Novosibirsk – Chabarovsk 6:2 (kon.) | Novokuzněck – Vladivostok 1:4 (kon.) | Barys – Čeljabinsk 4:2 (kon.)
Čerepovec – N.Novgorod 2:3 (1:2 po s.n.) | Kazaň – Chanty-Mansijsk 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Soči 4:2 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
4:2 (0:0, 3:1, 1:1)
HK Soči
Úterý 30.12.2014, 17:30 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:34
    Síly na ledové ploše se ale srovnají. Jiří Novotný (JAR) to přehnal se snahou a nechtěně podrazil soupeře. Za tento počin dostává menší trest.
     
    52:11
    Bude se vylučovat. V útočném pásmu Lokomotivu došlo k menší šarvátce, do níž se zapojili Clay Wilson (SOC) a Sergej Plotnikov. Menší trest ale dostává hostující borec, a to za předchozí nedovolené bránění.
     
    41:23
    Bude se vylučovat. Geoff Platt (JAR) dsotává dvě minuty za zdržování hry. Soči tak má dobrou příležitost k úpravě skóre.
     
    38:33
    Domácí hýří aktivitou. Nyní si dokonce zahrají další přesilovou hru, v pořadí již čtvrtou. Za podražení odjíždí pykat Joonas Järvinen (SOC). Navýší Lokomotiv své vedení?
     
    33:10
    Bude se opět trestat na hostující straně. Za sekání odjíždí pykat Jegor Morozov (SOC). Lokomotiv tak má velmi dobrou příležitost k vyrovnání.
     
    13:33
    Bude se poprvé vylučovat, v početní výhodě si zahrají domácí. Za podražení putuje na lavici hanby Andre Petersson (SOC). Podaří se Lokomotïvu otevřít skóre?

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 36. Loktionov (Kronwall, Kontiola), 38. Plotnikov, 40. Kontiola (Thörnberg, Loktionov), 60. Averin (Plotnikov) – 29. Emmerton (Warn), 43. Petersson (Kosticyn, Ignatuškin)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – Holos, Vasiljev, Pašnin, Kronwall, Ljubuškin, Gorochov, Višněvskij – Plotnikov, Apalkov, Averin – Kontiola, Thörnberg, Loktionov – Platt, Novotný, Konkov – Kraskovskij, Galimov, Gračjov, Kartajev
    HK Soči: Pöpperle (Šikin) – Derljuk, Wilson, Pervyšin, Ščitov, Whitney, Šviděnko, Järvinen – Warn, Emmerton, Krutov – Ignatuškin, Petersson, Kosticyn – Ščastlivij, Radulov, Lapenkov – Morozov, Krjukov, Šiškanov

    Rozhodčí: Komarov, Odins – Aljošin, Ivanov

    Diváci: 9000
    bahis siteleri