Csíkszereda – Nové Zámky 2:4 (kon.)
konec
HSC Csíkszereda
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Neděle 30.11.2014, 18:00MOL liga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:14
    HC Nové Zámky dali gól!
    Zdá sa, že Zámky zasadili svojmu súperovi rozhodujúci úder! Prečíslenie 3 na 2 je zakončené gólom! Chrenko prihral do druhej vlny ALBÍNOVI PODSTAVEKOVI a ten strelou z prvej prekonal Ruczuja! Asistencia: Tomáš Chrenko, Pavel kowalczyk.
     
    45:39
    HC Nové Zámky dali gól!
    A presilovka je využitá! ERIK ČALÁDI dostal presnú prihrávku pred bránu, z otočky vystrelil bekhendom a prekvapil Ruczuja. Asistencia: Pavel Kowalczyk.
     
    38:23
    HC Nové Zámky dali gól!
    Teraz mu to už však vyšlo! ĽUBOMÍR HURTAJ dostal prihrávku na pravú stranu a odtiaľ tvrdo vystrelil a nedal Ruczujovi šancu! Asistencie: Peter Huba, Martin Frolík.
     
    29:59
    Tým HC Csíkszereda dal gól!
    Domáci sa opäť dostávajú do vedenia! Mihály prihral Bíróvi, ten vystrelil, puk sa odrazil pred TAMÁŠA FARKAŠA a ten ho dorazil za ležiaceho Krajčoviča. Asistencie: Ede Mihály, Gergó Bíró.
     
    20:52
    HC Nové Zámky dali gól!
    Máme vyrovnané! Nové Zámky využívajú túto početnú výhodu. Z pravej strany vystrelil Frolík a vyrazenú strelu poľahky dorazil ĽUBOMÍR HURTAJ. Asistencie: Martin Frolík, Tomáš Chrenko.
     
    06:32
    Tým HC Csíkszereda dal gól!
    Tak toto je obrovská smola pre hostí, ktorí boli v úvode lepším mužstvom! PASI PETTERI SALONEN dostal prihrávku na útočnú modrú čiaru, následne vystrelil spoza hráča a trafil presne pravý horný roh Krajčovičovej brány!

    Tomáš Fiala

    Branky a nahrávky: 7. Salonen, 30. Farkaš (Mihály, Bíró.) – 21. Hurtaj (Frolík, Chrenko), 39. Hurtaj (Huba, Frolík), 46. Čaládi (Kowalczyk), 53. Podstavek (Chrenko, Kowalczyk)


    HSC Csíkszereda: Ruczuj (Kozuch) – Salonen, Bors, Salló, Satek, Mihály, Molnár, Tranca, Papp, Spady, Bíró G., Bíró O., Nagy, Bíró T., Farkas.
    HC MIKRON Nové Zámky: Krajčovičc (Cikánek) – Šiška, Kowalczyk, Huba, Ďurčo, Baron, Hrudík- Podstavek, Chrenko, Čaládi, Hurtaj, Frolík, Dubec, Púchovský, Domian, Śtefanka,

    Rozhodčí: Toparceanu, Csomortani- Butucel, Peter
    bahis siteleri