Ne – Vítkovice 2:3 (po pr.)
po prodl.
Ne
2:3 (0:0, 1:2, 1:0 - 0:1)
1. SC Vítkovice
Úterý 20.01.2015, 17:30 • Hala Opava • Pohár České pojišťovny - ženy
    Veronika ENENKELOVÁ - 2:3
     
    67:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A tato kombinace znamená vítězství! Z rohového prostoru se nakonec balónek dostal k VERONICE ENENKELOVÉ, která ani na vteřinu nezaváhala a poslala míček milimetrovou střelou k levé tyčce. Asistence: Ivana Šupáková.
    Denisa ŠTEGLOVÁ - 2:2
     
    56:07
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Je překvapivě vyrovnáno, vzhledem k tomu, jak Vítkovice měly herně navrch. Z protiútoku nejdříve vypálila Pilíková, což Kubíčková vyrazila, jenže odkryla branku. Z rohu si s míčkem vyjela DENISA ŠTEGLOVÁ do střeleckého úhlu a svou přizvednutou střelou srovnává stav utkání.
    Lucia KOŠTURIAKOVÁ - 1:2
     
    31:33
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hráčkám z hlavního města se daří snížit na rozdíl jedné branky. Z pravého křídla totiž přichází gólový atak, jež proměňuje LUCIA KOŠTURIAKOVÁ a zvyšuje tak naději svého týmu na obrat. Asistence: Zuzana Hubáčková.
    Michaela ŠPONIAROVÁ - 0:2
     
    27:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovický nátlak se vyplatil, po okupování branky soupeřek se do zakončení prodrala MICHAELA ŠPONIAROVÁ, která zvyšuje náskok svého týmu zakončením z pravé strany. Asistence: Veronika Enenkelová.
    Denisa RATAJOVÁ - 0:1
     
    25:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Naopak tlak Vítkovických se vyplatil a po rychlé kombinaci otevírají stav dnešního finálového utkání. Přesný míček poslala Sládečková před branku, kde úřaduje DENISA RATAJOVÁ, jejíž rána zapadla přesně za záda Kuchyňkové. Asistence: Hana Sládečková.
     
    19:18
    Máme tu první vyloučení, za blokování hokejky míří na dvě minuty mimo hru Hana Sládečková.
     
    11:37
    Kubíčková zasahuje hned dvakrát po sobě a využívá všech části těla, jen aby zabránila inkasované brance. Podařilo se jí to na výbornou, za což sklízí zasloužený potlesk.

    Nikol Kuncová


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 32. Košturiaková (Hubáčková), 57. Šteglová (Pilíková) – 26. Ratajová (Sládečková), 28. Šponiarová (Enenkelová), 68. Enenkelová (Šupáková)


    Ne: Kuchyňková (Heralová) – Stará, Ferencová, Košturiaková, Šteglová, Steinbachová – Pilíková, Billá, Slavíková, Sádková, Kubišová – Nordinová, Kleinová, Hubáčková, Čapková, Ziminaová – B. Polívková, A. Polívková, Krupnová
    1. SC Vítkovice: Kubíčková (Ranochová) – Laitinenová, Mandátová, Kociánová, Léblová, Šupáková – Halfarová, Vobořilová, Sládečková, Ferenčíková, Ratajová – Pastušková, Klapitová, Paloncyová, Šponiarová, Enenkelová – Hložánková, Miksová, Šrotová

    Rozhodčí: Martin Petřík a Tomáš Podlesný

    Diváci: 784
    bahis siteleri