Kladno – Jihlava 2:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Chomutov 2:3 (po pr.) | Litoměřice – Kadaň 3:4 (kon.)
Prostějov – Most 4:1 (kon.) | Motor ČB – Benátky n/J 2:4 (kon.) | Havířov – Ústí n/L 3:5 (kon.)
Třebíč – Šumperk 3:5 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
3:5 (0:1, 2:2, 1:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 24.01.2015, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Marek HAAS - 3:5
     
    53:44
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá přesilové hry a opět odskakuje na rozdíl dvou branek! MAREK HAAS dokázal usměrnit kotouč do branky Martina Faltera a dosti tak napověděl o rozdělení dnešních bodů.
    Václav JAROŠ - 3:4
     
    47:35
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč se opět dostává kontaktní brankou do hry! VÁCLAV JAROŠ tečoval střelu Jakuba Šaura, čímž kotouč mírně změnil směr. Svoboda již nezareagoval. Asistence: Jakub Šaur.
    Karel PLÁŠEK - 2:4
     
    40:29
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk opět skóruje hned na začátku třetiny, navíc v oslabení! KAREL PLÁŠEK dostal přihrávku a přesnou ranou rozvlnil síť Falterovy svatyně. Asistence: Aleš Holík.
    David DOLNÍČEK - 2:3
     
    37:56
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč se dostává na dostřel! Jakub Bartoň obkroužil branku, následně přihrál na zadní tyčku volnému DAVIDU DOLNÍČKOVI, jenž z bezprostřední blízkosti rozvlnil síť. Asistence: Jakub Bartoň, Roman Erat.
    Aleš ŽÁLČÍK - 1:3
     
    30:58
    Draci právě vstřelili branku!
    Třebíč neproměnila solidní šanci, a tak přišel trest. Do přečíslení dva na jednoho se dostal LUKÁŠ ŽÁLČÍK s Patrikem Moskalem, první jmenovaný to vzal na sebe a střelou o tyč posílá Šumperk do dvoubrankového vedení. Asistence: Aleš Staněk.
    Lukáš HAVEL - 1:2
     
    20:46
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tomu říkám odpověď. LUKÁŠ HAVEL převzal přihrávku Adama Rašky a dělovou ránou vymetl horní rožek branky. Asistence: Adam Raška.
    Aleš HOLÍK - 0:2
     
    20:18
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí tým. Do puku se vší silou opřel ALEŠ HOLÍK a tvrdou ránou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Karel Plášek, Michal Velecký.
    Aleš STANĚK - 0:1
     
    15:12
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté otevírají skóre po pěkné kombinaci! Od modré čáry přihrál Gewiese do mezikruží, kde si najel úplně osamocený ALEŠ STANĚK, jenž milimetrovou střelou rozvlnil síť. Asistence: Petr Gewiese, Tomáš Sedlák.
    Marken.cz

    Radim Sochor

    Branky a nahrávky: 21. Havel (Raška), 38. Dolníček (Bartoň, Erat), 48. Jaroš (Šaur) – 16. Staněk (Gewiese, Sedlák), 21. Holík (Plášek, Velecký), 31. Žálčík (Staněk), 41. Plášek (Holík), 54. M. Haas (Holík)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Falter (Dusík) – Bartoň, Bilčík, Zdráhal, Janáček, Přibyl "A", Šaur, Peroutka – Pekr, Dolníček "C", Erat "A" – Havel, Raška, Řípa – Paták, Králík, Jaroš – Kadela, Juráň, Beneš. Trenér: J. Mička.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Svoboda (Zelenka) – Holík "C", Drtil, Gewiese, Sedlák, Slavík, Novotný, Bail – Velecký, Plášek "A", M. Haas – Žálčík, Moskal, Staněk "A" – Popelka, Bláha, Brunec – Vachutka, R. Haas, Rimmel. Trenér: R. Kučera.

    Rozhodčí: S. Kopeček – Reich, Polák

    Diváci: 1740
    bahis siteleri