Omsk – Vladivostok 4:3 (kon.) | Čeljabinsk – Jekatěrinburg 0:0 (odl.) | Ufa – Barys 3:2 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Magnitogorsk 3:0 (kon.) | Soči – Čerepovec 3:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – N.Novgorod 5:3 (kon.)
Jokerit – Kazaň 2:4 (kon.) | Viťaz – Atlant 2:1 (2:1 po s.n.) | Riga – Novosibirsk 2:3 (kon.)
HC Slovan – Novokuzněck 5:0 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
2:4 (1:1, 0:1, 1:2)
Ak Bars Kazaň
Pondělí 01.12.2014, 17:30 • Hartwall arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    KOUKAL - 2:4
     
    57:28
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí ještě vykřesali jiskřičku naděje. Steve Moses natřikrát propasíroval kotouč před branku, kde jej za záda Nilssona dorazil PETR KOUKAL. Asistence: Steve Moses.
    LUKOJANOV - 1:4
     
    48:54
    Kazaň vstřelila branku!
    Mirnov najel s kotoučem do útočného pásma. Tam hru zpomalil a počkal si na najíždějícího ARŤOMA LUKOJANOVA a ten přesně trefuje prostor nad levým ramenem Karlssona. Asistence: Igor Mirnov, Vladimír Tkačjov.
    NIKULIN - 1:3
     
    46:11
    Kazaň vstřelila branku!
    Sice již bylo po přesilové hře, ale hosté těží z toho, že obrana domácích byla rozhozená. ILJA NIKULIN si vyměnil kotouč s Azevedem a tím se ocitl osamocen. Tuhle výhodu proměnil v přesnou střelu za záda Karlssona. Asistence: Justin Azevedo.
    TKAČJOV - 1:2
     
    26:49
    Kazaň vstřelila branku!
    Nakonec udeřilo na druhé straně. Hosté se dostali do rychlého protiútoku, který Igor Mirnov vyřešil nesobecky a přihrál na levou stranu volnému VLADIMIROVI TKAČJOVOVI a ten kotouč poslal do odkryté branky. Asistence: Igor Mirnov, Arťom Lukojanov.
    PETROV - 1:1
     
    13:32
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí jsou teď hodně nespokojení. V útočném pásmu byl nejdříve faulován jejich hráč a z následného protiútoku hosté vyrovnávají zásluhou KIRILLA PETROVA, který přesnou střelou švihem nedal Karlssonovi žádnou šanci. Asistence: Alexandr Burkmistrov, Oscar Moller.
    GUNDERSON - 1:0
     
    11:07
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Teď už to RYANU GUNDERSONOVI vyšlo. Jeho tvrdá střela od modré končí v levém horním růžku hostující branky. Asistence: Juhamatti Aaltonen.

    Ján Jabrocký

    Branky a nahrávky: 12. Gunderson (Aaltonen), 58. Koukal (Moses) – 14. Petrov (Burkmistrov, Moller), 27. Tkačjov (Mirnov, Lukojanov), 47. Nikulin (Azevedo), 49. Lukojanov (Mirnov, Tkačjov)


    Jokerit Helsinky: Karlsson – Väänänen, Jaakola, Lajunen, Ohtamaa, Korpikari, Gunderson, Saari – Hagman, Kapanen, Aaltonen – Wirtanen, Huhtala, Sallinen – Moses, Koukal, Omark – Mäki, Rita, Hahl
    Ak Bars Kazaň: Nilsson – Nikulin, Zacharčuk, Denisov, Musin, Brookbank, Medveděv, Kornějev, Paigin – Gluchov, Varnakov, Azevedo – Mirnov, Tkačjov, Lukojanov – Moller, Burmistrov, Petrov – Obuchov, Arkipov, Malykin

    Rozhodčí: Ravodin Alexej, Romasko Jevgenyj – Sirotkin Alexander, Metalnikov Eduard
    bahis siteleri