Chabarovsk – Nižněkamsk 0:2 (kon.) | Vladivostok – Toljatti 3:0 (kon.) | Novokuzněck – Chanty-Mansijsk 0:1 (kon.)
Novosibirsk – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Čerepovec – Soči 2:3 (0:2 po s.n.) | Minsk – Ufa 4:0 (kon.)
Záhřeb – Barys 3:5 (kon.) | HC Slovan – Omsk 3:5 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
Neftěchimik Nižněkamsk
Pondělí 08.12.2014, 10:00 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Rastislav Špirko (CHA) 0+0, čas na ledě: 23:05, 2 střely
    Marcel Haščák (CHA) 0+0, čas na ledě: 19:38, 3 střely
    Michel Miklík (CHA) 0+0, čas na ledě: 22:49, 5 střel (12:18:39)
     
    Je dobojováno! Utkání se zlomilo ve třetí periodě, kdy se v početní výhodě zásluhou Jegora Milovzorova Igor Makarov2:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 30:30
     
    60:00
    Konec zápasu.
    Igor MAKAROV - 0:2
     
    59:14
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Hosté zachytili rozehrávku soupeře a vydali se kupředu. IGOR MAKAROV poté navzdory ataku od svého soka dopravil kotouč od odkryté klece. Bez asistence.
     
    59:08
    Stále Chabarovsk kombinuje ve vlastním pásmu, což pochopitelně velmi vyhovuje Neftěchimiku.
     
    58:47
    Hosté ale ihned vyhazují, domácím se příliš nedaří zahájit ofenzivní akci.
     
    58:24
    Stále se domácím nepodařilo nikterak vážněji zahrozit. Lodivod Amuru si tak bere oddechový čas. Domácí celek zkusí hru v šesti, Murygin míří na střídačku.
     
    56:31
    Další lehké nahození z levé strany, o které se postaral Lugin. Sudnicin byl ale pozorný a nadále drží čisté konto. Do konce utkání již příliš mnoho času nezbývá.
     
    56:02
    Haščák hledal zpoza branky najíždějícího Špirka. Tomu ale v rozhodující chvíli přeskočil kotouč hůl, a tak ze slibné šance nakonec vůbec nic nebylo.
     
    55:08
    Další pokus o atak v podání Chabarovsku maří postavení mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu, kde ani jedné z družin větší nebezepečí nehrozí.
     
    54:21
    Z tribun se ozývá poměrně hlasitý pískot. Miláčkům domácího publika se totiž vůbec nedaří, a to ani usadit se v útočné třetiny. Nižněkamsk směřuje za těsným vítězstvím.
     
    53:41
    Po rychlé kombinaci pálil z pozice levého kruhu z voleje Marcel Haščák. Dělovka slovenského útočníka ale mezi tři tyče nezapadla.
     
    52:23
    Domácí sevřeli celek v bílém za jeho svatyní. Hosté však velmi rychle bruslí, a tak se Amuru nedaří dostat do výraznější pozice. Nakonec pálil z velkého úhlu Lugin, jehož pokus ale Sudnicin eliminoval.
     
    51:38
    Orlovova rána od modré čáry byla zblokována. Hnedle poté se hosté osvobodili. Nižněkamsk se zatím brání bez sebemenších problémů.
     
    50:59
    Před brankou Neftěchimiku nastal drobný závar, který ale nakonec hosté uhasili. Stále tak drží těsný náskok. Amuru bude čas utíkat stále rychleji.
     
    50:11
    Loginov vyslal jedovatý pokus od modré čáry, který si ale cestu za Sudnicinova záda nenašel. Hostující brankář je dnes velmi spolehlivý. Následuje komerční přestávka.
     
    49:23
    Lehkou Mnichovičovu ránu z pozice levého kruhu Murygin bez větších potíží lapil a následně podržel ve své moci. Vhazovat se tak bude po jeho pravé ruce.
     
    48:12
    Michel Miklík je dnes skutečně ověnčen velkou porcí smůly. Nní pelášil zcela sám na Sudnicina, kterého se pokusil překonat rychlou střelou. Skulinu mezi betony hostujícího brankáře ale nenalezl.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 48. Milovzorov, 60. Makarov


    Amur Chabarovsk: Murygin (Borisov) – Mäntylä, Taimi, Loginov, Velikov, Ježov, Pěretjagin, Těrjajev – Fišenko, Lugin, Tarasov – Haščák, Miklík, Špirko – Junkov, Litovčenko, Orlov – Železnov, Jakovlev, Baškirov, Maljovany
    Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicin (Kolppanev) – Bilalov, Kalašnikov, Eronen, Rjasenskij, Berezin, Kosmačjov – Alševskij, Chochrjakov, Mnichovič – Anderson, Sexton, Stapleton – Polygalov, Ivanov, Milovzorov – Žukov, Rybin, Makarov

    Rozhodčí: Kiseljov, Rogačjov – Koršak, Černyšev

    Diváci: 5200
    bahis siteleri