Sparta – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Kladno – Jihlava 7:3 (kon.) | Chomutov – Č. Budějovice 4:2 (kon.)
Vítkovice – Pardubice 2:1 (kon.) | Zlín – HC Litvínov 5:2 (kon.) | HC Plzeň – Liberec 4:3 (2:1 po s.n.)
Mladá Boleslav – Třinec 4:5 (po pr.) | Slavia – Olomouc 3:2 (kon.)
po prodl.
BK Mladá Boleslav
4:5 (3:2, 0:0, 1:2 - 0:1)
HC Oceláři Třinec
Pondělí 01.12.2014, 17:40DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nedáš-dostaneš! Toto pravidlo potvrdil LUKÁŠ BEDNÁŘ, jenž vzápětí prudce propálil Růžičku. Asistence: Tomáš Franek.
     
    58:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování poslal Jašek puk na LUKÁŠE DOUDERU, jenž do něj plácnul takovým způsobem, že přeletěl překvapeného brankáře Růžičku. A je vyrovnáno! Asistence: Lukáš Jašek.
     
    43:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nakonec Oceláři přesilovku, v níž prve inkasovali, využívají a znovu prohrávají jen o gól. A to díky LUKÁŠOVI JAŠKOVI. Asistence: Tomáš Franek, Alex Pisarik.
     
    42:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí opět udeřili ve vlastním oslabení. Volf s Kotalou nejprve napadli soupeřovu rozehrávku a odstavili Zahradníčka od puku. Poté druhý jmenovaný nahrál na modrou na ONDŘEJE ŠŤÁVU, jenž propálil vše v cestě. Asistence: Jakub Kotala, Lukáš Volf.
     
    19:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To byla prakticky kopie branek, co Boleslav dostala od Třince. Nastřelení z dálky od Šťávy Miroslav Svoboda jen vyrazil před sebe u levé tyče, kam si sjel nikým neatakovaný LUKÁŠ VOLF a přizvednutím puku přehodil brankáře. Asistence: Ondřej Šťáva, Jakub Kotala.
     
    17:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné! Ve stejném oslabení Boleslav prakticky ve stejné situaci vyrovnává na 2:2. Tentokrát je šťastným střelcem IVAN ĎURAČ. Asistence: Ondřej Šťáva.
     
    16:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po vhazování třineckým ujel LUKÁŠ VOLF, jenž neváhal a svou šanci chytil za pačesy a ve vlastním oslabení snižuje. Asistence: Jakub Kotala.
     
    10:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    To byla krásná dorážka. Pisarik pálil od kruhu a jeho střelu brankář jen vyrazil před sebe blíž k protější tyči. Tam sjel špatně hlídaný ONDŘEJ KOVAŘČÍK a doklepl puk do poloprázdné brány. Asistence: Alex Pisarik.
     
    02:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení, když se pěkně trefil MARTIN PALA, jenž zužitkoval Fejkovu přihrávku a chvilku boleslavské nepozornosti. Asistence: Kryštof Fejko.

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 17. Volf (Kotala), 18. Ďurač (Šťáva), 20. Volf (Šťáva, Kotala), 43. Šťáva (Kotala, Volf) – 3. Pala (Fejko), 11. Kovařčík O. (Pisarik), 44. Jašek (Franek, Pisarik), 59. Doudera (Jašek), 61. Bednář (Franek)


    BK Mladá Boleslav: Růžička (Pechek) – Mašek, Čermák, Hes, Žalud, Šťáva, Červinský – Průšek, Němec, Kotala, Pätoprstý, Klečka, Pořízek, Volf, Ďurač, Sedmík, Motloch
    HC Oceláři Třinec: Svoboda (Dudáček) – Pisarik, Heider, Bednárik, Stránský, Roman, Doudera, Zahradníček – Pěnčík, Franek, Kofroň, Kovarčík O., Jašek, Severa, Petrák, Bednář, Pala, Fejko, Christov, Kovařčík M.

    Rozhodčí: Vokřál – Laczko, Špála
    bahis siteleri