Písek – Olomouc 2:3 (kon.) | PZ Kladno – Havířov 1:5 (kon.) | Kladno – Poruba 2011 1:0 (kon.)
Hr. Králové – HC Plzeň 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Vsetín 6:3 (kon.) | Pardubice – Slavia 4:5 (3:4 po s.n.)
Vítkovice – K. Vary 3:7 (kon.) | Třinec – Chomutov 5:2 (kon.) | Zlín – Sparta 4:3 (2:1 po s.n.)
Kometa Brno – Liberec 4:0 (kon.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 0:0 (odl.)
konec
PZ Kladno
1:5 (0:3, 0:2, 1:0)
AZ Havířov
Sobota 24.01.2015, 12:00 • ČEZ stadion Kladno - 2. plocha • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    46:57
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí se přeci jen prosazují. MARTIN VOSTÁREK obdržel kotouč, sjel si po levém křídle a umístil svoji střelu přesně mezi betony brankáře Sonneka. Asistence: Štěpán Toula a Lukáš Vyšín.
     
    30:52
    Havířov právě vstřelil branku!
    Karlík dokázal vyrazit jak střelu od modré, tak následnou dorážku, ale puk poté propadl za jeho záda, kde se dokázal prosadit velmi aktivní DOMINIK MORAVČÍK, který jen doklepl puk za čáru. Asistence: Kamil Wróbel a Jakub Dudek.
     
    29:26
    Havířov právě vstřelil branku!
    SVATOPLUK LANGER znovu využil zaváhání domácích v obraně a ujížděl se svým spoluhráčem ve dvou na jednoho. Langer však nic neuspěchal, potáhl si kotouč a zakončil přesně mezi Karlíkovy betony. Asistence: Ondřej Kosina a Jaroslav Mrowiec.
     
    18:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    Lachman si nedokázal pohlídat hostujícího útočníka za vlastní brankou, a ten tak poslal bez problému kotouč do mezikruží, kde vypálil z první KAMIL WRÓBEL, který už rozvlnil síť za brankářem Karlíkem. Asistence: Jakub Dudek a Dominik Moravčík.
     
    10:49
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí nedokázali zabránit hostům v jediné křižné přihrávce přes střed a i když Karlík dělal, co mohl, nechal přeci jen odkryté místo u své tyčky, které trefil DOMINIK PAWLICZEK přesně. Asistence: Ondřej Kosina a Dominik Cihlář.
     
    09:45
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí se pokusili o rychlý útočný výpad, ale ve středním pásmu ztratili kotouč, čehož dokonale využil DOMINIK MORAVČÍK, která svojí trefou posílá Havířov do vedení. Asistence: Jaroslav Mrowiec.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 47. Vostárek (Toula, Vyšín) – 10. Moravčík (Mrowiec), 11. Pawliczek (Kosina, Cihlář), 19. Wróbel (Dudek, Moravčík), 30. Langer (Kosina, Mrowiec), 31. Moravčík (Wróbel, Dudek)


    PZ Kladno: Karlík (Moravec) – Straka, Rampfel, Slatinský, Vlk, Němec – Toula, Ďuračka, Kučera, Lachman, Jizba, Vach, Novotný, Jeřábek, Nekvinda, Vostárek, Vyšín, Mrkvička
    AZ Havířov: Sonnek (Gerža) – Srníček, Trombik, Dudek, Piskoř, Spálovský, Mrowiec – Pawliczek, Moravčík, Polak, Wróbel, Stružík, Langer, Peterka, Hendrych, Macuh, Kosina, Cihlář

    Rozhodčí: Pavlovič, Matúška – Lhotský, Ondráček
    bahis siteleri