Havlíčkův Brod – Pardubice 6:4 (kon.) | Jihlava – Znojmo 5:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:4 (1:3, 2:1, 3:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 11.01.2015, 11:00 • ZS Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    49:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují svoje vedení a poprvé v zápase se dostávají do dvoubrankového vedení. MICHAL TEPLÝ vystřelil z pravého kruhu a zamířil přesně k bližší tyči hostující klece! Asistence: Tomáš Lachman.
     
    45:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A domácím se podařilo bleskově obrátit vývoj utkání. Jiří Marek střílel od modré čáry a po teči JIŘÍHO PŘIBYLA puk zaplul až do brány! Asistence: Jiří Marek.
     
    45:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové nakonec přeci jen dokázali přesilovou hru využít a vyrovnávají skóre. Puk se dostal na pravou stranu k RICHARDU CACHNÍNOVI, jenž dokázal prostřelit gólmana hostí! Asistence: Viktor Horák, Michal Teplý.
     
    36:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí ale dokázali zareagovat tím nejlepším možným způsobem a opět snižují na jednobrankový rozdíl. Vojtěch Holenda přihrál z pravé strany před brankoviště, kde stál JAN PETRŽÍLEK, který z první snadno poslal kotouč za záda Filipa Matouška! Asistence: Vojtěch Holenda, Tomáš Kohout.
     
    36:03
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hostům se podařilo bleskově přesilovou hru využít a znovu odskočit Rebelům na dvoubrankový rozdíl. Dominik Chára přihrál za bránou FILIPU HYBEŠOVI, který z ostrého úhlu dokázal trefit odkrytou část klece! Asistence: Dominik Chára, Ondřej Brož.
     
    23:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové stihli využít dvojnásobnou početní výhodu, když Jan Petržílek našel na pravé straně VÁCLAVA PISKAČE, jenž si přehodil kotouč na bekhendovou stranu hole a přehodil beton Filipa Matouška! Asistence: Jan Petržílek.
     
    16:16
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté využili přesilovou hru a navyšují svoje vedení. Z levého kruhu napřáhl ke střele ONDŘEJ BROŽ a domácí gólman nemůže mít čisté svědomí, protože si střelu sám srazil do brány! Asistence: Martin Kostka, Jan Oliva.
     
    13:23
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté obrací vývoj zápasu, když se podruhé v zápase dokázal prosadit DOMINIK CHÁRA, jenž puk do brány kolem levé tyče doslova dovezl! Asistence: Daniel Blažej.
     
    06:32
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté ovšem s odpovědí neotáleli a stav utkání brzy opět vyrovnávají. DOMINIK CHÁRA se dostal ke kotouči mezi kruhy a napálil ho přesně pod víko domácí svatyně! Asistence: Vít Rozlílek.
     
    05:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Vojtěch Holenda se dostal do útočného pásma po pravé straně a z mírného úhlu předložil kotouč před brankoviště, kde se k němu dostal VÁCLAV PISKAČ a usměrnil jej za záda Filipa Matouška! Asistence: Vojtěch Holenda.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 6. Piskač (Holenda), 24. Piskač (Petržílek), 37. Petržílek (Holenda, Kohout), 46. Cachnín (Horák, Teplý), 46. Přibyl (Marek), 50. Teplý (Lachman) – 7. Chára (Rozlílek), 14. Chára (Blažej), 17. Brož (Kostka, Oliva), 37. Hybeš (Chára, Brož)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Arbelovský (od 17. Folvarský) – Lachman, Adam, Rubner, Zvěřina, Marek, Horák – Petržílek, Holenda Piskač – Pejchal, Cachnín, Teplý – Pokorný, Přibyl, Tecl – Kulhánek, Kohout
    HC Dynamo Pardubice: Matoušek (od 46. Dosoudil) – Brychta, Hybeš, Blažej, Hrubý, Franc, Mikula, Oliva – Felcman, Kostka, Brož – Formánek, Kmoníček, Matušek, Rozlílek, Kutílek, Chára, Rohlík

    Rozhodčí: Stehlík – Kukeně, Přibyl
    bahis siteleri