Jekatěrinburg – Toljatti 3:2 (po pr.) | Ufa – Barys 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Viťaz 3:2 (po pr.)
N.Novgorod – Čerepovec 0:4 (kon.) | Kazaň – Nižněkamsk 3:2 (kon.) | Soči – Jaroslavl 2:4 (kon.)
Riga – Jokerit 3:2 (kon.)
konec
HK Soči
2:4 (1:4, 1:0, 0:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Středa 07.01.2015, 15:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Soči si vybírá oddechový čas a plánuje závěrečnou akci.
     
    59:07
    Šikin opustil svoji branku. Soči to zkouší v šesti!
     
    50:52
    Obrovská šance Peterssona. Švédský reprezentační forvard nejprve z parádní pozice nastřelil puk jen do Sanforda a i přesto, že se dostal k dorážce, puk nabral na čepel a chtěl kanadského gólmana přelobovat. Nicméně neúspěšně.
     
    35:52
    Jenomže to vše se povedlo Lokomotivu při hře v šesti. Následuje tak přesilová hra pro domácí.
    Ryan WHITNEY - 2:4
     
    30:43
    Soči právě vstřelilo branku!
    Soči zužitkovalo přesilovkový tlak až po konci početní výhody. Střelou od modré se prosazuje zámořský krajánek RYAN WHITNEY. Asistence: André Petersson, Pjort Ščastlivij.
     
    28:32
    Ale vše nakonec končí faulem Pašnina (LOK), který v útočném pásmu podrazil jednoho ze soupeřů.
     
    25:13
    Menší rozmíšku mezi domácím Radulovem a hostujícím Ljubuškinem rozhodčí rychle zažehnali. Oba borci si ale odpykají dvou minutový trest za hrubost, Radulov navíc obdržel i jeden trest za podražení. Lokomotiv si tak zahraje přesilovku.
     
    24:24
    Další důležitý Sanfordův zákrok. Už to vypadal, že kanadský gólman obdrží druhou branku z hole Ignaťuškina, ten ale puk nedokázal zvednou a nastřelil jenom gólmanův beton.
     
    22:35
    Tu si ale paradoxně vypracovali domácí. Emmerton si sjel pro přihrávku až do mezikruží, odkud prudce vypálil na Sanforda. Ten ale zasáhl betonem.
    Jevgenij LAPENKOV - 1:4
     
    19:19
    Soči právě vstřelilo branku!
    A Soči v přesilovce snižuje. JEVGENIJ LAPENKOV se tak dlouho motal s kotoučem v pravém kruhu pro vhazování, až nakonec přesnou střelou překonal Sanforda. Asistence: André Petersson, Cory Emmerton.
     
    18:48
    Několik vteřin po vstřelené brance jde ale Lokomotiv do čtyř. Na trestnou musel Daniil Apalkov (LOK).
    Sergej KOŇKOV - 0:4
     
    18:03
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A prosazuje se i třetí lajna Jaroslavle zásluhou SERGEJE KOŇKOVA. Ten se po několika odrazech puku v brankovišti dostal až k poskakujícímu kotouči a s trochou štěstí zavěsil backhandem k pravé tyči. Asistence: Jiří Novotný.
     
    13:50
    Hezká akce Emmertona. Ten využil chyby Jaroslavle ve středním pásmu, dostal se k puku a střelou těsně nad beton chtěl překonat Sanforda. Ale marně.
     
    A pro Pöpperleho dnešní zápas s třetí obdrženou brankou končí – do brankoviště Soči se postavil mladíček Šikin.
    Daniil APALKOV - 0:3
     
    12:53
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tentokrát už byl ale český gólman na střelu krátký. Bod v dnešním utkání zaznamenává i poslední člen první útočné formace DANIIL APALKOV, který zakončil z pravého křídla pohlednou akci Lokomotivu. Asistence: Sergej Plotnikov, Jegor Averin.
     
    04:57
    A je tu další vyloučení, tentokrát si přesilovku zahrají domácí – za hru vysokou holí si dvě minuty odsedí Pašnin (LOK).
    Andrej LOKTIONOV - 0:2
     
    03:04
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A přesilovku Jaroslavl využívá! ANDREJ LOKTIONOV se dostal v prostoru před brankovištěm k odraženému puku a backhandem zavěsil za Pöpperleho. Asistence: Petri Kontiola, Martin Thörnberg.
     
    01:44
    A další šance pro Lokomotiv – na trestnou lavici putuje Lapenkov (SOC).
    Jonas HOLOS - 0:1
     
    00:32
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    O pár chvil později už to ale vyšlo. Averin poslal puk na najíždějícího si JONASE HOLOSE, který střelou do odkryté branky posílá Lokomotiv už po 32 vteřinách hry do vedení. Asistence: Jegor Averin, Sergej Plotnikov.

    Karolína Antošová

    Branky a nahrávky: 20. Lapenkov (Petersson, Emmerton), 31. Whitney (Petersson, Ščastlivij) – 1. Holos (Averin, Plotnikov), 4. Loktionov (Kontiola, Thörnberg), 13. Apalkov (Plotnikov, Averin), 19. Koňkov (Novotný)


    HK Soči: Pöpperle (13. Šikin) – Koledov, Ščitov, Derljuk, Wilson, Whitney, Järvinen, Švidenko – Krikunov, Ignaťuškin, Kosticyn – Warn, Emmerton, Radulov – Ščastlivij, Petersson, Lapenkov – Krutov, Šiškanov, Krjukov – Morozov
    Hlavní trenér: Vjačeslav Bucajev

    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – Holos, Vasiljev, Kronwall, Pašnin, Višněvskij, Ljubuškin, Gorochov – Plotnikov, Apalkov, Averin – Kontiola, Thörnberg, Loktionov – Koňkov, Novotný, Platt – Kartajev, Kapustin, Kraskovskij – Galimov
    Hlavní trenér: Dave King

    Rozhodčí: Dějev, Safiullov – Ivanov, Nestěrov

    Diváci: 9878
    bahis siteleri