Omsk – Vladivostok 4:3 (kon.) | Čeljabinsk – Jekatěrinburg 0:0 (odl.) | Ufa – Barys 3:2 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Magnitogorsk 3:0 (kon.) | Soči – Čerepovec 3:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – N.Novgorod 5:3 (kon.)
Jokerit – Kazaň 2:4 (kon.) | Viťaz – Atlant 2:1 (2:1 po s.n.) | Riga – Novosibirsk 2:3 (kon.)
HC Slovan – Novokuzněck 5:0 (kon.)
konec
Avangard Omsk
4:3 (2:0, 1:3, 1:0)
Admiral Vladivostok
Pondělí 01.12.2014, 14:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Chad KOLARIK - 4:3
     
    52:06
    Avangard právě vstřelil branku!
    Kolarik vjel do útočného pásma s kotoučem. Jeho pokus o střelu nevyšel, protože mu kotouč sjel z hole. To se nakonec ukázalo jako výhoda, protože se tím zbavil obránce a z levé strany poslal kotouč před branku, kde stál Alexandr Popov. I když se zdálo, že ten kotouč tečoval, rozhodčí jako střelce branky určují CHADA KOLARIKA. Asistence: Alexandr Popov, Alexandr Pěrežogin.
    Alexandr GORŠKOV - 3:3
     
    37:59
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku okamžitě využívají. ALEXANDR GORŠKOV se kličkou šikovně zbavil obránce a následně se střelou švihem trefil ke vzdálenější tyči. Asistence: Vjačelav Ušenin.
    Ilja ZUBOV - 3:2
     
    29:21
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Už je to pouze o jednu branku. ILJA ZUBOV se dostal k odraženému kotouči a trefuje odkrytou branku. Asistence: Ivan Glazkov.
    Richard GYNGE - 3:1
     
    28:26
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté rychle odpovídají na branku domácích. Tvrdou střelu Schutze od modré ještě před brankou dokázal tečovat RICHARD GYNGE. Bez asistence.
    Denis KULJAŠ - 3:0
     
    27:03
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí přežili oslabení a sami přidávají další branku. DENIS KULJAŠ dokonale zaskočil Nalimova a jeho střela končí až za zády brankáře Admiralu. Asistence: Nikolaj Gluchov, Denis Paršin.
    Serfej KALININ - 2:0
     
    19:20
    Avangard právě vstřelil branku!
    Paršin šikovně zadovkou od zadního mantinelu našel před brankou úplně volného SERGEJE KALININA a ten měl dostatek času, aby překonal Nalimova. Asistence: Denis Paršin.
    Sergej KALININ - 1:0
     
    14:19
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru využívají. Denis Paršin si s kotoučem vyjel z pravé strany mezi kruhy a přesnou střelou překonal Nalimova. Kotouč pravděpodobně před brankou lehce tečovat SEGEJ KALININ. Asistence: Denis Paršin, Vladimír Sobotka.

    Ján Jabrocký

    Branky a nahrávky: 15. Kalinin (Paršin, Sobotka), 20. Kalinin (Paršin), 28. Kuljaš (Gluchov, Paršin), 53. Kolarik (Popov, Pěrežogin) – 29. Gynge, 30. Zubov (Glazkov), 38. Gorškov (Ušenin Vjačeslav)


    Avangard Omsk: Kostin – Blaťák, Gustafsson, Ljamin, Kuljaš, Gluchov, Pivcakin – Sobotka, Paršin, Kalinin – Lemťugov, Mozer, Wandell – Popov, Pěrežogin, Kolarik – Berdnikov, Fišenko, Semjonov, Volkov
    Admiral Vladivostok: Nalimov – Kolář, Beljakov, Osipov, Glazkov, Zemčjonok, Kuzmin, Lisov – Bergfors, Gynge, Zubov – Lisin, Makarov, Schutz – Gorškov, Ušenin Vladislav, Ušenin Vjačeslav – Barbašev, Sigarjov, Kuzněcov, Ivanov

    Rozhodčí: Antonín Jeřábek, Konstantin Olenin – Andrej Matjuška, Dmitrij Sivov

    Diváci: 8120
    bahis siteleri