Plzeň – Kometa Brno 3:5 (kon.) | K. Vary – Třinec 2:4 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 4:1 (kon.)
Sparta – Zlín 3:4 (po pr.) | Pardubice – Liberec 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:1 (kon.)
Litvínov – Slavia 0:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 16.11.2014, 17:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    V posledních vteřinách je ze hry vykázán Jiří Burger (VIT).
     
    49:56
    Je tu šance pro Vítkovice. Radim Kucharczyk (OLO) zatáhl za záchranou brzdu, když hákoval jednoho z útočících hráčů ostravského celku.
     
    37:58
    Je tu vyloučení na obou stranách. Tomáš Houdek (OLO) dostává trest za nedovolené bránění, na druhé straně inkasoval trest za nafilmovaný pád Jan Káňa (VIT).
     
    35:14
    Možná, že jsem počínání čtvrté olomoucké pětky přechválil. Jan Knotek (OLO) bránil jednoho ze soupeřů nedovoleným způsobem, proto je vykázán na trestnou lavici.
     
    26:34
    Kohouti mohou bleskově odpovědět. Erik Němec (VIT) dostává dvě minuty za podražení.
     
    12:43
    Celá situace měla dohru za brankou hostů. Martin Cibák (OLO) na ledě moc dlouho dobu nepobyl. Za hrubost míří na trestnou lavici, stejně jako hostující Tomáš Svoboda (VIT).
     
    10:29
    Následovala hned další šance Kohoutů. Do šlamastiky se dostali sami Vítkovičtí, ale nakonec z ní jako vítězové vyšli paradoxně oni. Martin Cibák (OLO) dotíral na brankáře hostů natolik, že nakonec dostává dvě trestné minuty za sekání.
     
    09:01
    Richard Stehlík (VIT) sevřel puk do své rukavice, což podle pravidel nemůže. Je tu první přesilovka pro Moru.
     
    02:07
    Vítkovičtí jsou zatím v úvodních minutách zápasu lepší. Tentokrát musel jednu šanci hasil Vošvrda, další pak nedovoleným způsobem Radek Dlouhý (OLO), který se provinil hákováním.
    Marken.cz

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 11. Majeský (Vyrůbalík, Rác), 31. Laš (Zuzin, Vyrůbalík), 32. Dlouhý (Kucharczyk, Knotek), 60. Cibák – 26. Svoboda (Svačina)


    HC Olomouc: Vošvrda (Trvaj) – Vyrůbalík, Majeský, Skrbek, Houdek, Ondrušek, Rašner, Škůrek – Cibák, Marosz, Rác – Buc, Patera (C), Matai – Laš, Herman, Zuzin – Dlouhý, Knotek, Kucharczyk.
    HC Vítkovice Ridera: Šindelář (32. Dolejš) – Čerešňák, Klok, Zíb, Malec, Stehlík, Kovář, Štencel, Pastor – Svoboda, Burger (C), Němec – Huna, Roman, Svačina – Vandas, Húževka, Szturc – Káňa, Kolouch, Kucsera.

    Rozhodčí: Šír, Pavlovič – Barvíř, Blümel

    Diváci: 5320
    bahis siteleri