Přerov – Frýdek-M. 10:1 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 3:0 (kon.) | Poruba 2011 – Val. Meziříčí 8:1 (kon.)
Nový Jičín – Vsetín 2:3 (0:1 po s.n.) | SK Karviná – Technika Brno 2:5 (kon.) | Pelhřimov – Mor. Budějovice 4:5 (kon.)
Klatovy – Jindř. Hradec 9:3 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 5:2 (kon.) | Řisuty – Trutnov 7:6 (po pr.)
Tábor – Kobra 4:2 (kon.) | Klášterec nO – Nymburk 3:4 (po pr.) | Žďár n/S – Vrchlabí 0:1 (kon.)
Kolín – Sokolov 2:4 (kon.)
konec
HC Děčín
5:2 (0:1, 4:1, 1:0)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Středa 21.01.2015, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tomáš FAIGL - 5:2
     
    58:20
    Děčín právě vstřelil branku!
    Krásná akce v závěru třetí periody. TOMÁŠ FAIGL dostal přihrávku přímo před Jelínka a dokonce si dovolil parádičku ala Tomáš Hertl, když zezadu mezi svýma nohama dokázal poslat puk do hostující brány. Asistence: Štěpán Kuchynka, Michal Oliverius.
     
    39:20
    Děčín právě vstřelil branku!
    Velká skrumáž před brankou Jablonce, ve které se nejlépe zorientoval DANIEL VOLRÁB, který dokázal propasírovat puk za záda Jelínka. Přesilová hra tak byla využita a dvoubrankový náskok Medvědů je tedy na světě. Asistence: Radim Vacek, Jan Molnár.
     
    30:49
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže hned po vhazování ve středním pásmu se ke kotouči dostali domácí hráči. Michal Oliverius pak našel volného ŠTĚPÁNA KUCHYNKU, který svůj bleskový únik ve vlastním oslabení dokázal svou střelou zblízka přetavit ve třetí branku Medvědů. Ti tak jeho zásluhou otáčejí stav utkání ve svůj prospěch. Asistence: Michal Oliverius.
     
    27:13
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nádherná akce v podání Medvědů při signalizovaném vyloučení. Nejprve Vacek provětral betony Jelínka, ale ten poté vyhodil kotouč jen před sebe, čehož si všiml Volráb a poslal ho na hokejku JAROSLAVA HAŠKA, jenž z prostoru levého kruhu tvrdě vypálil a zavěsil puk do horního růžku hostující branky, kde vymetl doslova všechny pavučiny. Asistence: Daniel Volráb, Jan Molnár.
     
    23:02
    Vlci právě vstřelili branku!
    Hosté doslova vyšachovali domácí obranu a svůj únik do pásma Děčína trestají druhou brankou. Lukáš Tondr z pravé strany děčínské branky naznačil střelu, Volke na to zareagoval. První jmenovaný pak ale místo střely zvolil přihrávku na úplně volného KAMILA BŘÍŠKU, pro kterého poté nebyl problém zasunout puk do takřka odkryté klece. Hosté si tak své vedení berou znovu zpět. Asistence: Lukáš Tondr, Jan Šulc.
     
    20:39
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní už to ale neplatí. MICHAL OLIVERIUS ujel do samostatného úniku zásluhou přesné přihrávky od Filipovského a z pravé strany branky hostí poslal svou přízemní střelu za záda Jelínka. Je tedy vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Asistence: Jan Filipovský.
     
    14:14
    Vlci právě vstřelili branku!
    Hosté svou přesilovou hru po minutě využívají. Dalekonosná střela JANA ŠULCE si našla skulinku v děčínské brance a Volke tak musí poprvé lovit puk ze své sítě. Jablonec tak jde do jednobrankového vedení. Asistence: Petr Pilař, Jan Petrmichl.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 21. Oliverius (Filipovský), 28. Hašek (Volráb, Molnár), 31. Kuchynka (Oliverius), 40. Volráb (Vacek, Molnár), 59. Faigl (Kuchynka, Oliverius) – 15. Šulc (Pilař, Petrmichl), 24. Bříška (Tondr L., Šulc)


    HC Děčín: Volke (Šticha) – Filipovský, Vaněk, Kaltenböck, Hříbal, Klement, Molnár, Strnad, Kvaček – Hašek, Volráb, Vacek – Faigl, Oliverius, Kuchynka – Drnec, Kment, Fojt – Bačák, Chamrád, Polák
    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Bouška) – Petrmichl, Pilař, Čechura, Pulec, Zeman, Abraham, Tondr M. – Šulc, Bříška, Tondr L. – Mulač, Brokeš, Nevyhoštěný – Homolka, Peřina, Maďar – Šír, Žďárský

    Rozhodčí: Orlický – Hynčica, Kilián

    Diváci: 327
    bahis siteleri