SP v alpském lyžování - kombinace muži, Super-G Vítěz: D. Paris (ITA) (kon.) | SP v alpském lyžování - kombinace muži, slalom Vítěz: A. Pinturault (FRA) (kon.)
konec
SP v alpském lyžování - kombinace muži, Super-G, Kitzbühel

Vítěz: D. Paris (ITA)

Pátek 23.01.2015, 11:30Sjezdové lyžování
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy nashledanou. (14:13:08)
     
    Konečné pořadí (Super-G):

    1. Dominik Paris (ITA) 1:09,99
    2. Matthias Mayer (AUT) +0,06
    3. Georg Streitberger (AUT) +0,34
    4. Adrien Theaux (FRA) +0,51
    5. Andrew Weibrecht (USA) +0,57
    6. Otmar Striedinger (AUT) +0,68
    7. Kjetil Jansrud (NOR) +0,78
    8. Patrick Kueng (SUI) +0,81
    9. Christof Innerhofer (ITA) +0,83
    10. Didier Defago (SUI) +0,85
    10. Max Franz (AUT) +0,85
    12. Ondřej Bank (CZE) +1,08
    13. Steven Nyman (USA) +1,12
    13. Mauro Caviezel (SUI) +1,12
    ---
    45. Adam Žampa (SVK) +3,08
    50. Kryštof Krýzl (CZE) +3,64
    51. Martin Vráblík (CZE) +5,32
    Ondřej Berndt (CZE) DNF
    Adam Kotzmann (CZE) DNS
     
    Kryštof Krýzl dojel v Super-G na předposledním místě, Martin Vráblík na posledním místě, oba však uvidíme v odpoledním slalomu. Ondřej Berndt bohužel závod nedokončil a Adam Kotzmann se nakonec odhlásil. Dobré šance má naopak Adam Žampa. Ten ztratil na vedoucího Parise 3,08 sekundy, nicméně takovou ztrátu může ve slalomu rozhodně stáhnout natolik, aby se o několik příček dopředu posunul.
     
    Ondřej Bank (CZE) může být se svým výsledkem v Super-G určitě spokojený. Nevešel se sice do první desítky, nicméně dvanácté místo je v konkurenci ostatních velkých závodníků rozhodně moc pěkným umístěním.
     
    Dnešní závod Super-G, který byl jak samostatným závodem, tak součástí kombinace, vyhrál italský sjezdař Dominic Paris, který porazil druhého Matthiase Mayera o pouhé 6 setin sekundy. Zatímco Itala uvidíme i v odpoledním slalomu, Rakušan do odpoledního závodu přihlášený není. Třetí nakonec skončil o 34 setin pozadu další domácí závodník Georg Streitberger, jehož rovněž ve slalomu neuvidíme.
     
    Závod skončil.
     
    74
    Adam Kotzmann (CZE) do závodu nezasáhl. Škoda, na startovní listině byl.
     
    73
    Victor Muffat-Jeandet (FRA) letos ve slalomu zajíždí skvělé výsledky. Teď mu šlo o to, aby jeho ztráta v Super-G byla co nejmenší. Tři trojky – 3,33 sekundy, to je jeho deficit. Zařadil se na 47. místo.
     
    72
    Jury Danilačkin (BLR) sice dojel do cíle, ale s tím faktem, že neprojel jednu z branek. Na svém kontě tak má výsledek DNF.
     
    71
    Kryštof Krýzl (CZE) za podpory svého otce Aleše zajel čas 1,13,63 sekundy a zaznamenal ztrátu 3,64 sekundy. Slalomovou část si také on vyzkouší.
     
    70
    Adam Žampa (SVK) bude spoléhat zase na slalom. A Super-G nebylo v jeho podání vyloženě špatné. Ztratil 3,08 sekundy. To Slovák dokáže bez problémů stáhnout.
     
    69
    Martin Vráblík (CZE) se zařadil se ztrátou přes pět vteřin na poslední místo průběžného pořadí. Důležité ale je, že startovat ve slalomu určitě bude.
     
    68
    Maciej Bydliňski (POL) nejel nijak na riziko, bylo vidět, že chce dojet do cíle, aby mohl bojovat o dobré umístění ve slalomu. Zaznamenal ztrátu 2,68 sekundy.
     
    67
    Ondřej Berndt (CZE) byl po jedné ze zatáček stále ve sjezdovém postoji, přitom měl projet jednu z branek. Jako by si neuvědomil, kde se na trati v tu chvíli nachází. Škoda.
     
    66
    Will Brandenburg (USA) do závodu nenastoupil.
     
    65
    Phil Brown (CAN) neukočíroval jízdu tam, kde chybovali vlastně všichni ostatní. Ani on cílem neprojel.
     
    64
    Maxance Muzaton (FRA) bude spoléhat na slalom. Ztráta 2,50 sekundy před odpoledním programem není to nejhorší, co se mohlo Francouzovi stát, ale ani to nejlepší.
     
    63
    Guillermo Fayed (FRA) je rychlostním typem lyžaře, do odpoledního slalomu přihlášený není. Nakonec je na 28. příčce se ztrátou 1,61 sekundy.

    Patrik Sandev

    bahis siteleri