Maďarsko – Polsko 2:1 (kon.) | Česko – Slovensko 1:5 (kon.)
konec
Česko
1:5 (0:3, 0:0, 1:2)
Slovensko
Neděle 21.12.2014, 14:15 • PSG aréna, Zlín • Turnaj olympijských nadějí Visegrádské čtyřky (ženy)
Partner:
     
    A pohár pro vítěze Turnaje olympijských nadějí Visegrádské čtyřky přebírá kapitánka České republiky Magdalena Erbenová! Fantastický výsledek proti o tři roky starším soupeřkám!
     
    Česká reprezentace do 15 let sice v posledním zápase podlehla Slovensku 1:5, ale díky lepšímu skóre z minitabulky společně s Maďarskem se stává senzačním vítězem domácího turnaje!
     
    59:10
    Slovenky jsou kompletní. Skvěle se vrátila Daniela Pejšová, která zastavila přečíslení dvou na jednu!
     
    57:40
    Češky zachytily vyhozený kotouč a místo slovenského brejku z toho byla naše šance. Mlýnková ale pálila jen do míst, kde měla Jablonovská lapačku.
     
    56:52
    Natálka Mlýnková skvěle vybojovala slovenský faul, tuhle přesilovku musíme využít! Iveta Klimášová (SVK) je vyloučena za hákování.
     
    54:51
    Důležitý zákrok Juřicové proti Romaně Košecké, která dostala přihrávku zpoza branky a byla před gólmankou úplně sama.
     
    51:12
    Rozhodčí teď odpískal Slovenkám hraniční sevření kotouče. Podle nových pravidel to jsou ale dvě minuty pro Ivetu Klimášovou (SVK), jdeme na přesilovku!
     
    49:51
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Velká škoda pátého gólu slovenských hokejistek, kterým se tak rovněž povedlo skórovat ve vlastním oslabení. Romana Košecká vyhrála buly na hokejku IVETY KLIMÁŠOVÉ, která se do puku opřela z první a trefila se přesně ke druhé tyčce české branky – 1:5. Asistence: Romana Košecká.
     
    48:48
    Do zadního hrazení najela při dojíždění kotouče Adéla Škrdlová, která utrpěla bolestivou ránu a na střídačku dojela jen za pomoci spoluhráček. Je hodně špatné, že to jde na vrub čárových rozhodčích, kteří pozdě odpískali zakázané uvolnění.
     
    48:30
    No a třebíčská Adéla Škrdlová následně vybojovala nedovolený zákrok soupeře. Tatiana Korenková (SVK) pyká za sekání, budeme sledovat minutovou hru čtyř proti čtyřem.
     
    47:31
    Přísný verdikt a budeme se bránit v oslabení. Kristýna Kaltounková (CZE) je vyloučena za hákování.
     
    46:58
    Ale náš druhý útok to nechce nechat jen tak. Natálie Mlýnková udělala pár temp a mířila na druhý slovenský růžek, který bohužel těsně míjí!
     
    46:16
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Jenže předcházející úspěch bohužel přichází vniveč, Slovenky znovu odskakují do tříbrankového vedení. České hokejistky zastavily puk před brankou, ale pak se vykutálel na hokejku SONI FEDOROČKOVÉ, která ho z otočky šťastně dopravila do branky – 1:4. Asistence: Viktória Maskaľová.
     
    45:50
    Ještě jedna střela kapitánky Magdy Erbenové, kterou Jablonovská napoprvé neudržela. Ale napodruhé si poradila. Češky nevídaně ožily!
     
    44:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Fantazie, paráda, tohle bylo něco naprosto neuvěřitelného! KAROLÍNA HORNICKÁ vypíchla soupeřkám puk ve vlastním pásmu, ještě pořád proti ní byla zformovaná obrana. Liberecká útočnice ji ale dokázala přebruslit, kličkou se dostala až před branku Jablonovské a ač byla faulována, v pádu dokázala bekhendem zařídit první český gól! Ve vlastním oslabení – 1:3! Bez asistence.
     
    42:52
    Český tým jde do čtyř. Anna Kotounová (CZE) zastavila soupeřku u hrazení nedovoleně a odchází pykat za hru tělem.
     
    38:54
    Do velké šance se dostala Zuzana Majeríková, dokázala zvednout kotouč, ale Juřicová výborně zasahuje!
     
    34:40
    Česká pětice byla unavená, trenér Rudolf Valla si tak vzal oddechový čas. Vzhledem k tomu, že sedím přímo nad střídačkou, můžu prozradit, že své svěřenkyně uklidnil, povzbudil a také jim naordinoval zjednodušení hry.
     
    34:40
    Hned po vhazování nám zase přidělala problémy Fedorová, vykroužila před branku a střílela na druhý růžek. Tam měla Juřicová rameno.
     
    31:59
    Další oslabení, teď bohužel z kategorie zbytečných. Český tým hrál v šesti a menší trest odpyká Patricie Škorpíková (CZE).
     
    29:20
    Na české straně dochází k plánovanému střídání brankářek. Místo Kristýny Bláhové nastupuje Karolína Juřicová.
     
    28:02
    Souboj u hrazení končí třetím českým vyloučením, o kterém by se dalo velmi úspěšně polemizovat. Daniela Pejšová (CZE) – 2 minuty za nedovolené bránění. Teď potřebujeme poprvé v zápase oslabení přežít bez inkasování.
     
    25:16
    Chybná nahrávka v našem útočném pásmu poslala do úniku Martinu Fedorovou, která útočila na hattrick. Kristýna Bláhová ji ale tváří v tvář vychytala!
     
    24:46
    Na druhé straně dorážela střelu od pravého mantinelu Soňa Fedoročková. Naše obránkyně u ní byla na poslední chvíli, stejně jako Bláhová u tyčky.
     
    21:36
    To je neuvěřitelné, holky to udělaly po vhazování parádně, ale Saše Halounové při bekhendové kličce do prázdné brány kotouč ujel!
     
    21:10
    A je tady přesilovka, česká střídačka pořádně ožila! Iveta Klimášová (SVK) – 2 minuty za podražení.
     
    21:05
    Už to bylo blízko! Natálie Mlýnková nabídla puk zpoza branky Kristýně Kaltounkové, ta ale nenašla místo ve výstroji gólmanky.
     
    19:51
    Před brankou se srdnatě rvala Kristýna Kaltounková, ale soupeřka si ji všimala hodně dobře a nepustila ji k dorážce.
     
    18:05
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    To je špatné, před koncem první třetiny prohráváme už o tři branky. Slovenky využívají i svou druhou přesilovku v zápase a byla to akce jako přes kopírák, na jejím konci byla znovu MARTINA FEDOROVÁ. Útočnice Martina poslala puk z první za záda přesouvající se Bláhové – 0:3. Asistence: Lucia Záborská, Iveta Klimášová.
     
    16:29
    Alexandra a Sandra Halounovy ujely do přečíslení, jenže jim bohužel pomohlo odclonění v podání Kristýny Kaltounkové (CZE). Menší trest za nedovolené bránění a druhé oslabení českého týmu.
     
    13:59
    Ale plyne z toho další tvrdý zákrok u hrazení a jdeme hrát 19 sekund v pěti proti třem! Rebeka Honečková (SVK) je vyloučena za vražení na hrazení.
     
    12:48
    Škoda, před brankovištěm se kolem své osy obtočila Karolína Hornická, ale po puku se nedokázala dostatečně natáhnout.
     
    12:18
    Čeští příznivci ale hned po gólu ožili a teď mohou ožít i děvčata. Za hru tělem je vyloučena Viktória Maskaľová (SVK), zahrajeme si první přesilovku.
     
    11:47
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Je tady druhá trefa slovenského týmu, která se zařadí do kategorie těch šťastných. S pukem se k bráně chtěla dostat Lenka Čurmová, což se jí sice nepovedlo, ale kotouč vyjel k nehlídané TATIANĚ KORENKOVÉ. Ta ho bekhendem okamžitě dloubla do druhého růžku a je to 0:2. Asistence: Lenka Čurmová.
     
    06:39
    Aktivita v útočném pásmu je tou nejlepší odpovědí. Dvakrát střílela Natálie Mlýnková, její druhý pokus zastavila tyčka!
     
    06:07
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenky využívají hned první přesilovku a po šesti minutách se ujímají vedení! Byla to vynikající kombinace, když Sedláková našla od brankové čáry MARTINU FEDOROVOU, která z první poslala puk nechytatelně ke druhé tyčce – 0:1. Asistence: Dominika Sedláková, Lucia Záborská.
     
    05:28
    Šanci budou mít bohužel naše soupeřky. Magdalena Erbenová (CZE) si odpyká menší trest za nedovolené bránění.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 45. Hornická – 7. Fedorová (Sedláková, Záborská), 12. Korenková (Čurmová), 19. Fedorová (Záborská, Klimášová), 47. Fedoročková (Maskaľová), 50. Klimášová (Košecká)


    Česko: Bláhová (30. Juřicová) – Krejníková, Škrdlová, Seroizsková, Kotounová, Pejšová, Jandušíková, Erbenová "C" – Kaltounková, Škorpíková, Lorencová, Hornická, Samohýlová, Čajanová, A. Halounová, S. Halounová, Mlýnková, Dýcková, Hájková, Matoušková. Trenér: Rudolf Valla.
    Slovensko: Jablonovská (Ležovičová) – Drábeková, Zálešáková, Čurmová "C", Klimášová, Suráková, Sedláková, T. Ištocyová, Honečková – Korenková, Maskaľová, Majeríková, Fedoročková, Záborská, Fedorová, Košecká, Ágoštonová, L. Ištocyová. Trenér: Ján Valúch.

    Rozhodčí: Škach – Goňa, Knap.
    bahis siteleri