat, Otto Novák (SOK) podrazil Abrahama a bude muset odpykat dvě minuty na trestné lavici.

    RR

    Branky a nahrávky: 25. Brokeš (Pulec), 43. Mulač (Abraham, Brokeš), 58. Abraham (Zeman) – 16. Flek (Vaněk), 52. Flek (Vrána, Kuběna)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Stejskal (Bouška) – Petrmichl, Pilař, Čechura, Pavlů, Zeman, Abraham – Šulc, Bříška, Tondr L. – Nevyhoštěný, Demel (C), Homolka – Pulec, Brokeš, Frk – Mulač, Šír
    HC Baník Sokolov: Hruška (Honzík) – Rohan M., Přindiš, Schusser, Troška, Novák, Kečkeč, Gombár – Sýkora, Dobřemysl (C),Švec – Vrána, Flek, Vaněk – Rohan T., Kuběna, Csamango – Říha, Račanský, Škop

    Rozhodčí: Lučko – Beránek, Klouček
    bahis siteleri