NY Rangers – Ottawa 3:2 (po pr.) | Washington – Edmonton 4:5 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – Pittsburgh 3:2 (po pr.)
Montreal – Nashville 2:1 (po pr.) | Detroit – Minnesota 5:4 (2:0 po s.n.) | Tampa – Vancouver 4:1 (kon.)
Dallas – Boston 1:3 (kon.) | Chicago – Arizona 6:1 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
6:1 (2:0, 3:1, 1:0)
Arizona Coyotes
Středa 21.01.2015, 02:40 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    David RUNDBLAD - 6:1
     
    54:11
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají šestou branku i v zatím ospalé třetí třetině. Richards zavezl kotouč do útočného pásma, kde jej předal Kanovi, jenž s typickým přehledem našel najíždějícího DAVIDA RUNDBLADA, jehož střela se otřela o McMillanovu hokejku a zastavila se až v síti ve Smihově brance! Asistence: Patrick Kane a Brad RIchards.
     
    47:57
    Přesilová hra pro Coyotes, za držení protihráče je vyloučen Brandon Saad.
     
    42:36
    Kruger se řítil do zajímavé šance, kterou mu ale hákováním zmařil Kyle Chipchura. Domácí si tak zahrají již pátou přesilovou hru v dnešním zápase.
     
    41:40
    Po střele Samuelssona od modré čáry se k dorážce nejdříve dostal Lessio, jenž nastřelil Raantu, Vitale z další dorážky dokonce tyč domácí branky!
    Andrew SHAW - 5:1
     
    39:20
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči si ale berou čtyřbrankové vedení rychle zpátky na svou stranu! Duncan Keith na modré čáře zachytil vyhození, rychlou přihrávkou vybídl v mezikruží volného ANDREWA SHAWA, jenž se přesnou střelou k tyči prosazuje podruhé v dnešním zápase! Asistence: Duncan Keith.
    Lucas LESSIO - 4:1
     
    37:54
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté zaznamenávají čestný úspěch! Po rychlé akci se Gagner dostal do situace dvou na jednoho společně s LUCASEM LESSIEM, jehož vyslal do úniku, který mladý útočník Coyotes zvládl skvěle a po bravurně provedeném bekhendovém blafáku se může radovat ze své první branky v NHL v kariéře! Asistence: Sam Gagner a Keith Yandle.
     
    34:42
    Před Smithovou brankou je nyní velmi rušno, po několika střelách dokonce zazněla i tyč, kterou z dorážky nastřelil Kane.
     
    33:53
    Za podražení míří na trestnou lavici Keith Yandle, po reklamní přestávce si tak domácí zahrají další přesilovou hru.
    Teuvo TERÄVÄINEN - 4:0
     
    29:42
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají čtvrtou branku v dnešním zápase! Po rychlé akci se do útočného pásma vřítil s pukem Bryan Bickell, přihrávkou na levou stranu našel TEUVA TERÄVÄINENA, jehož první střelu Smith ještě dokázal vyrazit, na následnou dorážku už ale neměl nárok! Asistence: Bryan Bickell a Niklas Hjalmarsson.
     
    26:20
    Chicago si zahraje další přesilovou hru, za podražení je vyloučen Martin Hanzal.
     
    24:37
    Teuvo Teräväinen nyní v situaci dvou na jednoho zvolil střelu, Smith jeho pokus vyráží betonem!
    Patrick KANE - 3:0
     
    23:51
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Po zvládnutém oslabení se navíc domácí velmi rychle prosazují! Kane zavezl puk do útočného pásma, kde jej přenechal Bradu Richardsovi, jehož střelu Smith betonem vyrazil pouze před sebe, kde už byl PATRICK KANE připraven na dorážku, kterou bez problému zvyšuje vedení Chicaga na 3:0! Asistence: Brad Richards a Patrick Sharp.
     
    21:09
    Uvidíme první přesilovku Coyotes v dnešním zápase, za hákování je vyloučen Marcus Kruger.
     
    18:17
    Druhá přesilová hra pro Chicago v dnešním zápase, menším trestem za vražení na hrazení je potrestán Connor Murphy.
    Andrew SHAW - 2:0
     
    12:48
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks se ujímají dvoubrankového vedení! Bickell vybojoval v souboji s Chipchurou puk, zpoza branky jej přihrál Teräväinenovi, který další rychlou přihrávkou našel před brankou volného ANDREWA SHAWA, jenž po rychlé otočce poslal puk za Smithova záda! Asistence: Teuvo Teräväinen a Bryan Bickell.
     
    11:59
    Kruger zpoza branky našel před Smithem volného Brandona Saada, který nepotvrdil svou formu a pouze nastřelil hostujícího brankáře. Saad vstřelil v posledních 4 zápasech hned 5 gólů!
    Jonathan TOEWS - 1:0
     
    06:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jako bych to ale zakřikl! Seabrook udržel na poslední chvíli útočné pásmo, předal puk na Sharpa, jenž ještě posunul na Kanea, který od levého mantinelu našel v mezikruží připraveného JONATHANA TOEWSE, který svou střelou nedal Smithovi žádnou šanci! Asistence: Patrick Kane a Patrick Sharp.
     
    05:47
    Uvidíme první přesilovou hru v dnešním zápase, na trestnou lavici míří za podražení Lucas Lessio.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 7. Toews (Kane, Sharp), 13. Shaw (Teräväinen, Bickell), 24. Kane (Richards, Sharp), 30. Teräväinen (Bickell, Hjalmarsson), 40. Shaw (Keith), 55. Rundblad (Kane, Richards) – 38. Lessio (Gagner, Yandle)


    Chicago Blackhawks: Raanta (Crawford) – Keith, Seabrook, Oduya, Hjalmarsson, Rundblad, Rozsíval – Saad, Toews (C), Hossa – Bickell, Richards, Kane – Sharp, Teräväinen, Shaw – Nordström, Kruger, Smith. Trenér: Joel Quenneville.
    Arizona Coyotes: Smith (Lee) – Ekman-Larsson, Stone, Yandle, Murphy, Gormley, Samuelsson – Rieder, Vermette, Doan (C) – Korpikoski, Hanzal, Gagner – McMillan, Chipchura, Moss – Lessio, Vitale, Crombeen. Trenér: Dave Tippett.

    Rozhodčí: Chmielewski, Rooney – Nansen, Murchison

    Diváci: 21427
    bahis siteleri