Los Angeles – Anaheim 3:2 (po pr.) | Buffalo – Toronto 6:2 (kon.) | Montreal – Philadelphia 6:3 (kon.)
Tampa – NY Islanders 5:2 (kon.) | New Jersey – Colorado 2:3 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 3:2 (2:1 po s.n.)
Columbus – San Jose 2:1 (kon.) | Nashville – Winnipeg 2:1 (kon.) | St. Louis – Washington 4:1 (kon.)
Calgary – Ottawa 4:2 (kon.) | Carolina – San Jose 0:2 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 4:3 (po pr.)
konec
New Jersey Devils
2:3 (1:1, 0:0, 1:2)
Colorado Avalanche
Neděle 16.11.2014, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Matt DUCHENE - 2:3
     
    57:07
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté se poprvé v zápase dostávají do vedení. MATT DUCHENE dostal u levé tyče Schneidera moře volného prostoru, že mohl zakončovat natřikrát. Poprvé jeho střelu gólman Devils ještě vyrazil, z dorážky poslal Duchene puk na jeho levý betona a napotřetí se už prosadil. Teprve v tudo dobu se střelu útočníka hostí snažil vleže zablokovat Ryder.
    Erik JOHNSON - 2:2
     
    52:30
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Jestli se za předchozí dva zápasy hrnula na Coryho Schneidera chvála ze všech stran, nyní aby chodil kanálama. ERIK JOHNSON se jako bek dostal z vlastního obranného pásma až k pravému kruhu. Postupoval ještě ádle a nakonec zkusil z velkého úhlu nahodit puk a branku, což k překvapení celé Prudential Centre vyšlo. Asistence: Tyson Barrie.
    Eric GELINAS - 2:1
     
    48:21
    Devils právě vstřelili branku!
    Patrik Eliáš si dnes připisuje druhou asistenci. Nyní má na gólu zásadní podíl, jelikož vyhrál buly a ERIC GELINAS ihned po vyhraném vhazování napálil puk na Varlamova, který toho zřejmě moc neviděl. Asistence: Patrik Eliáš.
    John MITCHELL - 1:1
     
    08:11
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Z levého kruhu to nešlo, tak Gabriel Landeskog vyjel s pukem za bránu a následně směřoval k druhému krumu. Jenže všiml si mezi před brankou najíždějícího JOHNA MITCHELLA, kterému poslal puk a hráč Colorada snad už v době přihrávky věděl, kam bude střílet. Asistence: Gabriel Landeskog, Jarome Iginla.
    Martin HAVLÁT - 1:0
     
    02:02
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí se z rychlého protiútou dostávají do vedení. Eliáš poslal puk do jízdy pro Rydera, který z pravé strany vystřelil na Varlamova. Ruský gólman vyrazil puk před sebe, kde už číhal MARTIN HAVLÁT s přesnou dorážkou. Pouhé dvě minuty jsme čekali na úvodní gól zápasu. Asistence: Michale Ryder, Patrik Eliáš.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 3. Havlát (Ryder, Eliáš), 49. Gelinas (Eliáš) – 9. Mitchell (Landeskog, Iginla), 53. Johnson (Barrie), 58. Duchene


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene, Severson, Gelinas, Židlický, Helgeson, Larsson – Cammalleri, Zajac, Jágr – Havlát, Eliáš, Ryder – Zubrus, Gionta, Bernier – Ruutu, Josefson, Tootoo. Trenér: Peter Deboer.
    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Holden, Redmond, Hejda, Johnson, Guenin, Barrie – O'Reilly, Duchene, Tanguay – Landeskog, Mitchell, Iginla – McGinn, MacKinnon, Briere – McLeod, Cliche, Talbot. Trenér: Patrick Roy.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Chris Rooney – Jay Sharrers, Brian Murphy

    Diváci: 15626
    bahis siteleri