Přerov – Opava 3:2 (kon.) | Břeclav – Val. Meziříčí 4:3 (po pr.) | Frýdek-M. – Vsetín 4:5 (kon.)
SHK Hodonín – SK Karviná 5:3 (kon.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 0:1 (kon.) | Jablonec n/N – Sokolov 3:2 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
5:3 (3:1, 2:1, 0:1)
SK Karviná
Středa 12.11.2014, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:13
    Karviná vstřelila branku!
    A máme zaděláno na drama! Zdeněk Deutsch dostal ideálně nabito na modrou čáru a využil této nabídky k přízemní střele příklepem. Tu tečoval do vrchních pater branky DAVID HOĎA a vykřesal tak pro Karvinou jiskřičku naděje! Asistence: Zdeněk Deutsch.
     
    34:55
    Karviná vstřelila branku!
    Hosté vzápětí vyřešili přečíslení tři na dva nádherným, přímo elegantním způsobem a snižují! Foltýn přenechal kotouč Michalu Vyčesanému v útočném pásmu, ten se jej nezbavil zbrkle a poslal jej milimetrovým pasem na hůl TADEÁŠE JAROŠE, který bez přípravy rozvlnil síť za Kotvanovými zády. Asistence: Michal Vyčesaný, Tomáš Foltýn.
     
    28:01
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Ale domácí nakonec proměňují přesilovou hru v pátou branku a odskakují svému soupeři na markantní rozdíl čtyř branek. PETR PEŠ si na vrcholku levého kruhu vyměnil narážečkou kotouč se svým kolegou z útoku Juráskem a v obtížné situaci poslal kotouč za Vrbova záda. Asistence: Zdeněk Jurásek, Ondřej Nedvěd.
     
    24:45
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Nádherná kombinační akce otevírá gólový účet druhé dvacetiminutovky. Matěj Charvát zavezl kotouč po pravém křídle do útočného pásma a místo obligátního nahození kotouče na branku volil krásnou průnikovou přes šířku pásma na sjíždějícího LUKÁŠE VRBU. Ten si stáhl kotouč na holi a poslal jej přesně k bližší tyči za přesouvajícího se jmenovce v bráně Karviné. Asistence: Matěj Charvát.
     
    14:23
    Karviná vstřelila branku!
    S brankami se v první třetině doslova roztrhl pytel a Slezané se tak snaží udržet krok s hodonínskými Drtiči. DAVID ČINTALA efektivně využil zaváhání domácí obrany a střílí důležitou branku, který by mohla svěřence kouče Sedláka nakopnout. Bez asistence.
     
    13:38
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Rázem je to o tři branky, hodonínští hokejisté potvrzují svou převahu z první poloviny úvodní části! Zdeněk Kučera po chaosu před Vrbovou klecí nabil na modrou čáru Petru Pokornému, který pouze vyprášil betony karvinského brankáře. Celou situaci dokonal dobře postavený DOMINIK PISKOŘ, který dotlačil puk za brankovou čáru. Asistence: Petr Pokorný.
     
    12:28
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Druhá hodonínská formace opět zapůsobila a Drtiči vedou o dvě branky! MICHAL KUBA mezi kruhy těžil z vynikající práce ostříleného a především sehraného dua Peš – Jurásek, které mu naservírovalo kotouč do ideální střelecké pozice. Adam Vrba byl proti tomuto projektilu téměř bezmocný. Asistence: Petr Peš, Zdeněk Jurásek.
     
    08:48
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A krátce po vhazování se Jihomoravané dostávají do vedení po těžce vypracované brance. Ve změti těl před karvinským brankovištěm se nejlépe zorientoval MATĚJ CHARVÁT, který dokázal i z velice ostrého úhlu propasírovat kotouč za brankovou čáru. Asistence: Michal Zezula, Lukáš Vrba.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 9. Charvát (Zezula, Vrba), 13. Kuba (Peš, Jurásek), 14. Piskoř (Pokorný), 25. L. Vrba (Charvát), 29. Peš (Jurásek, Nedvěd) – 15. Čintala, 35. Jaroš (Vyčesaný, Foltýn), 58. Hoďa (Deutsch)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Rozum) – Pokorný, Dufek, Škápik, Nedvěd, Polesný, Zapletal, Vanek, Prčík ml. – Kučera, Sajdl, Piskoř – Peš, Jurásek, Kuba – Vrba L., Charvát, Zezula – Tomi, Smetana
    SK Karviná: Vrba A. (Tomšů) – Opravil, Foltýn, Szajter, Mládenka, Hoďa, Zamecznik, Vydra, Jaroch, Křibik, Vyčesaný, Čintala, Deutsch, Jaroš, Malík, Kasperlík, Barnošák, Zakuťanský, Juhász, Luka, Pořízek

    Rozhodčí: Dědek – Kříž, Maťašovský
    bahis siteleri