Havlíčkův Brod – Liberec 4:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:1 (4:1, 0:0, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 30.11.2014, 14:50 • ZS Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    19:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ne, hosté prostě kvapíkovému tempu svého tabulkového souseda zatím nestačí! Rebelové vytvořili před brankou Liberce obrovský zmatek, při němž Richard Cachnín ještě nechal z bezprostřední blízkosti vyniknout brankáře Kuhna, ale z pohotové dorážky doklepl puk do sítě RADIM PEJCHAL! Asistence: Richard Cachnín, Radim Pejchal.
     
    15:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A havlíčkobrodská radost opět zaplavila Kotlinu, souboru z vysočiny se daří zatím velmi dobře kombinovat! A opět u toho byla stejná trojice jako při druhé přesné trefě. Rozdíl byl jen v tom, že si všichni tři útočníci prohodili role. Po Michalu Teplém se mezi kruhy ujal puku RADIM PEJCHAL a krásnou střelou poslal puk za Kuhnova záda! Asistence: Michal Teplý, Richard Cachnín.
     
    10:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jenže Rebelové to teď sehráli v útočném pásmu skvěle a opět odskakují svému soupeři na nejtěsnější rozdíl! Richard Cachnín s Radimem Pejchalem připravili ideální palebnou pozici pro MICHALA TEPLÉHO, který z úhlu na levé straně prostřelil přesouvajícího se gólmana Kuhna! Asistence: Radim Pejchal, Richard Cachnín.
     
    06:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jako kdybych to zakřikl, v Kotlině máme vyrovnáno! Kotouče se v rohu útočného pásma chopil Jakub Rychlovský a narýsoval ukázkový pas do předbrankového prostoru, kde JAKUB NIKOLIČ z mírného úhlu na levé straně propasíroval puk podél bližší tyčky do sítě! Asistence: Jakub Rychlovský.
     
    00:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Obrovská radost vypukla na havlíčkobrodské střídačce, mladí Rebelové jdou do bleskového vedení! Na modré čáře napřáhl PAVEL ZVĚŘINA a propálil vše, co mu stálo v cestě, když brankář Kuhn zřejmě puk neviděl přes clonící hráče! Bez asistence.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Zvěřina, 11. Teplý (Pejchal, Cachnín), 16. Pejchal (Teplý, Cachnín), 20. Pejchal (Cachnín, Zvěřina) – 7. Nikolič (Rychlovský)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Arbelovský (Folvarský) – Lachman "C", Adam, Rubner, Zvěřina, Horák, Krejčí – Tecl, Holenda, Pokorný – Veverka, Cachnín, Teplý – Pejchal, Přibyl, Kohout – Kulhánek.
    Bílí Tygři Liberec: Kuhn – Adamec, Nikolič, Mojžíšek, Aubrecht, Šuráň, P. Beran, J. Beran, Hájek, Dospěl, Maťátko, Rychlovský, Benda, Liška, Stratílek, Zeman, Bitman.

    Rozhodčí: Jiří Capouch – Jan Blaha, Jiří Kopic
    bahis siteleri