Písek – Olomouc 2:3 (kon.) | PZ Kladno – Havířov 1:5 (kon.) | Kladno – Poruba 2011 1:0 (kon.)
Hr. Králové – HC Plzeň 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Vsetín 6:3 (kon.) | Pardubice – Slavia 4:5 (3:4 po s.n.)
Vítkovice – K. Vary 3:7 (kon.) | Třinec – Chomutov 5:2 (kon.) | Zlín – Sparta 4:3 (2:1 po s.n.)
Kometa Brno – Liberec 4:0 (kon.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 0:0 (odl.)
po s.n. (2:1)
Berani Zlín
4:3 (1:1, 2:1, 0:1 - 0:0)
HC Sparta Praha
Sobota 24.01.2015, 14:30 • ZS Luďka Čajky, Zlín • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým PSG Zlín.
    Autorem vítězné branky je PETR MIKO, jenž oba své nájezdy proměnil v gól. Při rozhodujícím prostřelil čistě Kašpara, a pozdější náraz obličejem do spojnice ho už asi tak tížit nebude.
     
    51:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme tu opět vyrovnaný stav. Eliáš vystřelil, napodobil ho Safin, tuto střelu Šimonů vyrazil, ale pouze k ONDŘEJI PROCHÁZKOVI, jenž neměl problém puk poslat do odkryté klece. Asistence: Ostap Safin, Filip Eliáš.
     
    39:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci se dočkávají branky po skončení přesilové hry. Střelu Procházky sice Kašpar vyrazil, ale jen k pohotovému FILIPU CHYTILOVI, jenž mezi betony brankáře Sparty dostává domácí znovu do vedení. Asistence: Petr Procházka.
     
    31:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Znovu je srovnáno. FILIP ELIÁŠ vystřelil od modré čáry a puk zapadl za brankáře Šimonů. Ani dlouhé protesty domácích na neregulérnost branky nebyly vzaty v potaz, 2:2. Asistence: Tomáš Pšenička, Martin Jandus.
     
    26:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    Rychlé přenesení hry znamená vedení Zlína. Právě Mikulec, který obral Safina, našel dlouhou nahrávkou NICOLASE WERBIKA, který přečíslení tři na jednoho vzal na sebe a střelou k tyči zařizuje stav 2:1. Střelec gólu poté ale nedobrzdil a místo radování se těžko zvedá z ledu, když vrazil do mantinelu. Asistence: Jan Mikulec, Jakub Sirota.
     
    15:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je srovnáno, a gól padl skoro stejně, jako ten domácích. Vojtěch Kulda vystřelil lehce od modré čáry, směr puku trochu změnil ALBERT MICHNÁČ a je to 1:1. Asistence: Vojtěch Kulda.
     
    08:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ale přesilovka je nakonec využita! Nenápadná střela od modré čáry PETRA PROCHÁZKY se zastavila až v síti, domácí se tak dostávají do vedení. Asistence: Vladimír Váňa.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 9. Procházka (Váňa), 27. Werbik (Mikulec, Sirota), 40. Chytil (Procházka), rozh. náj. Miko – 16. Michnáč (Kulda), 32. Eliáš (Pšenička, Jandus), 52. Procházka (Safin, Eliáš)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Chytil (ZLN)
    0:0   Michnáč (SPA)
    2. série:
    1:0   Miko (ZLN)
    1:0   Šišolák (SPA)
    3. série:
    1:0   Werbik (ZLN)
    1:1   Jandus (SPA)
    4. série:
    1:1   Kulda (SPA)
    2:1   Miko (ZLN)


    Berani Zlín: Odložilík (od 7. min. Šimonů) – Padrnos, Sirota, Váňa, Jenáček, Procházka, Fridrich – Fryšara, Strmiska, Miko, Mikulec, Dvořáček, Bainar, Kotek, Chytil, Werbik.
    HC Sparta Praha: Kašpar (Mičán) – Jandus, Eliáš, Jeřábek, Janda, Pacovský, Bureš, Sedliský – Kulda, Safin, Jandus, Michnáč, Pšenička, Maršoun, Seniov, Šišolák, Dubský, Procházka.

    Rozhodčí: Dobeš – Novák, Smilek
    bahis siteleri