Maďarsko – Polsko 2:1 (kon.) | Česko – Slovensko 1:5 (kon.)
konec
Česko
1:5 (0:3, 0:0, 1:2)
Slovensko
Neděle 21.12.2014, 14:15 • PSG aréna, Zlín • Turnaj olympijských nadějí Visegrádské čtyřky (ženy)
Partner:
     
    49:51
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Velká škoda pátého gólu slovenských hokejistek, kterým se tak rovněž povedlo skórovat ve vlastním oslabení. Romana Košecká vyhrála buly na hokejku IVETY KLIMÁŠOVÉ, která se do puku opřela z první a trefila se přesně ke druhé tyčce české branky – 1:5. Asistence: Romana Košecká.
     
    46:16
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Jenže předcházející úspěch bohužel přichází vniveč, Slovenky znovu odskakují do tříbrankového vedení. České hokejistky zastavily puk před brankou, ale pak se vykutálel na hokejku SONI FEDOROČKOVÉ, která ho z otočky šťastně dopravila do branky – 1:4. Asistence: Viktória Maskaľová.
     
    44:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Fantazie, paráda, tohle bylo něco naprosto neuvěřitelného! KAROLÍNA HORNICKÁ vypíchla soupeřkám puk ve vlastním pásmu, ještě pořád proti ní byla zformovaná obrana. Liberecká útočnice ji ale dokázala přebruslit, kličkou se dostala až před branku Jablonovské a ač byla faulována, v pádu dokázala bekhendem zařídit první český gól! Ve vlastním oslabení – 1:3! Bez asistence.
     
    18:05
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    To je špatné, před koncem první třetiny prohráváme už o tři branky. Slovenky využívají i svou druhou přesilovku v zápase a byla to akce jako přes kopírák, na jejím konci byla znovu MARTINA FEDOROVÁ. Útočnice Martina poslala puk z první za záda přesouvající se Bláhové – 0:3. Asistence: Lucia Záborská, Iveta Klimášová.
     
    11:47
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Je tady druhá trefa slovenského týmu, která se zařadí do kategorie těch šťastných. S pukem se k bráně chtěla dostat Lenka Čurmová, což se jí sice nepovedlo, ale kotouč vyjel k nehlídané TATIANĚ KORENKOVÉ. Ta ho bekhendem okamžitě dloubla do druhého růžku a je to 0:2. Asistence: Lenka Čurmová.
     
    06:07
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenky využívají hned první přesilovku a po šesti minutách se ujímají vedení! Byla to vynikající kombinace, když Sedláková našla od brankové čáry MARTINU FEDOROVOU, která z první poslala puk nechytatelně ke druhé tyčce – 0:1. Asistence: Dominika Sedláková, Lucia Záborská.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 45. Hornická – 7. Fedorová (Sedláková, Záborská), 12. Korenková (Čurmová), 19. Fedorová (Záborská, Klimášová), 47. Fedoročková (Maskaľová), 50. Klimášová (Košecká)


    Česko: Bláhová (30. Juřicová) – Krejníková, Škrdlová, Seroizsková, Kotounová, Pejšová, Jandušíková, Erbenová "C" – Kaltounková, Škorpíková, Lorencová, Hornická, Samohýlová, Čajanová, A. Halounová, S. Halounová, Mlýnková, Dýcková, Hájková, Matoušková. Trenér: Rudolf Valla.
    Slovensko: Jablonovská (Ležovičová) – Drábeková, Zálešáková, Čurmová "C", Klimášová, Suráková, Sedláková, T. Ištocyová, Honečková – Korenková, Maskaľová, Majeríková, Fedoročková, Záborská, Fedorová, Košecká, Ágoštonová, L. Ištocyová. Trenér: Ján Valúch.

    Rozhodčí: Škach – Goňa, Knap.
    bahis siteleri