Kladno – Ústí n/L 6:1 (kon.) | Šumperk – Havířov 1:2 (0:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 1:0 (kon.)
Chomutov – Most 1:2 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Třebíč – Prostějov 5:2 (kon.)
Jihlava – Litoměřice 4:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:2 (2:0, 0:2, 2:0)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 10.01.2015, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Radost domácích po závěrečném hvizdu

     
    Nejlepšími hráči utkání byli vyhlášeni Roman Maliník (JIH) a Ondřej Mikliš (LTM). (19:48:34)
     
    Je za námi dramatické utkání, o jehož osudu rozhodla třetí perioda. V ní se prosadili Ondřej Malec a Michal Důras. Hosté již na tento nepříznivý stav nedokázali reagovat, a tak Dukla zdolala Litoměřice 4:2. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    V samotném závěru se ještě zjevil zcela sám před Králem Adam Zeman. Mladý forvard ale ideální moment ke střele prováhal, a tak hostující mág přerušil hru.
     
    59:22
    Hosté nahodili puk do pásma, kde se jej ale opět chopila Dukla. Zdá se, že je o vítězi rozhodnuto.
     
    58:07
    Jergl byl ve střelecké pozici, ovšem celou situaci chtěl ještě vyšperkovat přihrávkou na Důrase, kterému se ale pas nepodařilo uklidnit na holi.
     
    57:24
    Jihlavští zatím v poklidu kontrolují dvoubrankové vedení. Hosté se zatím do výraznějších střeleckých pozic nedostávají. Uvidíme, co přinesou závěrečné minuty.
     
    56:29
    Postavení mimo hru, Martin Kuřítko již kotouč v útočném pásmu nezachytil. Hra se tak přesouvá do pásma středního.
     
    55:56
    Zakázané uvolnění v podání Litoměřic, hra se stěhuje před Krále. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce. Tento stav vyhovuje domácím.
     
    55:35
    Špeldova rána skončil s přispěním Sáblíka v ochranné síti. Buly tak proběhne po pravé ruce jihlavského muže v masce. Duel se pomalu, ale jistě chýlí ke svému závěru.
     
    54:37
    Oba celky se pohybují převážně ve středním pásmu. Stadion značně přitvrdil, avšak rozbít konsolidovanou hru jihlavské Dukly se mu zatím nedaří.
     
    53:38
    Bojuje se v rohu útočného pásmas Dukly, kde je také hra přerušena. Vhazovat se bude po pravici hostující ho brankáře. Utkání je nyní velmi vypjaté.
     
    52:20
    Nevídané. Na trestnou lavici putují současně Jan Semorád (JIH) a Radek Míka (LTM). Jihlavský útočník dostává dvě minuty za držení protihráče, hostující borec za nafilmovaný pád. Momentálně bude pokračovat přesilová hra domácích.
     
    51:19
    Hlavní sudí neuznal jihlavským branku, neboť se hrubostí provinil Marek Melenovský (JIH). Utkání je poznamenáno skutečně velkým počtem trestných minut.
     
    51:05
    David Švagrovský (LTM) při buly sekl Marka Melenovského, za což sudí Pražák po poradě s čárovým arbitrem uděluje dvouminutový trest.
     
    50:48
    Opět trest. Jakub Kolář (LTM) dostává dvě minuty za podražení. Trest odpyká Dominik Málek.
     
    50:06
    Vítězslav Bílek zkoušel vypálit ihned po přejetí útočné modré čáry, avšak Sáblík byl pozorný a včas na svém místě. Z následného protiútoku neuspěla ani Dukla.
     
    49:17
    Po menším závaru před jihlavskou brankou se do křížku dostali Čáp a Švagrovský. Hlavní sudí však tentokráte trest udělovat nebude.
    Marken.cz

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 5. Maliník (Jergl, Důras), 15. Čachotský (Kaláb), 46. Malec (Kaláb, Kuřítko), 47. Důras (Jergl, Maliník) – 33. Mikliš (Novák, Míka), 35. Ondráček (Švagrovský, Novák)


    HC Dukla Jihlava: Sáblík (Škarek) – Korím, Dobrovolný, Kaláb, Čáp, Schejbal, Šidlík – Čachotský, Melenovský, Diviš – Jergl, Maliník, Důras – Prokš, Zeman, Semorád – Kuřítko, Matula, Malec
    HC Stadion Litoměřice: Král (Přikryl) – Mikliš, Kolář, Špelda, Málek, Šulc, Míka, D. Bílek – V. Bílek, Kalla, Chlapík – Novák, Švagrovský, Ondráček – Zdeněk, Doležal, Racek

    Rozhodčí: Pražák – Černý, Kreuzer
    bahis siteleri