Chabarovsk – Nižněkamsk 0:2 (kon.) | Vladivostok – Toljatti 3:0 (kon.) | Novokuzněck – Chanty-Mansijsk 0:1 (kon.)
Novosibirsk – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Čerepovec – Soči 2:3 (0:2 po s.n.) | Minsk – Ufa 4:0 (kon.)
Záhřeb – Barys 3:5 (kon.) | HC Slovan – Omsk 3:5 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
3:5 (0:3, 1:0, 2:2)
Avangard Omsk
Pondělí 08.12.2014, 19:30 • Slovnaft Arena, Bratislava (kapacita 10450 míst) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    MURLEY - 3:5
     
    59:31
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec ještě korigují skóre! Murley zpoza branky našel Vondrku, jehož střela trefila jednoho z hostujících obránců, od kterého se puk odrazil před branku, kde stál osamocený MATT MURLEY, jenž měl už snadnou úlohu dopravit puk do prázdné branky! Asistence: Michal Vondrka a Milan Bartovič.
    PEREŽHOGIN - 2:5
     
    58:13
    Avangard právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Rychlý protiútok hostů končí brankou. ALEXANDER PEREŽHOGIN zavezl puk podél pravého mantinelu do útočného pásma, odkud se snažil najít volného Popova na druhé straně, do vlastní branky si ale nakonec srazil puk Štajnoch! Bez asistence.
    NETÍK - 2:4
     
    54:22
    Slovan právě vstřelil branku!
    To byla nádhera! Nejlepší domácí lajna v dnešním zápase dokázala opět vykombinovat hosty takovým způsobem, že po Tičarově přihrávce střílel TOMÁŠ NETÍK do absolutně prázdné branky! Asistence: Rok Tičar a Žiga Jeglič.
    PEREŽHOGIN - 1:4
     
    50:55
    Avangard právě vstřelil branku!
    Po zakázaném uvolnění domácích se hosté prosazují ihned po vhazování! Gustafssonovu střelu od modré čáry v mezikruží lehce tečoval ALEXANDER PEREŽHOGIN, Janus neměl šanci zakročit! Asistence: Erik Gustafsson a Chad Kolarik.
    TIČAR - 1:3
     
    39:44
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácím se nakonec ještě v závěru druhé třetiny podařilo snížit! Tičar zavezl puk do útočného pásma, obkroužil celé pásmo, poté předal puk na modrou čáru pro Sersena, jehož střelu srazili hosté přesně na hokejku ROKA TIČARA, který měl před sebou už prázdnou branku! Asistence: Michal Sersen.
    PARŠIN - 0:3
     
    18:56
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají tříbrankového vedení! Baranka ztratil puk na obranné modré čáře a hráči Omsku se dostali do přečíslení 2 na 1. Sobotka ideálně načasoval přihrávku na DENISE PARŠINA, který neměl moc problémů trefit odkrytou část branky, kam se nestihl Janus přesunout! Asistence: Vladimír Sobotka.
    KALININ - 0:2
     
    15:52
    Avangard právě vstřelil branku!
    Jedna z nejlepších přesilových her v lize ukazuje svou sílu! Denis Paršin zavezl puk za branku, odkud naservíroval parádní pozici pro SERGEJE KALININA, který se štěstím dokázal protlačit kotouč až za Janusova záda! Asistence: Denis Paršin.
    KULJAŠ - 0:1
     
    13:45
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté se v posledních minutách trochu herně zvedli a hned z toho plyne úvodní branka zápasu! DENIS KULJAŠ dostal na pravé straně hodně času i prostoru a z vrcholu kruhu se nakonec trefil přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Chad Kolarik.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 40. Tičar (Sersen), 55. Netík (Tičar, Jeglič), 60. Murley (Vondrka, Bartovič) – 14. Kuljaš (Kolarik), 16. Kalinin (Paršin), 19. Paršin (Sobotka), 51. Perežhogin (Gustafsson, Kolarik), 59. Perežhogin


    HC Slovan Bratislava: Janus (Baroš) – Sersen, Starosta, Štajnoch, Baranka, Sigalet, Brejčák, Luža – Růžička, Nedorost, Surový – Jeglič, Tičar, Netík – Murley, Bartovič, Vondrka – Bližňák, Šťastný, Ölvecký. Trenér: Petri Matikainen.
    Avangard Omsk: Barulin (Šilin) – Blaťák, Gustafsson, Ljamin, Kuljaš, Vasiljev, Pivtsakin, Kulik – Sobotka, Paršin, Kalinin – Berdnikov, Lemťjugov, Wandell – Popov, Perežhogin, Kolarik – Rasskazov, Kurjanov, Semjonov – Lauta. Trenér: Raimo Summanen.

    Rozhodčí: Gusev, Bukin – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 7504
    bahis siteleri