Havlíčkův Brod – Kobra 4:0 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
HC Kobra Praha
Neděle 07.12.2014, 15:00 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    34:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To už ale neplatí, brankář Haupt smutně loví puk ze své brány počtvrté! Jiří Kopic nabil na modré čáře vedle sebe Patriku Hrabaňovi, jehož prudkou ránu nedokázal gólman Haupt udržet pod betony a zblízka uklidil puk do prázdné brány důrazný DANIEL KRÁLÍČEK! Asistence: Patrik Hrabaň, Jiří Vlach.
     
    27:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už ale obranná hráz Kobry nedokázala valící se havlíčkobrodskou velkou vodu zastavit a na tabuli už svítí stav 3:0! David Michálek předal puk Lukášovi Beranovi, který ještě vylepšil palebnou pozici na JIŘÍHO VLACHA, jehož tvrdá rána z levého kruhu vymetla přesně vzdálenější horní roh hostující brány! Asistence: Lukáš Beran, David Michálek.
     
    19:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle přesně Rebelové v tuto chvíli potřebovali, stejně jako proti Kolínu odskočili soupeři na rozdíl dvou branek v poslední minutě třetiny! Až před brankoviště se proháčkoval JAN JELÍNEK a zblízka pohotově zasunul kotouč za brankáře Haupta, který nemohl nic dělat! Bez asistence.
     
    06:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové korunují povedený vstup do zápasu i vstřeleným gólem a ujímají se po právu vedení! Lukáš Beran s Davidem Michálkem připravili ideální palebnou pozici pro JAKUBA LACINU, který na modré čáře práskl do puku, jenž bleskově proletěl vzduchem a odrazem o brankovou konstrukci zapadl za záda bezmocného gólmana Haupta! Asistence: David Michálek, Lukáš Beran.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 7. Lacina (Michálek, Beran), 20. Jelínek, 28. Vlach (Beran, Michálek), 35. Králíček (Hrabaň, Kopic)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Suchý "A", Vacek, Lacina, Benák, Bancíř, Hrabaň, Kopic – Jelínek "A", Kraučuk, Michálek, Cejpek "C", Beran, Křížek, Vlach, Hendrych, Pilný, Králíček.
    HC Kobra Praha: Haupt (Štěrba) – Jaroš, Štěpánek "A", Kovář, Sekera "C", Rittig – Sovík "A", Doležal, Fiala, Netolický, Kadlec, Pechar, Brandejský, Lauko, Šrámek, Kunst.

    Rozhodčí: Martin Kratochvíl – Tomáš Krejčí, David Urubčík
    bahis siteleri