Sabres Vídeň – Karviná - ženy 2:1 (2:0 po s.n.) | Poprad – SKIF 1:7 (kon.)
konec
HK Poprad
1:7 (0:2, 0:4, 1:1)
SKIF Nižnij Novgorod
Sobota 06.12.2014, 13:30 • Nižnij Novgorod • Liga mistryň
Partner:
     
    Dámy a pánové dnešní duel je u konce. Já Vám děkuji za sledování onlajn přenosu. Mějte krásný zbytek dne a užijte si klidnou neděli. U další onlajnů se těší na počtenou Richard Wagner. (15:40:41)
     
    Nejlepší hráčky zápasu:

    Karoliina RANTAMÄKIOVÁ (NNS, Ú): 1+1, 0 TM, střelkyně rozdílového gólu.
    Caroline LAMBERTOVÁ (POP, GK): 60 min., 41 zás., 85.42 %
     
    Střely na bránu po 3. třetině:
    Nižnij Novgorod: 48 (11)
    Poprad: 5 (3)
     
    Ve třetí třetině nejprve domácí Nižnij Novgorod dokázal zvýšit svůj náskok na 7:0, ale Slovenky zásluhou Patricie Gorecké dokázaly kontrovat a připsat si alespoň čestný úspěch. Domácí SKIF tak potvrdil roli favorita a znovu zvítězil se sedmi vstřelenými brankami.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Zápas se již pouze dohrává. Hráčky Popradu mají puk na hokejkách na modré útočné čáře a nikam se neženou.
     
    58:59
    A pozor! Ještě se jedna z domácích hráček dostala do samostatného úniku, ale bohužel pro její celek se nedokázala vejít se svým forhendovým blafákem mezi tři tyče.
     
    58:05
    Po ose kluziště si s pukem najížděla Maria Pečnikovová, která tahem vystřelila na šibenici, ale v těch samých místech se ve stejný moment co puk nacházela i vyrážečka Caroline Lambertové.
     
    57:08
    Nicméně, nějaká ta špetka ofenzivní chuti pořád ještě přebývá na hokejkách týmu z Nižného Novgorodu. Domácí celek si vypracoval další dvě šance, ale pokaždé se stejným výsledkem – střelou do Caroline Lambertové.
     
    56:08
    S blížícím se koncem zápasu se začíná jeho tempo postupně snižovat. Domácí hráčky již nemají tolik nápadu v kombinaci a bráněním vysílené Popraďanky již bruslí spíše úsporně, než účelně.
     
    55:27
    Vhazovalo se před Valerií Tarakanovovou. Ta ale své emoční choutky neukojila, protože na ní nešla žádná střela. Naopak po brejku musela bleskově na led pohotová Caroline Lambertová, která zastavila střelu Anastázie Smirnovové z brankoviště.
     
    54:32
    SKIF se znovu dostal do šance. Děvčata ale nedokázala zkonsolidovat své střelecké choutky a místo zatažení "do prázdné" přišla střela naprázdno.
     
    53:38
    Na ledě zůstala ležet Katarina Kováčiková, která se držela za nohu a kulhala. Vypadá to na natažení nějakých vazů. Kováčiková tak nebude na tento duel vzpomínat s láskou.
     
    52:48
    Nižnému Novgorodu se nepovedla kombinace a dokázal vyhodit puk do středního pásma. Ba co víc, dokázal jej dojet a na pravém kruhu vystřelit. Sraženou střelu až odpravil svou vyrážečkou za bránu Tarakanovová.
     
    51:39
    Ve středním pásmu se srazily dvě hráčky. Domácí Naděžda Širjajevová odjíždí na střídačku sama, Lence Krajňákové musel pomoci přivolaný zdravotník. Slovenka ale vypadá, že bude moci pokračovat.
     
    50:48
    Olga Sosinová se procpala skrze obranu až do zakončení, svou střelu chtěla zvednout pod horní tyčku, ale puk ji přeletěl a se zaduněním se odrazil od mantinelu.
     
    49:33
    Jelena Silinová se prokličkovala až před branku. Akorát na rozdíl od Dalibora Jandy, kamaráde, Silinová nevyhrála. Natolik se ve svých kličkách umotala, až zakončila vedle.
     
    48:48
    Díky tomuto dostávají více prostoru v útoku slovenské hráčky, které ale nedokáží své kombinace dovést až do řádného zakončení, které by znamenalo ohrožení Tarakanovové.
     
    47:33
    Tempo hry je mdlé. Zápas je rozhodnut a ani domácí hráčky se již tak vehementně netlačí před strážkyni popradské kasy.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 46. Gorecká (Staronová) – 9. Silinová, 16. Rantamäkiová (Sosinová, Jalosuová), 21. Sosinová (Rantamäkiová), 22. Faljachovová (Naděždinová), 29. Rachimovová (Timofejevová), 35. Timofejevová (Pečnikovová, Rachimovová), 44. Pečnikovová (Kapustinová, Sosinová)


    HK Poprad: Lambertová (Štefaniaková) – Országhová "A", Raková "C", Krivjanská, Gaborčíková, Čarnooká, Kováčiková – Gorecká, Dzurňáková "A", Staronová – Obercianová, Šulíková, Krajňáková – Drdáková, Kováčiková, Demirová.
    Trenér: Ivan Bednář.

    SKIF Nižnij Novgorod: Räisänenová (22. Tarakanovová) – Pečnikovová, Kapustinová "C", Jalosuová, Smirnovová, Teplyginová, Bodrikovová – Rantamäkiová, Silinová, Sosinová – Faljachovová, Naděždinová, Lichačevová – Bělovová, Timofejevová, Rachimovová – Širjajevová, Semenecová.

    Rozhodčí: Nicole Hertrichová (GER), Kaisa Ketonenová (FIN) – Jekatěrina Mihlaevová, Irina Mogilniková (obě KAZ)
    bahis siteleri