Ipswich Town – Southampton 0:1 (kon.) | Tottenham – Burnley 4:2 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
4:2 (2:2)
Burnley FC
Středa 14.01.2015, 21:00 • White Hart Lane, London • FA Cup
Předzápasové kurzy
     
    90
    Nacer Chadli si vykoledoval faul a odměnou mu bylo rozehrání volného přímého kopu, z něhož hvězda Spurs pálila jen těsně mimo!
     
    89
    Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází Wallace, přichází Boyd.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Knightly (Burnley FC).
     
    86
    Roberto Soldado nastřelil v závěru prvního poločasu břevno a nyní si to mohl po Paulinhově skvělém centru vynahradit, Tom Heaton ale vytáhl úžasný zákrok a jeho střelu směřující k levé tyči dokázal zastavit!
     
    80
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Chiriches, přichází Dier.
    Dres s číslem 47 nebyl nažehlen zbytečně. Joshua Onomah vyběhl na trávník, aby si odbyl v dresu Spurs svůj debut.

     
    76
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Townsend, přichází Onomah.
     
    76
    Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází Jones, přichází Marney.
     
    76
    Younes Kaboul se přece jen mohl dočkat gólu, ke kterému byl nyní hodně blízko, Tom Heaton ale dokázal jeho přízemní střelu fantastickým zákrokem zneškodnit!
     
    70
    Žlutou kartu dostává Chiriches (Tottenham Hotspur).
     
    68
    Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází Trippier, přichází Reid.
     
    67
    Roberto Soldado dokázal velkou pohodu a sebevědomí Spurs, když se zbavil obránce a poté přízemní střelou zpoza šestnáctky těsně minul levou tyč!
     
    59
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Rose, přichází Chadli.
    Danny ROSE - 4:2
     
    52
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Na White Hart Lane se potvrdilo staré známe přísloví nedáš dostaneš a Tottenham se ujímá po trefě Dannyho Rose dvoubrankového vedení 4:2!! Roberto Soldado našel na vzdálenější tyči přesným přízemním centrem z pravé strany nabíhajícího Dannyho Rose, který ve skluzu dopravil míč z velké blízkosti do brány.
     
    51
    Michael Knightly nebezpečně vypálil pravačkou zpoza šestnáctky a jeho následná střela směřovala přesně k pravé tyči, Michel Vorm ale vytáhl skvělý zákrok a jeho střelu za svá záda nepustil!
    Vlad CHIRICHES - 3:2
     
    49
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Před pár okamžiky mu to nevyšlo, po pár sekundách se ale VLAD CHIRICHES gólu dočkal a dokonává obrat Tottenhamu!! Vlad Chiriches se dostal v šestnáctce po Paulinhově centru z rohového kopu k míči a po skvělém náběhu ho hrudí ve výskoku dorazil z bezprostřední blízkosti přesně k pravé tyči.
    Ettiene CAPOUE - 2:2
     
    45+2
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Před pár okamžiky to smrdělo gólem, nyní už to ale brankou voní, protože se prosadil ETIENNE CAPOUE!! Burnley dokázalo na přední tyči odvrátit centr Bena Daviese z levé strany, jenže pouze před vlastní pokutové území, kde si na míč naběhl Etienne Capoue a přízemní střelou ho napálil přesně k levé tyči.
     
    45+1
    Žlutou kartu dostává Scott Arfield (Burnley FC).
    Roberto Soldado nevyužil obrovskou šanci a poté skončil na kolenou.
     
    44
    Roberto Soldado měl na kopačce vyrovnávací gól!! Andros Townsend rozjel bleskový protiútok Spurs a krásnou přihrávkou z pravého křídla našel na vzdálenější tyči nabíhajícího Roberta Soldada, který mohl míč uklidit do prázdné brány, jenže míč z obrovské blízkosti napálil do břevna.
     
    26
    Benjamin Stambouli vypálil po přihrávce Dannyho Rose nebezpečně zpoza šestnáctky a jeho následná střela pravačkou zamířila jen o kousek vedle levé tyče! Nyní byli Spurs blízko vyrovnání.
    PAULINHO - 1:2
     
    10
    Tottenham právě vstřelil branku!
    PAULINHO dokázal bleskově odpovědět na druhý gól Burnley a vrací Tottenham zpět do zápasu!! Andros Townsend poslal do šestnáctky z pravé strany krásný centr, který uprostřed pokutového území prodloužil Roberto Soldado hlavou za sebe na Paulinha, jenž si míč zpracoval na prsa a střelou z první ho uklidil z bezprostřední blízkosti k pravé tyči.
    Ross WALLACE - 0:2
     
    8
    Burnley právě vstřelilo branku!
    ROSS WALLACE zvyšuje v osmé minutě z volného přímého kopu na 2:0!! Ross Wallace se postavil k rozehrání volného přímého kopu a jeho následnou střelu ve zdi tečoval ve výskoku Roberto Soldado, od jehož zad se míč odrazil mimo dosah brankáře Michela Vorma k levé tyči.
    Marvin SORDELL - 0:1
     
    3
    Burnley právě vstřelilo branku!
    MARVIN SORDELL posílá Burnley do vedení a hned v úvodu zápasu šokuje nádhernou střelou White Hart Lane!! Marvin Sordell napřáhl na hranici šestnáctky k pohotovému halfvoleji a jeho fantastická střela vymetla levý horní roh Vormovy brány.

    Tomáš Reiner

    Branky: 10. Paulinho, 45+2. Capoue, 49. Chiriches, 52. Rose – 3. Sordell, 8. Wallace

    Karty:   70. Chiriches (TOT) – 45+1. Arfield (BLY), 88. Knightly (BLY)


    Tottenham Hotspur: Vorm – Chiriches (80. Dier), Kaboul, Vertonghen, Davies – Stambouli, Townsend (76. Onomah) – Capoue, Paulinho – Rose (59. Chadli), Soldado.
    Náhradníci: Lloris, Naughton, Dier, Dembélé, Chadli, Onomah, Kane.

    Burnley FC: Heaton – Trippier (68. Reid), Duff, Keane, Mee – Arfield, Jones (76. Marney) – Kightly, Wallace (89. Boyd) – Sordell, Vokes.
    Náhradníci: Reid, Marney, Gilks, Barnes, Boyd, Lafferty, Ings.

    Rozhodčí: Craig Pawson. Asistenti: J. Brooks, M. Scholes. Čtvrtý rozhodčí: S. Attwell
    bahis siteleri