Chomutov – Jihlava 7:2 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 3:1 (kon.) | Kadaň – Ústí n/L 3:1 (kon.)
Most – Benátky n/J 4:2 (kon.) | Šumperk – Motor ČB 1:6 (kon.) | Kladno – Havířov 2:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – Prostějov 5:2 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
1:6 (0:1, 0:1, 1:4)
Banes Motor České Budějovice
Pondělí 01.12.2014, 18:00 • Zimní stadion, Šumperk • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Josef STRAKA - 1:6
     
    58:22
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A tohle už je debakl. JOSEF STRAKA se prosazuje a ukazuje, že je skutečně platným hráčem. Asistence: Tomáš Nouza, Martin Heřman.
    Josef STRAKA - 1:5
     
    52:05
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tomáš Nouza poslal výstavní pas na JOSEFA STRAKU, který dorazil puk do odkryté části šumperské branky. Asistence: Tomáš Nouza, Martin Heřman.
    Michal ŠVIHÁLEK - 1:4
     
    50:35
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    David Kuchejda poslal krásný pas na MICHALA ŠVIHÁLKA, který následně vystřelil do protipohybu brankáře Koutského a skóroval. Švihálek ještě vysekl poklonu Kuchejdovi za nádhernou přihrávku. Asistence: David kuchejda, Petr Punčochář.
    Daniel VACHUTKA - 1:3
     
    47:56
    Draci právě vstřelili branku!
    Prokop našel krásným pasem DANIELA VACHUTKU, který ujel sám na Gábu. Nejprve trefil beton gólmana hostů, ale z dorážky už se nemýlil. Šumperk střílí kontaktní gól. Asistence: Tomáš Prokop.
    Marek VANIŠ - 0:3
     
    41:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Lukáš Chmelíř vystřelil puk od modré čáry a před Vladislavem Koutským ho dokázal tečovat MAREK VANIŠ a posílá hosty do tří brankového vedení. Asistence: Lukáš Chmelíř, Luboš Rob.
    Tomáš NOUZA - 0:2
     
    29:24
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to je kruté pro šumperské mužstvo. Draci v této třetině nedali hostům téměř žádný prostor a najednou dostali z jedné akce branku. TOMÁŠ NOUZA si vybruslil do kruhu pro vhazování a přesnou střelou překonal brankáře domácích. Asistence: Martin Heřman,.
    Michal ŠVIHÁLEK - 0:1
     
    18:35
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A hosté stříli poměrně šťastnou branku MICHAL ŠVIHÁLEK vystřelil na branku Koutského a tomu kotouč nějakým záhadným způsobem zapadnul do branky. Asistence: David Kuchejda, Rok Pajič.
    Marken.cz

    Dominik Mihailescu

    Branky a nahrávky: 48. Vachutka (Prokop) – 19. Švihálek (Kuchejda, Pajič), 30. Nouza (Heřman), 42. Vaniš (Chmelíř, Rob), 51. Švihálek (Kuchejda, Punčochář), 53. Straka (Nouza, Heřman), 59. Straka (Nouza, Heřman)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Koutský (Zelenka) – Holík, Bail, Sedlák, Gewiese, Drtil, Prokop – Brunec, Plášek, Vrdlovec – Staněk, Moskal, Žalčík – Haas, Velecký, Vávra – Vachutka, Illéš, Blahuta – Kužílek, Cink
    Banes Motor České Budějovice: Gába (Kůdela) – Vráblík, Punčochář, Suchánek, Mucha, Žovinec, Chmelíř, Kříž – Švihálek, Pajič, Kuchejda – Heřman, Straka, Nouza – Boháč, Rob, Vaniš – Přibyl

    Rozhodčí: Kubičík – Reich, Toman
    bahis siteleri