Tottenham – Manchester Utd. 0:0 (kon.) | Southampton – Chelsea 1:1 (kon.) | Aston Villa – Sunderland 0:0 (kon.)
Hull City – Leicester 0:1 (kon.) | Manchester City – Burnley 2:2 (kon.) | Queens Park – Crystal Palace 0:0 (kon.)
Stoke – West Brom 2:0 (kon.) | West Ham – Arsenal 1:2 (kon.) | Newcastle – Everton 3:2 (kon.)
konec
Hull City AFC
0:1 (0:1)
Leicester City
Neděle 28.12.2014, 16:00 • Kingston Communications Stadium, Hull • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy nashledanou. (17:56:33)
    Fanoušci Hullu ví, že tahle porážka se stát neměla. Jeden z nich tvrdil, že jestli Hull ztratí doma s Leicesterem, je i celý klub ztracen:

     
    Leicester poprvé od 21. září zvítězil a vrátil se do bojů o záchranu, i když ze dna tabulky nevybředl. Hull City padl v opravdu důležitém zápase a nenavázal na svůj výkon z předchozího klání proti Sunderlandu. Jedinou branku utkání zařídil Riyad Mahrez.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Další oslabení, tentokráte na domácí straně. Quinn (HLL) se snažil zachránit celou situaci tak, že vyloženou šanci zastavil díky hraní rukou. Dowd tak musel podruhé tasit červenou kartu.
     
    90+3
    Brady měl k dispozici standardku z dobrých třiceti metrů. Snažil se vyřešit vše technicky, jenže jeho pokus trefil jen připravenou zeď.
     
    90+2
    Foxes už brání stylem "vše nakopni dopředu." Bude to buď, a nebo. Leicester čekají opravdu krušných posledních pár minut.
     
    90+1
    Morgan se snažil dlouhým pasem najít Wooda, jenže ten si s míčem neporadil, zpracovat ho zkrátka nedokázal. Hull City ho snadno získal pro sebe.
     
    90
    Rozhodčí Dowd nastavuje střetnutí o pět minut.
     
    89
    Hull City tlačí svého soupeře, co to jde. Dva rohové kopy byly pořádně nebezpečné! Nejprve po Daviesově hlavičce Leicester ukopl míč z brankové čáry jen tak tak do bezpečí, podruhé se Hernández dostal ke střele z blízkosti, jenže z blízkosti zamířil jen nad.
     
    88
    Zbytečné, naprosto zbytečné. Jediný hráč, který byl potrestaný žlutou kartou, se nechal vyloučit po ještě jedné žluté. Konchesky (LEC) oslabuje nesmyslně svůj tým za faul loktem do svého soupeře.
     
    87
    Hernández je prostě při chuti! Teď vyslal střelu z dvaceti pěti metrů a Hamer musel na zem, aby míč polapil do svých rukavic.
     
    86
    Wood bohužel nesplnil to, co od něj tým chtěl, tedy aby vepředu podržel míč. Byl možná faulovaný, ale hra přesto pokračuje.
     
    84
    Největší tutovka Hullu! Po rohovém kopu se k zakončení z naprosto vyložené pozice dostal Hernández, který ovšem svou tvrdou střelou trefil zrovna místo, kde se nacházeli Hamer spolu se svým obráncem. Míč pak opustil vápno a z celé akce nezbylo nic.
     
    83
    Tohle nebylo vůbec chytré od Morgana! Po autovém vhazování zapomněl vzadu na Hernándeze, který pálil z voleje, a jeho dělovku z blízkosti musel do zámezí vyrazit Hamer.
     
    81
    Držení míče jasně vyznívá pro domácí celek. V současné chvíli se drží na číslech 61% ku 39%.
     
    80
    Deset minut do konce. Leicester už prakticky brání v jednácti lidech na své polovině. Hull City se marně snaží dobývat postavené hradby svého soka.
     
    79
    Takových šancí už domácí moc mít nebudou. Je pro ně velká škoda, že z téhle možnosti neskórovali.
     
    78
    Dvě tutovky pro Hull! Livermore využil špatného odkopu soupeře a vypálil z voleje. Jeho pokus trefil tyčku! Následně o pár sekund později Rosenior vyslal centr na zadní tyč, kam si naběhl úplně volný Jelavič, jenže ten hlavičkou zamířil trestuhodně mimo.

    Patrik Sandev

    Branky: 32. Mahrez (Nugent)

    Karty:   58. Konchesky (LEC)   88. Konchesky (LEC)   90+4. Quinn (HLL)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 12:2.
    Hull City AFC: McGregor – Rosenior, Bruce, Davies, Quinn – Ahmed, Livermore, Meyler (61. Ince), Brady – Aluko (62. Hernández), Ramírez (46. Jelavić).
    Náhradníci: Harper – Figueroa, Hernández, Maguire, Jelavić, Sagbo, Ince.

    Leicester City: Hamer – Simpson, Wasilewski, Morgan, Konchesky – Mahrez (71. De Laet), Cambiasso (71. Drinkwater), James, Schlupp – Nugent – Ulloa (55. Wood).
    Náhradníci: Smith – De Laet, Drinkwater, Hammond, Moore, Knockaert, Wood.

    Rozhodčí: Dowd – Kirkup, Perry
    bahis siteleri