Přerov – Opava 3:2 (kon.) | Břeclav – Val. Meziříčí 4:3 (po pr.) | Frýdek-M. – Vsetín 4:5 (kon.)
SHK Hodonín – SK Karviná 5:3 (kon.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 0:1 (kon.) | Jablonec n/N – Sokolov 3:2 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
5:3 (3:1, 2:1, 0:1)
SK Karviná
Středa 12.11.2014, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:00
    Drtiči půjdou po šestatřiceti sekundách hry v oslabení do tří! Jakub Sajdl (HOD) se prezentoval zbytečným podražením soupeře ve středním pásmu a odhází za svůj čin pykat na lavici hříšníků.
     
    56:24
    David Polesný (HOD) v závěru střetnutí komplikuje situaci svému celku, když se nechává vyloučit za nedovolené bránění.
     
    48:47
    Vyloučen hodonínský Jiří Zapletal (HOD) za hákování, karvinští mají k dispozici další přesilovou hru.
     
    26:32
    Domácí navíc budou mít k dispozici hru v početní výhodě. Tomáš Mladenka (KAR) si pomohl háčkem proti pronikajícímu soupeři a je za to náležitě potrestán.
     
    19:30
    Půl minuty před první sirénou se bude opět vylučovat, Tomáš Mladenka (KAR) nechtěně zasáhl Lukáše Vrbu holí do obličeje. Zde platí okřídlená věta, že každý hokejista je za pohyb své hole zodpovědný, tudíž dvě minuty v tomto případě jsou na místě.
     
    16:31
    Hráči v bílých dresech si zahrají již druhou přesilovku v dnešním duelu, "za katr" míří Petr Peš (HOD) za držení protihráče.
     
    09:54
    Ovšem Slezané budou mít možnost k vyrovnání záhy po faulu Petra Pokorného (HOD). Ten se provinil hákováním a odchází si na dvě minuty odpočinout na trestnou lavici.
     
    00:51
    Sudí Dědek poprvé v utkání vylučuje a bude to na karvinské straně. Ladislav Opravil (KAR) je potrestán dvěma minutami za podražení.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 9. Charvát (Zezula, Vrba), 13. Kuba (Peš, Jurásek), 14. Piskoř (Pokorný), 25. L. Vrba (Charvát), 29. Peš (Jurásek, Nedvěd) – 15. Čintala, 35. Jaroš (Vyčesaný, Foltýn), 58. Hoďa (Deutsch)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Rozum) – Pokorný, Dufek, Škápik, Nedvěd, Polesný, Zapletal, Vanek, Prčík ml. – Kučera, Sajdl, Piskoř – Peš, Jurásek, Kuba – Vrba L., Charvát, Zezula – Tomi, Smetana
    SK Karviná: Vrba A. (Tomšů) – Opravil, Foltýn, Szajter, Mládenka, Hoďa, Zamecznik, Vydra, Jaroch, Křibik, Vyčesaný, Čintala, Deutsch, Jaroš, Malík, Kasperlík, Barnošák, Zakuťanský, Juhász, Luka, Pořízek

    Rozhodčí: Dědek – Kříž, Maťašovský
    bahis siteleri