Novosibirsk – Chabarovsk 6:2 (kon.) | Novokuzněck – Vladivostok 1:4 (kon.) | Barys – Čeljabinsk 4:2 (kon.)
Čerepovec – N.Novgorod 2:3 (1:2 po s.n.) | Kazaň – Chanty-Mansijsk 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Soči 4:2 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
4:2 (0:0, 3:1, 1:1)
HK Soči
Úterý 30.12.2014, 17:30 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Hosté to ale ještě jednou zkoušejí bez Pöpperleho!
    Jegor AVERIN - 4:2
     
    59:10
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Hra bez brnakáře se Soči příliš nevydařila. JEGOR AVERIN ujel po levém křídle, načež pohodlně uklidil puk do zcela odkryté klece. Asistence: Sergej Plotnikov.
     
    58:48
    Soči se stále nemůže dostat kupředu, Lokomotiv brání velmi dobře. Nyní to již ale hosté zkoušejí bez brankáře!
     
    53:34
    Síly na ledové ploše se ale srovnají. Jiří Novotný (JAR) to přehnal se snahou a nechtěně podrazil soupeře. Za tento počin dostává menší trest.
     
    52:11
    Bude se vylučovat. V útočném pásmu Lokomotivu došlo k menší šarvátce, do níž se zapojili Clay Wilson (SOC) a Sergej Plotnikov. Menší trest ale dostává hostující borec, a to za předchozí nedovolené bránění.
     
    49:05
    Po zakázaném uvolnění domácího celku si lodivod Jaroslavle bere oddechový čas. Velmi dobře cítí, že je nutno mužstvo uklidnit.
    Andre PETERSSON - 3:2
     
    43:00
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté se ale nakonec přece jenom dočkali snížení. Kosticyn byl sražen k zemi, však v letu ještě stihl přihrát najíždějícímu ANDRE PETERSSONOVI. Sanford se po střele do pravého horního růžku branky natahoval marně. Asistence: Andrej Kosticyn, Igor Ignatuškin.
     
    41:23
    Bude se vylučovat. Geoff Platt (JAR) dsotává dvě minuty za zdržování hry. Soči tak má dobrou příležitost k úpravě skóre.
    Petri KONTIOLA - 3:1
     
    39:42
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak to je skutečně strhující perioda v podání Lokomotivu! Thörnberg zajel za branku soupeře, načež se ještě před jejím objetím poslal pas na připraveného PETRI KONTIOLU. Finský snajpr prolomil dnešní smůlu a nekompromisně překonal Pöpperleho. Asistence: Martin Thörnberg, Andrej Loktionov.
     
    39:05
    Averin nalezl křižnou přihrávkou skrze útočné pásmo Vasiljeva, proti kterému se vynikajícím přesunem blýskl Tomáš Pöpperle. Domácí se poté natlačili do brankoviště, za což jsou vykázáni do středního pásma.
     
    38:33
    Domácí hýří aktivitou. Nyní si dokonce zahrají další přesilovou hru, v pořadí již čtvrtou. Za podražení odjíždí pykat Joonas Järvinen (SOC). Navýší Lokomotiv své vedení?
    Sergej PLOTNIKOV - 2:1
     
    37:35
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Vynikající obrat domácích borců! Po rychlém protiútoku uháněla Jaroslavl do přečíslení dvou na jednoho. SERGEJ PLOTNIKOV si počíhal na Pöpperleho pohybu, vzal na sebe zodpovědnost a přesně trefil prostor mezi betony brankáře Soči. Bez asistence.
    Andrej LOKTIONOV - 1:1
     
    35:12
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí se přece jenom dočkali. Tvrdou ránu od modré čáry vytěsnil Pöpperle jen před sebe, kde číhal nehlídaný ANDREJ LOKTIONOV. Forvard druhé útočné formace poté doklepl kus gumové pryže mezi betony hostujícího mága. Asistence: Staffan Kronwall, Petri Kontiola.
     
    34:56
    Další obrovská šance domácích! Petri Kontiola dostal vynikající pas za obranu, načež se řítil zcela sám na Pöpperleho. Český brankář se ale položil a bekhendový blafák zlikvidoval.
     
    34:33
    Plotnikov se po nešťastném odrazu kotouče dostal do obrovské šance, ovšem z otočky netrefil zcela odkrytou branku. Toto může domácí bezpochyby mrzet.
     
    33:10
    Bude se opět trestat na hostující straně. Za sekání odjíždí pykat Jegor Morozov (SOC). Lokomotiv tak má velmi dobrou příležitost k vyrovnání.
     
    32:27
    Hostujícímu celku se nejprve nepovedl protiútok dvou na jednoho, načež na druhé straně ledové plochy neuspěl při samostatném nájezdu Kontiola. Hosté tak stále drží těsné vedení. Na řadě je další reklamní pauza.
    Cory EMMERTON - 0:1
     
    28:55
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak to byla vynikající akce v podání Soči. Max Warn zajel za branku, kde se navzdory obtěžování od soupeře dokázal uvolnit a přihrát přesně na hů najíždějícímu CORY EMMERTONOVI. Hostující útočník poté neměl problém Sanforda překonat. Asistence: Max Warn.
     
    19:19
    V závěru periody měli domácí zřejmě největší příležitost. Kotouč se v útočném pásmu odrazil k Petri Kontiolovi, který z pozice levého kruhu dostal spoustu prostoru ke střele. Trefil ale přesně Pöpperleho plastron.
     
    13:33
    Bude se poprvé vylučovat, v početní výhodě si zahrají domácí. Za podražení putuje na lavici hanby Andre Petersson (SOC). Podaří se Lokomotïvu otevřít skóre?

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 36. Loktionov (Kronwall, Kontiola), 38. Plotnikov, 40. Kontiola (Thörnberg, Loktionov), 60. Averin (Plotnikov) – 29. Emmerton (Warn), 43. Petersson (Kosticyn, Ignatuškin)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – Holos, Vasiljev, Pašnin, Kronwall, Ljubuškin, Gorochov, Višněvskij – Plotnikov, Apalkov, Averin – Kontiola, Thörnberg, Loktionov – Platt, Novotný, Konkov – Kraskovskij, Galimov, Gračjov, Kartajev
    HK Soči: Pöpperle (Šikin) – Derljuk, Wilson, Pervyšin, Ščitov, Whitney, Šviděnko, Järvinen – Warn, Emmerton, Krutov – Ignatuškin, Petersson, Kosticyn – Ščastlivij, Radulov, Lapenkov – Morozov, Krjukov, Šiškanov

    Rozhodčí: Komarov, Odins – Aljošin, Ivanov

    Diváci: 9000
    bahis siteleri