Kometa Brno – Žďár n/S 3:6 (kon.) | Zlín – Přerov 10:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:6 (1:2, 2:3, 0:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Čtvrtek 20.11.2014, 16:20 • Sportcentrum Lužánky • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:55
    Martin Kaut si ještě bezprostředně před koncem utkání odsedí dvě trestné minuty.
     
    58:24
    Domácí ještě neskládají zbraně, před malou chvílí si vzali oddechový čas.
     
    53:07
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do trháku. Martin Nečas nahrál od mantinelu před bránu na svého jmenovce MARTINA KAUTA, jenž na dvakrát překonal Dostála. Martin Nečas si připisuje již pátý bod v dnešním utkání! Asistence: Martin Nečas.
     
    49:36
    Nyní dostávají příležitost početní převahy hosté. Na trestnou lavici zamířil na dvě minuty za hákování Michal Kunc.
     
    47:01
    Kometa je aktivnější, nyní dostává šanci v podobě přesilové hry, na trestnou lavici zamířil Jakub Nečas.
     
    46:53
    Vašíček pálil z pravého kruhu, kotouč se odrazil k osamocenému Süssovi, jenž měl před sebou odkrytou klec, ale přestřelil. Matěj Novák už se radoval, ovšem marně.
     
    42:05
    Nečas nahrával na Kauta, který měl před sebou pouze Dostála, brankář Komety vytáhl na poslední chvíli levý beton a zachránil svůj tým od šesté inkasované branky.
     
    37:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí odehráli výborné oslabení, za což si vysloužili odměnu v podobě branky. Modrobílí se dostali do přečíslení tři na jednoho, které zakončil MAXIM ČAJKOVIČ. Brňané se vracejí do zápasu. Asistence: Matěj Svoboda, Filip Král.
     
    35:46
    Filip Král obdržel dvě minuty za hákování. Hosté si zahrají třetí přesilovou hru, obě předchozí využili.
     
    33:52
    Žďár právě vstřelil branku!
    Vašíčkovi při pokusu o střelu od modré čáry sjel kotouč z čepele, puku se chopil MARTIN KAUT a svůj výpad přes celé hřiště zakončil šikovně. Dostálovi naznačil, že míří za bránu. Domácí brankář se chtěl přesunout na druhou stranu, když v tom Kaut poslal kotouč zpoza brány s pomocí betonu domácího brankáře do brány. Bez asistence.
     
    32:13
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté opět odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek. Od modré čáry vypálil SLAVOMÍR KADLEČEK a na jeho dělovku byl Dostál krátký. Asistence: Miroslav Kukla, Martin Nečas.
     
    30:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po Svobodově přesné přihrávce se dostal ke kotouči JAN SÜSS, ten si stáhl puk zpoza brankové čáry a v bezprostřední blízkosti překonal Kulicha. Asistence: Matěj Svoboda, Dalimil Mikyska.
     
    27:59
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté mají nebezpečnější přesilové hry než soupeř, což se opět projevuje na ukazateli skóre. Martin Nečas pálil od modré čáry, jeho pokus srazil za Dostálova záda MIROSLAV KUKLA. Asistence: Martin Nečas, David Donda.
     
    26:31
    Nyní na trestnou lavici putuje Matěj Svoboda. Hostů čeká druhá přesilová hra.
     
    17:59
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté se vrací do vedení. MARTIN NEČAS vyjel od mantinelu až do mezikruží a vypálil. Svou prudkou ránou pod víko nedal Dostálovi příliš mnoho šancí. Asistence: Martin Kaut, Ondřej Trejbal.
     
    11:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    I domácí svou přesilovou hru využívají a je vyrovnáno. LIBOR ZÁBRANSKÝ napřáhl od modré čáry a jeho střela zaplachtila mezi Kulichovy betony. Asistence: Jan Süss, Marek Škvrně.
     
    09:40
    Dvě minuty za podražení dostal Jakub Melichar, jenž nyní usedá za katr.
     
    08:38
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté sehráli kvalitní přesilovou hru, za níž si vysloužili úvodní branku utkání. MIROSLAV KUKLA stál před bránou a dorazil kotouč za Dostálova záda. Asistence: Ondřej Trejbal, Martin Nečas.
     
    07:39
    Dvě minuty za podražení inkasoval Matěj Novák. A hosty čeká první početní výhoda v utkání.
     
    01:25
    Dvě minuty za podražení dostal Jaromír Pytlík, domácí si zahrají první přesilovou hru.

    Václav Petrů

    Miroslav Vozdecký

    Branky a nahrávky: 12. Zábranský (Süss, Škvrně), 31. Süss (Svoboda, Mikyska), 38. Čajkovic (Svoboda, Král) – 9. Kukla (Trejbal, M. Nečas), 18. M.Nečas (Kaut, Trejbal), 28. Kukla (M.Nečas, Donda), 33. Kadleček (Kukla, M.Nečas), 34. Kaut, 54. Kaut (M.Nečas)


    HC Kometa Brno: Dostál (Pleticha) – Jeřábek, Vávra, Zábranský, Král, Buchal, Vašíček, Gloz, Mikyska – Novák, Klenec, Škvrně (C), Matula, Süss, Kunc, Čajkovič, Svoboda, Novák
    SKLH Žďár nad Sázavou: Kulich (Joska) – Marek, Melichar, Trejbal, Geba, Jirčík, Kukla, Nepokoj – M. Nečas C), Kyncl, J. Nečas, Donda, Pytlík, Kaut, Kadleček, Březina, Caha, Poul

    Rozhodčí: Král – Měkýš, Čuňočka
    bahis siteleri