Pardubice – Litvínov 6:4 (kon.) | K. Vary – Olomouc 2:3 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 3:2 (kon.)
Zlín – Slavia 7:4 (kon.) | Sparta – Třinec 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 2:1 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 2:1 (po pr.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
HC Olomouc
Neděle 30.11.2014, 15:30 • Zimní stadion KV Arena: kapacita stadionu 5874 • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Rostislav MAROSZ - 2:3
     
    54:41
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Prohraný souboj v útočné třetině ze strany domácích a brejk, kdy se domácím nepodařilo odstavit od puku najíždějícího Martina Cibáka, který kotouč popostrčil do brankoviště a ROSTISLAV MAROSZ z dorážky už zpečetil další branku hostů. Asistence: Martin Cibák, Roman Rác.
    Radek DUDA - 2:2
     
    49:39
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí publikum se dožadovalo faulu na RADKA DUDU, který ale neupadl a naopak si to namířil na bránu a podařilo se mu z levého kruhu prostřelit Trvaje. Asistence: Stanislav Balán.
    Michal VACHOVEC - 1:2
     
    33:49
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak alespoň snížení z ničeho. V KV Areně bylo hrobové ticho a opět to vypadalo na jednu z akcí, která skončí někde v rohu kluziště. Přihrávka zpoza branky a MICHAL VACHOVEC nějakým způsobem dotlačil kotouč za Trvaje. Asistence: Václav Skuhravý, Vojtěch Tomeček.
    Roman RÁC - 0:2
     
    32:04
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Zachycená rozehrávka po chybě vyhazujícího Koblasy, přihrávka na vzdálenou tyč, poté na tu levou a ROMAN RÁC neměl problém netrefit branku. Asistence: Martin Cibák, Rostislav Marosz.
    Jakub MATAI - 0:1
     
    18:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nejdříve prohraný souboj v obranné třetině u mantinelu. Poté ve středním pásmu a nakonec z toho byl průnik a pokus z otočky v podání Marozse a následná dorážka JAKUBA MATAIE. Hosté jdou do vedení. Asistence: Rostislav Marozs.
    Marken.cz

    Jaroslav Kubricht

    Branky a nahrávky: 34. Vachovec (Skuhravý, Tomeček), 50. Duda (Balán) – 19. Matai (Marozs), 33. Rác (Cibák, Marozs), 55. Marosz (Cibák, Rác)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Sičák, Harant, Bičánek, Šmach, Redlihs, Deyl, Dvořák – Duda, Balán, Hruška D. – Vachovec, Skuhravý, Tomeček – Štals, Hruška R., Koblasa – Heizer, Kverka, Flek.
    HC Olomouc: Trvaj (Slezák) – Vyrůbalík, Majeský, Skrbek, Houdek, Ondrušek, Škůrek, Rašner – Cibák, Marosz, Rác – Buc, Patera, Matai – Laš, Herman, Zuzin – Řípa, Knotek, Kucharzcyk

    Rozhodčí: Šindler, Smitka – Pešek, Jelínek

    Diváci: 2833
    bahis siteleri