Technika Brno – Nový Jičín 2:3 (po pr.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 4:2 (kon.) | Břeclav – Frýdek-M. 6:3 (kon.)
Nymburk – Tábor 1:7 (kon.) | Vsetín – Poruba 2011 4:3 (kon.) | Bílina – Pelhřimov 5:1 (kon.)
Sokolov – Mor. Budějovice 10:2 (kon.) | Kobra – Řisuty 6:2 (kon.) | Trutnov – Děčín 1:2 (kon.)
Jablonec n/N – Klatovy 6:5 (po pr.) | Jindř. Hradec – Kolín 1:7 (kon.)
po prodl.
HC Technika Brno
2:3 (0:0, 1:2, 1:0 - 0:1)
HK Nový Jičín
Sobota 24.01.2015, 17:00 • Sportcentrum Lužánky • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:04
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto. Petr Prokop s DOMINIKEM NOVOTNÝM ujeli do přečíslení dva na jednoho a po krásné Prokopově přihrávce už jen stačilo druhému jmenovanému nastavit hokejku. Asistence: Petr Prokop.
     
    61:10
    Tomáš Mráz se dostal až před Nováka. Jeho vyrážečka byla na místě.
     
    58:12
    Výborně Novák! Domácí obránci úplně zapomněli na volného hráče mezi kruhy, který dorážel nikým neobtěžován. Novák proti jeho tvrdé střele skvěle povyjel.
     
    55:42
    Technika právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! OLDŘICH HEŽA probruslil útočným pásmem až před Šrámka, kterého pokořil bekhendovým blafákem. Asistence: David Havíř, Martin Zábranský.
     
    52:32
    Michal Brzobohatý (TEC) a Lukáš Vnenk (NJ) si vyměnili pozdravy za hostující bránou v podobě pěstních úderů do oblasti obličeje. Následně oba putují na trestnou lavici.
     
    48:25
    Teď už kolem Nováka krouží modré dresy a byla z toho opět šance. Puk chvíli ležel zcela nehlídán ve středu brankoviště. Nejdříve si ho všiml právě brněnský brankář a bleskurychle ho pokryl.
     
    47:36
    Ihned po návratu Klimeše na led si na jeho místo sedne další brněnský hráč. Filip Vrba (TEC), dvě minuty za hákování.
     
    45:36
    První domácí hráč dnes putuje na trestnou lavici až v 45. minutě. Tomáš Klimeš (TEC) si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    41:50
    Vlastimil Odehnal byl zcela sám u pravé tyčky. Potom, co mu kotouč podjel pod čepelí se jenom smutně ohlédl směrem k brance.
     
    35:13
    Technika právě vstřelila branku!
    Tvrdá střela Habrovce ještě Šrámkovi čisté konto nepokazila, odražený kotouč si našel PETER BUSTIN, kterému se podařilo rozvlnit síť za zády, dnes jinak neomylného, Lukáše Šrámka. Asistence: Jan Habrovec.
     
    34:22
    A aby se Michal Žák nenudil, poslal mu hostující brankář Lukáš Šrámek (NJ), spoluhráče, který si za ním přisedne. Šrámek podrazil jednoho z domácích hokejistů a budeme svědky 95 sekund dlouhé přesilové hry pěti proti třem.
     
    33:57
    Čtvrtý hostující hráč jede zahřát trestnou lavici. Michal Žák (NJ) je potrestán za držení protihráče.
     
    27:50
    Hosté si hodně věří. Jeden z jičínských forvardů prošel sám mezi třemi bránícími hráči a zjevil se zcela sám před Novákem, tentokrát ale přestřelil.
     
    25:06
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Další přečíslení domácí obrany a další branka na účet Nového Jičína. PETR MRÁZ dostal krásný pas od Novosada a řítil se sám na Nováka, kterého vymíchal a následně poslal kotouč do nepříjemného místa mezi lapačku a beton. Asistence: Zdeněk Novosad, Jakub Ižacký.
     
    23:11
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Ihned po návratu Novotného z trestné lavici šli hokejisté Nového Jičína do přečíslení, Ižacký našel skvěle postaveného, koho jiného, než DOMINIKA NOVOTNÉHO, který neomylně vymetl růžek branky nad lapačkou Novotného. Asistence: Jakub Ižacký,
     
    20:46
    Třetí vyloučení, třetí hostující hráč na trestné lavici a potřetí za podražení. Novotný (NJ) bude sledovat spoje spoluhráče při obranné činnosti ve vlastním oslabení.
     
    20:30
    Benýšek obkroužil branku a nabídl kotouč spoluhráčům na brankovišti. Šrámek ale akrobaticky zabránil kotouči v cestě za brankovou čáru.
     
    17:21
    Martin Zábranský dostal krásný pas na pravou tyč Šrámkovy brány, stoprocentní příležitost končí opět pouze úspěchem hostujícího gólmana.
     
    15:17
    Jako bych to zakřikl. K Pargáčovi se záhadným způsobem dostal kotouč a byl úplně sám před Šrámkem, kde měl plno času na to, aby si rozmyslel co udělá a sdělil to i kamarádům po telefonu. Šrámek však fantasticky chytá.
     
    14:00
    Za Pavlem Hanákem (NJ) se zavírají dvířka trestné lavice. Jelikož se provinil podražením, musí si tam následující dvě minuty odpočinout.
     
    11:39
    Hosté obraně Techniky pěkně zatápí. Hanák si vybruslil mezi kruhy odkud rychlou střelou zápěstím prověřil Novákovu lapačku a následně bekhendovou dorážkou otřel kotouč o pravou část brankové konstrukce.
     
    07:52
    Vrba přišel o kotouč ve středním pásmu, kde ho sebral Novosad a pelášil sám na domácí svatyni. Naštěstí pro domácí, jistota v bráně jménem Novák opět nezklamala.
     
    07:06
    Hokejisté v modrých dresech ožili a opět nebezpečně dotírali na Nováka, ten raději kotouč podržel pod svými betony.
     
    06:51
    Hosté se již radovali z vedoucího zásahu, bohužel pro ně čárový rozhodčí ihned rozpažil. Branka byla údajně dosažena rukou jednoho z jičínských forvardů, což pravidla ledního hokeje nedovolují.
     
    00:21
    První početní výhoda v utkání je tu. Hostující Hanák (NJ) si odpočine na dvě minuty za podražení.

    Matěj Laža

    Branky a nahrávky: 36. Bustin (Habrovec), 56. Heža (Havíř, Zábranský) – 24. Novotný (Ižacký), 26. Mráz (Novosad, Ižacký), 63. Novotný (Prokop)


    HC Technika Brno: Novák (Chvátal) – Habrovec, Vrba, Klimeš, Koukal, Maršálek, Havíř, Odehnal L. – Pargáč, Jurča, Crhák, Čtvrtníček, Heža, Benýšek (C), Odehnal V., Bustin, Zábranský, Látal, Brzobohatý.
    HK Nový Jičín: Šrámek (Iláš) – Gebauer, Mráz, Novotný, Cabak, Žák, Flašar, Hruška, Prokop – Mikšan, Lehečka, Vašut (C), Novosad, Uhlar, Ižacký, Hanák, Vnenk.

    Rozhodčí: Rudolf Wolf – Jiří Chocholouš, David Otáhal
    bahis siteleri