Los Angeles – Anaheim 3:2 (po pr.) | Buffalo – Toronto 6:2 (kon.) | Montreal – Philadelphia 6:3 (kon.)
Tampa – NY Islanders 5:2 (kon.) | New Jersey – Colorado 2:3 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 3:2 (2:1 po s.n.)
Columbus – San Jose 2:1 (kon.) | Nashville – Winnipeg 2:1 (kon.) | St. Louis – Washington 4:1 (kon.)
Calgary – Ottawa 4:2 (kon.) | Carolina – San Jose 0:2 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 4:3 (po pr.)
konec
New Jersey Devils
2:3 (1:1, 0:0, 1:2)
Colorado Avalanche
Neděle 16.11.2014, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Další neskutečný závar před Varlamovem. Prosadit se důrazem zkoušel Gelinas, Bernier či Havlát, jenže kdepak, Varlamov je jistý.
     
    57:26
    Šance pro Devils na vyrovnání! Je tu druhá přesilovka Ďáblů, protože Jan Hejda sekl Michaela Rydera a jde na dvě minuty na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 3-2.
    Matt DUCHENE - 2:3
     
    57:07
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté se poprvé v zápase dostávají do vedení. MATT DUCHENE dostal u levé tyče Schneidera moře volného prostoru, že mohl zakončovat natřikrát. Poprvé jeho střelu gólman Devils ještě vyrazil, z dorážky poslal Duchene puk na jeho levý betona a napotřetí se už prosadil. Teprve v tudo dobu se střelu útočníka hostí snažil vleže zablokovat Ryder.
     
    56:14
    Jaromír Jágr si vybruslil na pravý kruhu a na levé straně před brankou hledal Cammalleriho, jež byl pokryt. Jinak by to byla rozhodně dobrá myšlenka.
    Erik JOHNSON - 2:2
     
    52:30
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Jestli se za předchozí dva zápasy hrnula na Coryho Schneidera chvála ze všech stran, nyní aby chodil kanálama. ERIK JOHNSON se jako bek dostal z vlastního obranného pásma až k pravému kruhu. Postupoval ještě ádle a nakonec zkusil z velkého úhlu nahodit puk a branku, což k překvapení celé Prudential Centre vyšlo. Asistence: Tyson Barrie.
    Eric GELINAS - 2:1
     
    48:21
    Devils právě vstřelili branku!
    Patrik Eliáš si dnes připisuje druhou asistenci. Nyní má na gólu zásadní podíl, jelikož vyhrál buly a ERIC GELINAS ihned po vyhraném vhazování napálil puk na Varlamova, který toho zřejmě moc neviděl. Asistence: Patrik Eliáš.
     
    43:35
    Gabriel Landeskog zblízka vyzkoušel pozornost Schneidera a šlo o velmi povedenou střelu. Nicméně gólman New Jersey má znovu puk ve své moci.
     
    36:53
    První přesilovka také pro Devils, kterou vybojoval Jaromír Jágr, proti kterému se provinil Marc-Andre Cliche podražením. Jak Ďáblové s první přesilovou hrou naloží?

    Na vyloučení: 3-1
     
    33:14
    John Mitchell se po přihrávce Gelinase prodral na pravém kruhu ke kotouči, jenže svojí střelou bez přípravy opět našel jen připraveného gólmana Ďáblů. Pumelice to ale byla pořádná.
     
    31:36
    Marc-Andre Cliche byl v souboji o puk zasažen hokejkou Jacoba Josefsona. Myslím si ale, že tohle opravdu nebylo chtěné. Josefson vůbec nevěděl, že je Cliche za ním. Tak jako tak, budou to dvě plus dvě minuty pro hráče Devils za vysokou hůl, v obličeji centra čtvrté lajny hosí je krev.

    Na vyloučení: 3-0.
     
    30:43
    Jaromír Jágr se znovu dostal na pravém kruhu ke střele a tentokrát už byl jeho pokud poměrně nebezpečný.. Jenže mezi tři tyče se nevešel.
     
    29:17
    Larssonova první střela našla pouze bránící hráče. Puk se znovu dostal k Larssonovi, který jej po modré nahrál na Helgesona. Jeho střelu tečoval Ryder mimo tři tyče.
     
    27:50
    První útok Devils ztratil před Schneiderem puk, což by se nemělo stávat, navíc v této pozici. Nastalé situace se snažil využít O'Reilly, jehož ránu bez přípravy vyráží Schneider.
     
    24:30
    U levé tyče Schneidera se zjevil zcela volný Duchene, který čekal na pas O'Reillyho, který opravdu přišel. Jenže Duchene promáchl holí do ztracena.
     
    20:15
    Opět to byla druhá lajna Devils, která zahrozila. Tentokrát to však gólem jako zkraje první třetiny neskončilo, Havlátův pokus lapí Varlamov a poradil si i dělovkou Rydera, který střílel bez přípravy.
     
    18:00
    Před brankou Schneidera vznikla obrovská trma vrma, ve které měl nakonec k puku nejblíže Matt Duchene. Svůj pokus ale nasměřoval jen do betonů výborně chytajícího gólmana New Jersey.
     
    16:06
    Před reklamní přestávkou bude k vidění první oslabení, do kterého budou muset jít domácí. Marek Židlický (NJD) dostal dvě minuty za hákování.Cody McLeoda.

    Na vyloučení: 1-0.
     
    08:28
    Ve středním pásmu získal kotouč Nathan MacKinnon a už se šine směrem k soupeřově brance. Ale MacKinnon to udělal naprosto skvele. Počkal si, až před branku přijede Briere a vystřelil, jenže Schneider se zaskvěl a možná právě tímto zákrokem odstartoval novou šnůru odchytaných téměř devadesát minut bez inkasovaného gólu.
    John MITCHELL - 1:1
     
    08:11
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Z levého kruhu to nešlo, tak Gabriel Landeskog vyjel s pukem za bránu a následně směřoval k druhému krumu. Jenže všiml si mezi před brankou najíždějícího JOHNA MITCHELLA, kterému poslal puk a hráč Colorada snad už v době přihrávky věděl, kam bude střílet. Asistence: Gabriel Landeskog, Jarome Iginla.
     
    03:20
    Už to mohlo být o dva góly. Podobná akce jako při první trefě New Jersey. Tentokrát pláchl po pravé straně Stephen Gionta, který si po pohldné kličce udělal místo a natlačil se před Varlamova, kterého však v rozhodující chvíli nepřekonal.
    Martin HAVLÁT - 1:0
     
    02:02
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí se z rychlého protiútou dostávají do vedení. Eliáš poslal puk do jízdy pro Rydera, který z pravé strany vystřelil na Varlamova. Ruský gólman vyrazil puk před sebe, kde už číhal MARTIN HAVLÁT s přesnou dorážkou. Pouhé dvě minuty jsme čekali na úvodní gól zápasu. Asistence: Michale Ryder, Patrik Eliáš.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 3. Havlát (Ryder, Eliáš), 49. Gelinas (Eliáš) – 9. Mitchell (Landeskog, Iginla), 53. Johnson (Barrie), 58. Duchene


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene, Severson, Gelinas, Židlický, Helgeson, Larsson – Cammalleri, Zajac, Jágr – Havlát, Eliáš, Ryder – Zubrus, Gionta, Bernier – Ruutu, Josefson, Tootoo. Trenér: Peter Deboer.
    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Holden, Redmond, Hejda, Johnson, Guenin, Barrie – O'Reilly, Duchene, Tanguay – Landeskog, Mitchell, Iginla – McGinn, MacKinnon, Briere – McLeod, Cliche, Talbot. Trenér: Patrick Roy.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Chris Rooney – Jay Sharrers, Brian Murphy

    Diváci: 15626
    bahis siteleri