Německo U18 – Finsko U18 4:5 (po pr.) | Švýcarsko U18 – Česko U18 0:8 (kon.)
po prodl.
Německo U18
4:5 (2:2, 2:0, 0:2 - 0:1)
Finsko U18
Úterý 30.12.2014, 11:00 • Sportzentrum, Zuchwil • Turnaj pěti (U18)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:05
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Jedinečnou možnost vystřelit dostal JULIUS NÄTTINEN, jeho střela se prolétla vzduchem a žádný z německých obránců nebyl schopen zamezit jeho postupu vpřed. Asistence: Jonne Tammela, Markus Niemeläinen.
     
    53:30
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Manko je smazáno. Finsko je ve 3. periodě střelecký úspěšnějším týmem, tentokrát se podařilo usměrnit ránu do volného místečka JIMI NYLUNDOVI. Asistence: Veeti Vainio.
     
    49:16
    Otto Mäkinen (Finsko) je vyloučen na 2 minuty za hákování. Mladíci reprezentující Finsko se budou muset hodně snažit, aby udrželi čistý štít během následujících minut.
     
    48:15
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Oba týmy nyní děli pouhý jediný gól! KASPER BJÖRKQIVST se uvolnil a svou solidní střelou nedal Böhmovi příliš šancí vyniknout. Asistence: Julius Mattila, Joonas Niemelä.
     
    43:26
    Za hrubost byl vyloučen z hrací plochy Maximilian Daubner (Německo). Reprezentace severského státu má teď příležitost stáhnout rozdíl mezi oběma týmy.
     
    34:47
    Německo právě vstřelilo branku!
    Ztráta Finů se začíná pomalu, ale jistě prohlubovat. Kombinaci Německa proměnil přesně vypáleným projektilem mezi tyče JOSEF REITER. Heljanko na kotouč nedosáhl. Asistence: Maximilian Daubner, Maximilian Glässl.
     
    31:41
    Tom Horschel (Německo) se provinil proti pravidlům svou hrou vysokou holí. O hráče navíc bude mít na ledě celek Finska.
     
    27:10
    Jak to vypadá na trestné lavici se dozví finský obránce Veeti Vainio. Ten oslabil své družstvo poté, co byl vyloučen za hrubost.
     
    26:04
    Německo právě vstřelilo branku!
    Početní výhoda byla proměněna. Josef Reiter neváhal a předložil pasem kotouč JAKOBU MAYENSCHEINOVI, ten propasíroval střelu přes všechny překážky a Německo jde do vedení. Asistence: Josef Reiter.
     
    25:35
    Julius Nättinen (Finsko) provedl krosček a to se rozhodčím příliš nelíbilo. Fin je vykázán na trestnou lavici.
     
    21:58
    Za hákování si půjde na 2 minuty odpočinout Lucas Dumont (Německo). Finsko může napravit dojem z předchozí nepovedené přesilové hry.
     
    18:05
    Valentin Kopp (Německo) se nechal unést a německá přesilovka končí. Útočník nosící německý dres si jde sednout za sekání.
     
    17:59
    Tentokrát na trestnou lavici zamíří finský reprezentant. Olli Juolevi se jde posadit na 2 minuty za držení protihráče.
     
    11:31
    Pozice pro Německo je nyní znovu o něco složitější. Maximilian Glässl (Německo) je potrestán za podražení a Němci hrají ve třech.
     
    10:21
    Philip Halbauer (Německo) si odpyká dvouminutové vyloučení za hru vysokou holí. Osmnáctiletí Finové se stěhují před Böhma.
     
    06:16
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Hokejisté Finska se ovšem nechtějí nechat zahanbit. Individuální akci předvedl VEETI VAINIO, probojoval se ke střele a vyslal ránu do nehlídaných míst Böhmovy svatyně. Bez asistence.
     
    03:02
    Německo právě vstřelilo branku!
    A skóre nyní mluví ve prospěch mladíků z Německa. V zóně před kasou Finů dostal nejvíce prostoru CHRISTOPH KÖRNER, jenž přetavil své počínání v gólovou radost. Asistence: Maximilian Daubner, Tim Bernhardt.
     
    01:39
    Německo právě vstřelilo branku!
    Odpověď německých hokejistů přichází vzápětí. Po krátké sérii nahrávek se k ráně odhodlal JAKOB MAYENCHEIN a Heljanko na letící kotouč nedosáhl. Asistence: Mike Glemser, Lucas Dumont.
     
    00:19
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Hráči Finska zažívají výborná vstup do utkání. Puk se dostal až k holi JULIUSE NÄTTINENA, jehož bezchybná dělovka se zatřepotala za záda gólmana. Asistence: Sami Tavernier, Jonne Tammela.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 2. Mayenschein (Glemser, Dumont), 4. Körner (Daubner, Bernhardt), 27. Mayenschein (Reiter), 35. Reiter (Daubner, Glässl) – 1. Nättinen (Tavernier, Tammela), 7. Vainio, 49. Björkqivst (Ju. Mattila, Niemelä), 54. Nylund (Vainio), 64. Nättinen (Tammela, Niemeläinen)


    Německo U18: Böhm (Lala) – Glässl, Schütz, Neher, Halbauer, Kälble, Horschel, Fohrler, Mewes – Bernhardt, Daubner, Mayenschein – Reiter, Drews, Körner – Kirchhofer, Glemser, Kopp – Napravnik, Dumont, Spitzner
    Finsko U18: Heljanko (Vehviläinen) – Leskinen, Juolevi, Niemeläinen, Vainio, Je. Mattila, Välimäki, Ruuskanen, Reunanen – Tammela, Tavernier, Nättinen – Björkqivst, Niemelä, Ju. Mattila – Nylund, Ruotsalainen, Piipponen – Juhola, Väyrynen, Mäkinen

    Rozhodčí: Hebeisen, Urban – Gautschi, Haag
    bahis siteleri