Boston – Detroit 5:2 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 3:1 (kon.) | NY Islanders – Washington 4:3 (po pr.)
Carolina – Montreal 1:3 (kon.) | Ottawa – Buffalo 5:2 (kon.) | Tampa – Toronto 3:2 (kon.)
St. Louis – Colorado 3:0 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 2:3 (kon.) | Chicago – Nashville 5:4 (1:0 po s.n.)
Dallas – NY Rangers 3:2 (kon.) | Arizona – Philadelphia 4:2 (kon.) | Calgary – Los Angeles 2:1 (kon.)
po s.n. (1:0)
Chicago Blackhawks
5:4 (0:2, 3:2, 1:0 - 0:0)
Nashville Predators
Úterý 30.12.2014, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jonathan TOEWS - 5:4sn
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Chicago Blackhawks.
    Autorem vítězné branky je JONATHAN TOEWS.
    Bryan BICKELL - 4:4
     
    58:47
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácím se však podařilo vyrovnat v hektickém závěru. Střelu Rundblada vyrazil Rinne pouze před sebe a ve zmatku před ním se nejrychleji zorientoval nejrychleji BRYAN BICKELL a poslal tak zřejmě zápas do prodloužení. Asistence: David Rundblad, Duncan Keith.
    James NEAL - 3:4
     
    39:04
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak to je třetina jako hrom. Predátoři si berou vedení zpět gólem do šatny. Střelu Forsberga sice ještě Crawford vyrazil, puk se ale dostal přímo na hůl JAMESE NEALA, který neměl problém poslat černou gumu do odkryté klece. Asistence: Filip Forsberg, Roman Josi.
    Marián HOSSA - 3:3
     
    37:43
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácím se podařilo konečně využít přesilovku. Z vrcholu nahrál Keith Kaneoví, který na chvíli pozdržel puk ve vlastním držení, najel s ním na střed, kde ho přenechal MARIÁNU HOSSOVI a ten z voleje propálil Rinneho. Asistence: Patrick Kane, Duncan Keith.
    Andrew SHAW - 2:3
     
    35:48
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Už to vypadalo, že Jestřábi z tlaku nic nevytěží, ale Seabrookovo nahození se odrazilo od mantinelu zpět před branku, kde zůstal ANDREW SHARP, který napodruhé překonal ležícího Rinneho. Chicago se tak vrací zpět do zápasu. Asistence: Patrick Sharp, Brent Seabrook.
    Brad RICHARDS - 1:3
     
    30:33
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Gól přeci jen přichází, ale až po uplynulé přesilovce. Keith poslal puk do rohu na Versteega, který ihned adresoval kotouč na BRADA RICHARDSE, jenž z první prostřelil Rinneho. Asistence: Kris Versteeg, Duncan Keith.
    James NEAL - 0:3
     
    27:28
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hodně smolný gól si teď dali hokejisté Chicaga. Střelu Wilsona srazil JAMES NEAL svými bruslemi přímo do brusle jednoho z domácích obránců, který tak nešťastně poslal kotouč za bezmocného Crawforda. Asistence: Colin Wilson, Pekka Rinne.
    Craig SMITH - 0:2
     
    17:12
    Nashville právě vstřelil branku!
    Ribeiro nahodil puk na Crawforda, který vyrazil puk pouze před sebe, Wilson domácího brankáře sice nepřekonal, ale CRAIG SMITH již ano. Asistence: Colin Wilson, Mike Ribeiro.
    Roman JOSI - 0:1
     
    11:50
    Nashville právě vstřelil branku!
    Josi si narazil s Gaustadem a dvěma přihrávkami se dostali až před Crawforda, kterého právě ROMAN JOSI klasickým "teploměrem" překonává a posílá Nashville do vedení. Asistence: Paul Gaustad.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 31. Richards (Versteeg, Keith), 36. Shaw (Sharp, Seabrook), 38. Hossa (Kane, Keith), 59. Bickell (Rundblad, Keith), rozh. náj. Toews – 12. Josi (Gaustad), 18. Smith (Wilson, Ribeiro), 28. Neal (Wilson, Rinne), 40. Neal (Forsberg, Josi)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Ellis (NSH)
    1:0   Toews (CHI)
    2. série:
    1:0   Smith (NSH)
    1:0   Kane (CHI)
    3. série:
    1:0   Forsberg (NSH)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Seabrook, Keith, Hjalmarsson, Oduya, Rundblad, Erixon – Hossa, Toews (C), Saad – Kane, Richards, Versteeg – Carcillo, Shaw, Bickell – Smith, Kruger, Sharp. Trenér: Joel Quenneville.
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Weber (C), Josi, Ellis, Ekholm, Jones, Bartley – Smith, Ribeiro, Forsberg – Neal, Fisher, Wilson – Jokinen, Jamkrok, Bourque – Beck, Gaustad, Nyström. Trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: Pollock, St. Pierre – Alphonso, Galloway

    Diváci: 22 208
    bahis siteleri