Havlíčkův Brod – Kobra 4:0 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
HC Kobra Praha
Neděle 07.12.2014, 15:00 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    50:36
    Hosté vyvinuli obrovský tlak na brankáře Kekulu, který teď předvedl sérii úchvatných zákroků! Zblízka na něj pálili hned tři protihráči, ale maskovaný fantom Rebelů se zaskvěl a zmařil skvěle lapačkou i střelu Lukáše Šrámka!
     
    50:22
    Nakonec ze své snahy vytěžili přesilovou hru, v rohu pásma se proti hokejovým regulím provinil sekáním Jakub Lacina (HBR).
     
    42:51
    Zatímco Havlíčkův Brod se ubránil, Kobra jde do oslabení. Brankář David Haupt (KOB) vyhodil puk ze hřiště a to znamená 2 minuty za zdržování hry. Teodor Kunst (KOB) místo něj usedá na lavici hanby.
     
    40:44
    David Sovík poslal krásný pas před bránu na Teodora Kunsta, který zblízka okamžitě vypálil, ale jen do betonů skvělého gólmana Kekuly! Marek Bancíř (HBR) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    39:38
    To byla nádherná akce! Jiří Vlach zachytil mezi kruhy odražený puk, kličkou do strany na sebe nalákal pozornost protihráčů a nezištně prostrčil puk na druhou stranu brankoviště k Pavlu Hendrychovi, který bez přípravy z blízka minul úplně odkrytou bránu!
     
    38:37
    A David Haupt se teď ve svém brankovišti vyznamenal, když zamezil jisté pohromě! Dominik Suchý nad jeho beton vyslal prudkou ránu, ale vzduchem proletěla lapačku, do níž puk zaletěl. Parádní semafor!
     
    37:34
    Jiří Vlach už si před brankou šteloval puk na svou hůl k prudké střele, když ho zezadu poslal na led Jan Sekera (KOB), který se dopustil podražení.
     
    34:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To už ale neplatí, brankář Haupt smutně loví puk ze své brány počtvrté! Jiří Kopic nabil na modré čáře vedle sebe Patriku Hrabaňovi, jehož prudkou ránu nedokázal gólman Haupt udržet pod betony a zblízka uklidil puk do prázdné brány důrazný DANIEL KRÁLÍČEK! Asistence: Patrik Hrabaň, Jiří Vlach.
     
    32:40
    Ale teď mladí bojovníci z Kotliny jasně ukázali, jak mají nebezpečné protiútoky! Jakub Kraučuk našel zpoza brány před brankovištěm Tomáše Cejpka, který napálil Hauptovy betony!
     
    31:36
    Jan Vacek (HBR) si pomohl hákováním.
     
    31:10
    Teď se však maskovaný muž v brodském brankovišti vyznamenal, když si poradil s ranou Tomáše Brandejského z mírného úhlu na levé straně a zlikvidoval i dorážky!
     
    30:35
    Jan Jelínek (HBR) – 2 minuty – hákování.
     
    30:29
    To byly dvě velké šance domácích! Jakub Kraučuk nabral rychlost na pravém křídle a jeho střela po ledě byla ještě tečována více ke vzdálenější tyčce. Brankář Haupt se musel hodně natahovat betonem. Poté pálil zblízka Dominik Suchý, ale jen do Hauptovy lapačky!
     
    27:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už ale obranná hráz Kobry nedokázala valící se havlíčkobrodskou velkou vodu zastavit a na tabuli už svítí stav 3:0! David Michálek předal puk Lukášovi Beranovi, který ještě vylepšil palebnou pozici na JIŘÍHO VLACHA, jehož tvrdá rána z levého kruhu vymetla přesně vzdálenější horní roh hostující brány! Asistence: Lukáš Beran, David Michálek.
     
    22:43
    Jiří Vlach (HBR) – 2 minuty – hákování.
     
    19:56
    Gólman Haupt leží ve svém brankovišti a Rebelové se snaží vyšťouchat puk zpod jeho betonů!
     
    19:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle přesně Rebelové v tuto chvíli potřebovali, stejně jako proti Kolínu odskočili soupeři na rozdíl dvou branek v poslední minutě třetiny! Až před brankoviště se proháčkoval JAN JELÍNEK a zblízka pohotově zasunul kotouč za brankáře Haupta, který nemohl nic dělat! Bez asistence.
     
    16:43
    No, aby pravdu řekl, rozhodčím teď ani trochu jejich práci nezávidím! Hosté nakonec dotlačili puk za záda gólmana Kekuly, což se zblízka povedlo Tomášovi Kadlecovi, ale rozhodčí jasně ukazuje postavení útočícího hráče v brankovišti. Slavící Pražané se hodně zlobí a sesypali se na rozhodčího jako vosy!
     
    16:20
    A brodský útočník David Michálek (HBR) půjde po souboji v rohu pásma na trestnou lavici za hákování.
     
    14:40
    A pozor, gól nakonec neplatí pro postavení útočícího hráče v brankovišti, stav je tak stále 1:0 pro domácí Rebely!
     
    12:41
    Lukáš Šrámek (KOB) se však dopustil hákování a Havlíčkův Brod bude hrát 36 sekund dvojnásobnou přesilovku.
     
    11:17
    Jakub Doležal (KOB) – 2 minuty – hákování.
     
    07:50
    Pražané mohli vyrovnat! Dominik Šťastný našel před brankovištěm Lukáše Šrámka, který zblízka nastřelil brankáře Kekulu, který se bleskově přesunul! Na trestnou lavici usedl Jakub Kraučuk (HBR) za hákování.
     
    06:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové korunují povedený vstup do zápasu i vstřeleným gólem a ujímají se po právu vedení! Lukáš Beran s Davidem Michálkem připravili ideální palebnou pozici pro JAKUBA LACINU, který na modré čáře práskl do puku, jenž bleskově proletěl vzduchem a odrazem o brankovou konstrukci zapadl za záda bezmocného gólmana Haupta! Asistence: David Michálek, Lukáš Beran.
     
    05:01
    A na ni teď zamíří Lukáš Šrámek (KOB) za sekání.
     
    03:08
    Tohle byla obrovská šance Rebelů! Jan Jelínek se ocitl v samostatném úniku, sjel si až před bránu a zblízka nedokázal prostřelit gólmana Haupta!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 7. Lacina (Michálek, Beran), 20. Jelínek, 28. Vlach (Beran, Michálek), 35. Králíček (Hrabaň, Kopic)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Suchý "A", Vacek, Lacina, Benák, Bancíř, Hrabaň, Kopic – Jelínek "A", Kraučuk, Michálek, Cejpek "C", Beran, Křížek, Vlach, Hendrych, Pilný, Králíček.
    HC Kobra Praha: Haupt (Štěrba) – Jaroš, Štěpánek "A", Kovář, Sekera "C", Rittig – Sovík "A", Doležal, Fiala, Netolický, Kadlec, Pechar, Brandejský, Lauko, Šrámek, Kunst.

    Rozhodčí: Martin Kratochvíl – Tomáš Krejčí, David Urubčík
    bahis siteleri