Los Angeles – Philadelphia 1:2 (kon.) | Toronto – Vancouver 5:2 (kon.) | Detroit – NY Rangers 3:2 (kon.)
Tampa – Columbus 1:3 (kon.) | Florida – Buffalo 3:2 (kon.) | New Jersey – Washington 1:4 (kon.)
Nashville – Chicago 1:3 (kon.) | Dallas – Montreal 4:1 (kon.) | Arizona – Boston 2:5 (kon.)
Calgary – San Jose 2:3 (kon.) | Winnipeg – Anaheim 3:4 (po pr.) | Carolina – Detroit 1:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
2:5 (1:2, 0:3, 1:0)
Boston Bruins
Neděle 07.12.2014, 02:00 • Jobing.com Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Mikkel BOEDKER - 2:5
     
    45:41
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí ale nakonec využívají přesilovou hru. Vermette mezi kruhy přenechal puk MIKKELU BOEDKEROVI, který se trefil přesně k tyči, na což Rask nedokázal zareagovat. Asistence: Antoine Vermette, Keith Yandle.
    Loui ERIKSSON - 1:5
     
    39:30
    Bruins právě vstřelili branku!
    Netrvalo to dlouho a kapituloval i Smtih. Střelu Bergerona za jeho záda doklepl na brankovišti LOUI ERIKSSON. Asistence: Patrice Bergeron, Torey Krug.
    Brad MARCHAND - 1:4
     
    34:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    Přerušení přichází až se čtvrtým gólem hostů BRAD MARCHAND zužitkoval žabičku Smithe od mantinelu a bekhendem poslal puk pod břevno, kam nemohl Dubnyk vůbec dosáhnout. Asistence: Reilly Smith, Dougie Hamilton.
    Simon GAGNE - 1:3
     
    28:34
    Bruins právě vstřelili branku!
    Dlouho to vypadalo, že branka Medvědům nebude uznána, ale nakonec video potvrdilo, že gól padl regulérním způsobem a radovat se tak může zejména SIMON GAGNE, který dokázala dostat puk za Dubnykova záda po střele Pailleho. Asistence: Daniel Paille.
    Joe VITALE - 1:2
     
    13:11
    Arizona právě vstřelila branku!
    Doan poslal puk za obranu Bostonu JOEMU VITALEMU, který v rychlosti dokázal prostřelit Raska střelou mezi betony. Asistence::Shane Doan, Michael Stone.
    Kevan MILLER - 0:2
     
    05:58
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak tohle si domácí gólman za rámeček rozhodně nedá. Rozehrávku po mantinelu Dubnyka zachytil totiž KEVAN MILLER a ač mu první střela nesedla, tak dostal druhou možnost, kterou už nasměroval do domácí svatyně. Bez asistence.
    Brad MARCHAND - 0:1
     
    00:58
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté zachytili rozehrávku Arizony a od Hamiltona se přes Smithe dostal puk až ke BRADU MARCHANDOVI, který dokázal poslat puk pod břevno. Asistence: Reilly Smith, Dougie Hamilton.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 14. Vitale (Doan, Stone), 46. Boedker (Vermette, Yandle) – 1. Marchand (Smith, Hamilton), 6. Miller, 29. Gagne (Paille), 35. Marchand (Smith, Hamilton), 40. Eriksson (Bergeron, Krug)


    Arizona Coyotes: Dubnyk (35. M. Smith) – Ekman-Larsson, Michálek, Yandle, Stone, Campbell, Murphy – Rieder, Vermette, Boedker – Korpikoski, Gagner, Doan – McMillan, Hanzal, Erat – Martinook, Vitale, Crombeen. Trenér: Dave Tippett
    Boston Bruins: Rask (Svedberg) – Seidenberg, Hamilton, Morrow, Miller, Krug, Trotman – Marchand, Bergeron, R. Smith – Lucic, Södeberg, Griffith – Fraser, Kelly, Eriksson – Paille, Campbell, Gagne. Trenér: Claude Julien.

    Rozhodčí: St. Laurent, Skiliter – Brisebois, Miller
    bahis siteleri