Plzeň – Kometa Brno 3:5 (kon.) | K. Vary – Třinec 2:4 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 4:1 (kon.)
Sparta – Zlín 3:4 (po pr.) | Pardubice – Liberec 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:1 (kon.)
Litvínov – Slavia 0:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 16.11.2014, 17:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Martin CIBÁK - 4:1
     
    59:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Útočník MARTIN CIBÁK potvrzuje výhru Mory! Jakub Herman na něj prostrčil kotouč, a i když se po puku sápal ještě Zíb, domácí ostrostřelec dokázal poslat puk do odkryté klece. Bez asistence.
    Radek DLOUHÝ - 3:1
     
    31:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí se dostávají do vedení o dvě branky. Radim Kucharczyk poslal na Šindeláře prudkou střelu, tu nedokázal hostující gólman udržet, čehož využil RADEK DLOUHÝ, jenž dorazil puk do sítě. Asistence: Radim Kucharczyk, Jan Knotek.
    Marek LAŠ - 2:1
     
    30:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš! Útočník MAREK LAŠ se s ničím nepáral, vzal si puk už ve středním, přejel modrou čáru, napřáhl a vypálil ze své hole dělovou ránu. Ta propadla Šindelářovi skrz výstroj až za brankovou čáru. Mora tak v utkání podruhé vede. Asistence: Peter Zuzin, Martin Vyrůbalík.
    Tomáš SVOBODA - 1:1
     
    25:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ivan Majeský sice poslal v první třetině Moru do vedení, teď však měl prsty i v inkasované brance. Zkušený Slovák nechal projít TOMÁŠE SVOBODU projít až ke Vošvrdovi. Kmenový hráč Komety Brno vypálil a pokořil domácího gólmana střelou mezi berony. Asistence: Vladimír Svačina.
    Ivan MAJESKÝ - 1:0
     
    10:12
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jednoduše, tvrdě a přesně! Z přesilové hry uběhlo jen jedenáct vteřin a Mora vede 1:0. IVAN MAJESKÝ dostal přesnou přihrávku od Martina Vyrůbalíka, opřel se do puku a rozvlnil síť za Šindelářem. Asistence: Martin Vyrůbalík, Roman Rác.
    Marken.cz

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 11. Majeský (Vyrůbalík, Rác), 31. Laš (Zuzin, Vyrůbalík), 32. Dlouhý (Kucharczyk, Knotek), 60. Cibák – 26. Svoboda (Svačina)


    HC Olomouc: Vošvrda (Trvaj) – Vyrůbalík, Majeský, Skrbek, Houdek, Ondrušek, Rašner, Škůrek – Cibák, Marosz, Rác – Buc, Patera (C), Matai – Laš, Herman, Zuzin – Dlouhý, Knotek, Kucharczyk.
    HC Vítkovice Ridera: Šindelář (32. Dolejš) – Čerešňák, Klok, Zíb, Malec, Stehlík, Kovář, Štencel, Pastor – Svoboda, Burger (C), Němec – Huna, Roman, Svačina – Vandas, Húževka, Szturc – Káňa, Kolouch, Kucsera.

    Rozhodčí: Šír, Pavlovič – Barvíř, Blümel

    Diváci: 5320
    bahis siteleri