Ne – Vítkovice 2:3 (po pr.)
po prodl.
Ne
2:3 (0:0, 1:2, 1:0 - 0:1)
1. SC Vítkovice
Úterý 20.01.2015, 17:30 • Hala Opava • Pohár České pojišťovny - ženy
    Veronika ENENKELOVÁ - 2:3
     
    67:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A tato kombinace znamená vítězství! Z rohového prostoru se nakonec balónek dostal k VERONICE ENENKELOVÉ, která ani na vteřinu nezaváhala a poslala míček milimetrovou střelou k levé tyčce. Asistence: Ivana Šupáková.
    Denisa ŠTEGLOVÁ - 2:2
     
    56:07
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Je překvapivě vyrovnáno, vzhledem k tomu, jak Vítkovice měly herně navrch. Z protiútoku nejdříve vypálila Pilíková, což Kubíčková vyrazila, jenže odkryla branku. Z rohu si s míčkem vyjela DENISA ŠTEGLOVÁ do střeleckého úhlu a svou přizvednutou střelou srovnává stav utkání.
    Lucia KOŠTURIAKOVÁ - 1:2
     
    31:33
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hráčkám z hlavního města se daří snížit na rozdíl jedné branky. Z pravého křídla totiž přichází gólový atak, jež proměňuje LUCIA KOŠTURIAKOVÁ a zvyšuje tak naději svého týmu na obrat. Asistence: Zuzana Hubáčková.
    Michaela ŠPONIAROVÁ - 0:2
     
    27:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovický nátlak se vyplatil, po okupování branky soupeřek se do zakončení prodrala MICHAELA ŠPONIAROVÁ, která zvyšuje náskok svého týmu zakončením z pravé strany. Asistence: Veronika Enenkelová.
    Denisa RATAJOVÁ - 0:1
     
    25:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Naopak tlak Vítkovických se vyplatil a po rychlé kombinaci otevírají stav dnešního finálového utkání. Přesný míček poslala Sládečková před branku, kde úřaduje DENISA RATAJOVÁ, jejíž rána zapadla přesně za záda Kuchyňkové. Asistence: Hana Sládečková.

    Nikol Kuncová


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 32. Košturiaková (Hubáčková), 57. Šteglová (Pilíková) – 26. Ratajová (Sládečková), 28. Šponiarová (Enenkelová), 68. Enenkelová (Šupáková)


    Ne: Kuchyňková (Heralová) – Stará, Ferencová, Košturiaková, Šteglová, Steinbachová – Pilíková, Billá, Slavíková, Sádková, Kubišová – Nordinová, Kleinová, Hubáčková, Čapková, Ziminaová – B. Polívková, A. Polívková, Krupnová
    1. SC Vítkovice: Kubíčková (Ranochová) – Laitinenová, Mandátová, Kociánová, Léblová, Šupáková – Halfarová, Vobořilová, Sládečková, Ferenčíková, Ratajová – Pastušková, Klapitová, Paloncyová, Šponiarová, Enenkelová – Hložánková, Miksová, Šrotová

    Rozhodčí: Martin Petřík a Tomáš Podlesný

    Diváci: 784
    bahis siteleri