Ipswich Town – Southampton 0:1 (kon.) | Tottenham – Burnley 4:2 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
4:2 (2:2)
Burnley FC
Středa 14.01.2015, 21:00 • White Hart Lane, London • FA Cup
Předzápasové kurzy
    Danny ROSE - 4:2
     
    52
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Na White Hart Lane se potvrdilo staré známe přísloví nedáš dostaneš a Tottenham se ujímá po trefě Dannyho Rose dvoubrankového vedení 4:2!! Roberto Soldado našel na vzdálenější tyči přesným přízemním centrem z pravé strany nabíhajícího Dannyho Rose, který ve skluzu dopravil míč z velké blízkosti do brány.
    Vlad CHIRICHES - 3:2
     
    49
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Před pár okamžiky mu to nevyšlo, po pár sekundách se ale VLAD CHIRICHES gólu dočkal a dokonává obrat Tottenhamu!! Vlad Chiriches se dostal v šestnáctce po Paulinhově centru z rohového kopu k míči a po skvělém náběhu ho hrudí ve výskoku dorazil z bezprostřední blízkosti přesně k pravé tyči.
    Ettiene CAPOUE - 2:2
     
    45+2
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Před pár okamžiky to smrdělo gólem, nyní už to ale brankou voní, protože se prosadil ETIENNE CAPOUE!! Burnley dokázalo na přední tyči odvrátit centr Bena Daviese z levé strany, jenže pouze před vlastní pokutové území, kde si na míč naběhl Etienne Capoue a přízemní střelou ho napálil přesně k levé tyči.
    PAULINHO - 1:2
     
    10
    Tottenham právě vstřelil branku!
    PAULINHO dokázal bleskově odpovědět na druhý gól Burnley a vrací Tottenham zpět do zápasu!! Andros Townsend poslal do šestnáctky z pravé strany krásný centr, který uprostřed pokutového území prodloužil Roberto Soldado hlavou za sebe na Paulinha, jenž si míč zpracoval na prsa a střelou z první ho uklidil z bezprostřední blízkosti k pravé tyči.
    Ross WALLACE - 0:2
     
    8
    Burnley právě vstřelilo branku!
    ROSS WALLACE zvyšuje v osmé minutě z volného přímého kopu na 2:0!! Ross Wallace se postavil k rozehrání volného přímého kopu a jeho následnou střelu ve zdi tečoval ve výskoku Roberto Soldado, od jehož zad se míč odrazil mimo dosah brankáře Michela Vorma k levé tyči.
    Marvin SORDELL - 0:1
     
    3
    Burnley právě vstřelilo branku!
    MARVIN SORDELL posílá Burnley do vedení a hned v úvodu zápasu šokuje nádhernou střelou White Hart Lane!! Marvin Sordell napřáhl na hranici šestnáctky k pohotovému halfvoleji a jeho fantastická střela vymetla levý horní roh Vormovy brány.

    Tomáš Reiner

    Branky: 10. Paulinho, 45+2. Capoue, 49. Chiriches, 52. Rose – 3. Sordell, 8. Wallace

    Karty:   70. Chiriches (TOT) – 45+1. Arfield (BLY), 88. Knightly (BLY)


    Tottenham Hotspur: Vorm – Chiriches (80. Dier), Kaboul, Vertonghen, Davies – Stambouli, Townsend (76. Onomah) – Capoue, Paulinho – Rose (59. Chadli), Soldado.
    Náhradníci: Lloris, Naughton, Dier, Dembélé, Chadli, Onomah, Kane.

    Burnley FC: Heaton – Trippier (68. Reid), Duff, Keane, Mee – Arfield, Jones (76. Marney) – Kightly, Wallace (89. Boyd) – Sordell, Vokes.
    Náhradníci: Reid, Marney, Gilks, Barnes, Boyd, Lafferty, Ings.

    Rozhodčí: Craig Pawson. Asistenti: J. Brooks, M. Scholes. Čtvrtý rozhodčí: S. Attwell
    bahis siteleri