Chomutov – Jihlava 7:2 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 3:1 (kon.) | Kadaň – Ústí n/L 3:1 (kon.)
Most – Benátky n/J 4:2 (kon.) | Šumperk – Motor ČB 1:6 (kon.) | Kladno – Havířov 2:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – Prostějov 5:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
7:2 (2:0, 1:2, 4:0)
HC Dukla Jihlava
Pondělí 01.12.2014, 17:30 • SD ARÉNA • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Bryan McGREGOR - 7:2
     
    59:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak ještě jedna branka pro Chomutov! Po chybě obrany se k puku dostal BRAYEN MCGREGOR, který v samostatném úniku předvedl svou klasickou forhendovou kličku a překonal Kacetla! Asistence: Libor Šulák, Antonín Dušek.
    Štěpán HŘEBEJK - 6:2
     
    50:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další využitá přesilová hra 5 na 3! Na hranici kruhů dostal puk ŠTĚPÁN HŘEBEJK, který na dvakrát dopravil puk za Kacetla. Bez asistence.
    Štěpán HŘEBEJK - 5:2
     
    47:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Celá situace se opakovala! Hovorka našel vedle branky stojícího Ruttu, jenž celou situaci vyšperkoval a našel na hranici brankoviště ŠTĚPÁNA HŘEBEJKA, který uklidil puk za brankovou čáru. Asistence: Jan Rutta, Marek Hovorka.
    Jaroslav KOMA - 4:2
     
    40:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti vstřelili branku ve vlastním oslabení! Kacetl neudržel několik dorážek a puk se odrazil k JAROSLAVU KOMOVI, který trefuje prázdnou branku. Asistence: Vladimír Růžička.
    Michal DŮRAS - 3:2
     
    31:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se dostala zpátky do utkání, když potrestala chybu obrany. K zakončení se z pravého kruhu dostal MICHAL DŮRAS, jenž prostřelil Kopřivu. Asistence: Filip Seman.
    Richard DIVIŠ - 3:1
     
    28:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    I Dukla využila přesilovou hru o dva muže navíc! Střelu od modré zblokoval RICHAR DIVIŠ, který následnou dorážkou prostřelil Kopřivu. Asistence: Tomáš Kaláb, Adam Zeman.
    Ondřej KAŠE - 3:0
     
    26:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Do jízdy dostal puk ONDŘEJ KAŠE, jenž přesprintoval obránce a následnou střelou do horní poloviny branky překonává bezmocného Kacetla. Asistence: David Kämpf.
    Jiří DRTINA - 2:0
     
    08:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti využívají dvojnásobnou přesilovou hru! JIŘÍ DRTINA se s ničím nepáral a z hranice kruhů propálil Kacetla. Asistence: Vladimír Růžička, Antonín Dušek.
    Ondřej KAŠE - 1:0
     
    05:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tvrdou ránu vyslal Lukáš Květoň, jehož pokus vyrazil Kacetl přímo na hůl ONDŘEJE KAŠEHO, který neměl problém uklidit černou gumu do branky. Asistence: Lukáš Květoň, David Kämpf.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 6. O. Kaše (L. Květoň, Kämpf), 9. Drtina (Růžička, Dušek), 27. O. Kaše (Kämpf), 41. Koma (Růžička), 48. Hřebejk (Rutta, Hovorka), 51. Hřebejk, 60. McGregor (Šulák, Dušek) – 29. Diviš (Kaláb, Zeman), 32. Důras (Seman)


    Piráti Chomutov: Kopřiva (Maštalířský) – Skinner, Rutta, Drtina, Koma, Šulák, Rýgl, Tejnor, Toman – Hřebejk, Gajovský, Hovorka – Sinisalo, Růžička, D. Květoň – Veselý, Dušek, McGregor – L. Květoň, Kämpf, O. Kaše.
    HC Dukla Jihlava: Kacetl (Šťastný) – Kaláb, Štebih, Čáp, Šidlík, Dobrovolný, Schejbal, Grman – Čachotský, Zeman, Diviš – Důras, Melenovský, Seman – Prokš, Štěpánek, Vysloužil – Kuřítko.

    Rozhodčí: Hrubý, Wágner – Hejl, Podrazil
    bahis siteleri