Vsetín – SK Karviná 3:1 (kon.) | Přerov – Technika Brno 1:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 2:5 (kon.)
Opava – Poruba 2011 4:3 (po pr.) | Břeclav – SHK Hodonín 1:4 (kon.) | Nymburk – Pelhřimov 5:4 (po pr.)
Mor. Budějovice – Tábor 1:3 (kon.) | Klatovy – Děčín 5:4 (2:0 po s.n.)
po prodl.
HK Opava
4:3 (1:1, 1:0, 1:2 - 1:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 03.12.2014, 18:00 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:07
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan se stává vítězem dnešního utkání. TOMÁŠ MĚCH obdržel pěknou přihrávku za obranu a pelášil sám na Tihláře, kterého parádně vyškolil kličkou do forhendu.
     
    51:01
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté srovnávají. MAREK SEDLÁŘ dokázal překonat Šafránka nenápadným nahozením od modré čáry. Nutno podotknout, že brankář domácího celku měl zakrytý výhled. Asistence: Jan Chaloupka.
     
    45:51
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava vede podruhé v utkání. JOSEF TICHÝ napřáhl na modré čáře a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Petr Wolf, Bohumil Herman.
     
    44:10
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté zaslouženě srovnávají. ADAM ČERVENKA se prosazuje krásnou střelou na vzdálenější tyč, Šafránek neměl absolutně žádný nárok. Asistence: Jakub Hulva, Dalibor Mihal.
     
    38:16
    Opava právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Poruba svírala opavské v jejich třetině, jenže PETR WOLF vypíchl puk jednomu z beků a pelášil sám na Tihláře, kterého následně překonal pěkným blafákem.
     
    15:53
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan srovnává stav utkání. PETR WOLF si skvěle potáhl puk a střelou švihem rozvlnil síť za Tihlářem. Asistence: Bohumil Herman.
     
    13:31
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku 5 na 3! Porubě vyšla přesilovka znamenitě, po křižné přihrávce přes brankoviště se ke střele dostal MARTIN BUČEK a ten se prosadil i střelou z úhlu. Asistence: Lukáš Vrána, Jakub Peslar.

    Vojtěch Konečný

    Branky a nahrávky: 16. Wolf (Herman), 39. Wolf, 46. Tichý (Wolf, Herman), 65. Měch – 14. Buček (Vrána, Peslar), 45. Červenka (Hulva, Mihal), 52. Sedlář (Chaloupka)


    HK Opava: Šafránek (Plánovský) – Vrabel, Černý T., Galvas, Tichý, Tůma Pavelek, Mosler – Štindl, Měch, Herman, Vítek, Polok, Kocián, Vaněk F., Wolf, Černý L., Svoboda, Chalupa
    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Pater) – Ovšák, Vajda, Šindelář, Slavík, Javín, Peslar – Seidler, Mihal, Červenka, Buček, Chaloupka, Hulva, Zachar, Sedlář, Vrána, Vaněk R., Pavlačka

    Rozhodčí: Šutara – Jureček, Rychlý
    bahis siteleri