Poprad – Skalica 5:3 (kon.) | Nitra – Martin 3:4 (0:1 po s.n.) | Trenčín – Piešťany 4:0 (kon.)
Žilina – Banská Bystrica 2:5 (kon.) | Zvolen – Košice 3:2 (2:0 po s.n.)
po s.n. (0:1)
HK Nitra
3:4 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:0)
HK VITAR Martin
sk Úterý 30.12.2014, 17:30 • Zimný štadión, Nitra • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jaroslav MARKOVIČ - 3:4
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím MHC Mountfield (Martin).
    Autorom víťazného gólu je JAROSLAV MARKOVIČ.
    Peter ORDZOVENSKÝ - 3:3
     
    41:56
    Nitra dala gól!

    Opäť je vyrovnané! PETER ORDZOVENSKÝ si teraz vypýtal puk na svoju hokejku a prudkou presilovkovou strelou napravil predchádzajúcu chybu. Asistencie: Jozef Stümpel a Tomáš Nádašdi.
    Peter GALAMBOŠ - 2:3
     
    40:28
    Martin dal gól!

    Počas hry štyroch proti štyrom si Nitra strelila vlastný gól! PETER GALAMBOŠ puk potiahol po ľavej strane a pri bránke sa ho pokúsil prihrať spoluhráčovi, ale tam si ho iba nešťastne do vlastnej bránky zrazil Ordzovenský. Bez asistencie.
    Marek SLOVÁK - 2:2
     
    38:15
    Nitra dala gól!

    Je vyrovnané. MAREK SLOVÁK to urobil výborne, predbehol Fujeríka, ktorý sa iba bezmocne hodil na ľad a po skvelej prihrávke Jakuba Ručkaya nechytateľne prekonal Čecha. Asistencie: Jakub Ručkay a Peter Ordzovenský.
    Michal VAŽAN - 1:2
     
    26:35
    Martin dal gól!

    Tak toto sa nedalo chytiť! Výborná práca hostí ihneď po buly, keď Galamboš puk posunul na ľavú stranu pred bránku, kde bol zle pokrytý MICHAL VAŽAN a blesková strela okamžite slávila úspech. Asistencia: Peter Galamboš.
    Michal VAŽAN - 1:1
     
    16:51
    Martin dal gól!

    Hosťom sa podarilo vyrovnať! Veľkú časť práce urobil Galamboš, ktorý si na ľavej strane naviazal obrancov a potom prihral priamo do medzikružia pre MICHALA VAŽANA, ktorý si puk prikopol a následne nechytateľne pálil. Asistencie: Peter Galamboš a Jaroslav Markovič.
    Štěpán NOVOTNÝ - 1:0
     
    11:52
    Nitra dala gól!

    Domáci hokejisti využívajú výhodu presilovky a dostávajú sa do vedenia! Na pravej strane ostal úplne nepokrytý nováčik v nitrianskom drese ŠTĚPÁN NOVOTNÝ a po skvele prihrávke príklepom prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Dušan Milo.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 12. Novotný (Milo), 39. Slovák (J. Ručkay, Ordzovenský), 42. Ordzovenský (Stümpel, Nádašdi) – 17. Važan (Galamboš, Markovič), 27. Važan (Galamboš), 41. Galamboš, rozh. náj. Markovič

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Michal Važan (MAR)
    0:0   Marek Slovák (NIT)
    2. série:
    0:1   Jaroslav Markovič (MAR)
    0:1   Štěpán Novotný (NIT)
    3. série:
    0:1   Ainars Pdzinš (MAR)
    0:1   Henrich Ručkay (NIT)


    HK Nitra: Valent – Nádašdi, Ordzovenský, Bednár, M. Novák, Mezei, Milo, Mráz, Kuzma – L. Novák, Stümpel, Tománek – H. Ručkay, Slovák, J. Ručkay – Pupák, Štefanka, Novotný – Bajtek, Lelkeš, Piačka
    HK VITAR Martin: Čech – Smrek, Ďatelinka, Matejka, Dlouhý, Brcko, Kolba, Dvořák, Lojek – Važan, Galamboš, Markovič – Podzinš, Svoboda, Zucker – Jokeľ, Fujerík, Illo – Pokrivčák, Dírer, Themár

    Rozhodčí: Jura, Lokšík – Šefčík, Holienka
    bahis siteleri