Maďarsko – Polsko 2:1 (kon.) | Česko – Slovensko 1:5 (kon.)
konec
Česko
1:5 (0:3, 0:0, 1:2)
Slovensko
Neděle 21.12.2014, 14:15 • PSG aréna, Zlín • Turnaj olympijských nadějí Visegrádské čtyřky (ženy)
Partner:
     
    56:52
    Natálka Mlýnková skvěle vybojovala slovenský faul, tuhle přesilovku musíme využít! Iveta Klimášová (SVK) je vyloučena za hákování.
     
    51:12
    Rozhodčí teď odpískal Slovenkám hraniční sevření kotouče. Podle nových pravidel to jsou ale dvě minuty pro Ivetu Klimášovou (SVK), jdeme na přesilovku!
     
    48:30
    No a třebíčská Adéla Škrdlová následně vybojovala nedovolený zákrok soupeře. Tatiana Korenková (SVK) pyká za sekání, budeme sledovat minutovou hru čtyř proti čtyřem.
     
    47:31
    Přísný verdikt a budeme se bránit v oslabení. Kristýna Kaltounková (CZE) je vyloučena za hákování.
     
    42:52
    Český tým jde do čtyř. Anna Kotounová (CZE) zastavila soupeřku u hrazení nedovoleně a odchází pykat za hru tělem.
     
    31:59
    Další oslabení, teď bohužel z kategorie zbytečných. Český tým hrál v šesti a menší trest odpyká Patricie Škorpíková (CZE).
     
    28:02
    Souboj u hrazení končí třetím českým vyloučením, o kterém by se dalo velmi úspěšně polemizovat. Daniela Pejšová (CZE) – 2 minuty za nedovolené bránění. Teď potřebujeme poprvé v zápase oslabení přežít bez inkasování.
     
    21:10
    A je tady přesilovka, česká střídačka pořádně ožila! Iveta Klimášová (SVK) – 2 minuty za podražení.
     
    16:29
    Alexandra a Sandra Halounovy ujely do přečíslení, jenže jim bohužel pomohlo odclonění v podání Kristýny Kaltounkové (CZE). Menší trest za nedovolené bránění a druhé oslabení českého týmu.
     
    13:59
    Ale plyne z toho další tvrdý zákrok u hrazení a jdeme hrát 19 sekund v pěti proti třem! Rebeka Honečková (SVK) je vyloučena za vražení na hrazení.
     
    12:18
    Čeští příznivci ale hned po gólu ožili a teď mohou ožít i děvčata. Za hru tělem je vyloučena Viktória Maskaľová (SVK), zahrajeme si první přesilovku.
     
    05:28
    Šanci budou mít bohužel naše soupeřky. Magdalena Erbenová (CZE) si odpyká menší trest za nedovolené bránění.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 45. Hornická – 7. Fedorová (Sedláková, Záborská), 12. Korenková (Čurmová), 19. Fedorová (Záborská, Klimášová), 47. Fedoročková (Maskaľová), 50. Klimášová (Košecká)


    Česko: Bláhová (30. Juřicová) – Krejníková, Škrdlová, Seroizsková, Kotounová, Pejšová, Jandušíková, Erbenová "C" – Kaltounková, Škorpíková, Lorencová, Hornická, Samohýlová, Čajanová, A. Halounová, S. Halounová, Mlýnková, Dýcková, Hájková, Matoušková. Trenér: Rudolf Valla.
    Slovensko: Jablonovská (Ležovičová) – Drábeková, Zálešáková, Čurmová "C", Klimášová, Suráková, Sedláková, T. Ištocyová, Honečková – Korenková, Maskaľová, Majeríková, Fedoročková, Záborská, Fedorová, Košecká, Ágoštonová, L. Ištocyová. Trenér: Ján Valúch.

    Rozhodčí: Škach – Goňa, Knap.
    bahis siteleri